Козметика -трябва ли да се запасявам или само каквото имаме в момента/т.е. опаковките който ползваме и са започнати/ -да си вземем.И за дрехите да попитам какви?да не се окаже че това което съм взела е неподходящо и само ми е напълнило куфарите .

Мъжа ми трябваше да ходи с костюм в офиса на източният бряг, а тук (същата фирма) ако е с риза И вратовръзка е прекалено нагласен.
Само по същество какво можеш да правиш. Разгледай на този линк https://news.ycombinator.com/item?id=7829042 обяви за работа за месец юни, това са от най-елитните фирми наемащи в момента за цял свят, като 80% са за Сан Франсиско.
.С търсененто на работа нещо няма развитие, но се надяам като отидем да се размърдат малко нещата.Знам че няма да е лесно и сигурно първо ще работя нещо неквалифицирано, но съм оптимист все още, че ще се справим.
.Има какво да се желае, но имахме голям късмет, с 2 малки деца и без да познаваме някой...нещата тръгнаха,макар и с малко спънки.Тук ни харесва, но едва ли има някой който да не харсва калифорния.Живеем в WoodlandHills.Децата са много щастливи и това е достатъчно
.мен малко не наляга наосталгия, но това е добре, значи че нямам големи проблеми, щом имам време да ми липсват семейство и приятели.И не искам да се връщам, просот ми е тъжно че са далеч и малко ми е самотно.