Последна тема е наред за ДЕКЕМВРИйче 2005

• 53 630
  • 236
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честит рожден ден на Тити и Вальо!
Да са здрави, весели и щастливи!

Честито и на Къдрокоска. Лека и безпроблемна бременност   bouquet.

Ето снимки и от купона на Дани:

http://bebobebo.snimka.bg/children/rojden-den-dani-2010.556121.21745890

# 136
В наше село - аналогичен случай - никой не знае какво иска, защото си има всичко.
Маги си сменя желанията през около 4 минути, Боян е лесен: Какво искаш от дядо Коледа? Подалък. Какъв? Кола. Вече му е купена (това ще е за яслата). Отделно мисля да му взема мини футболна врата с топка и още някаква кола (щото са ни малко у нас...
Маги: Русалка (това е писала в детската градина и вече е купено), мъжът на Барби с дрехи!!!, костюм на Гуен (за непросветените, това е каката от Бен 10), сенки (гримове) за очи, кукла, и всички Картуун нетуърк рекламирани простотии. Почти съм я убедила, че в същност иска книжки, но все трябва да взема и някоя от изброените играчки  Mr. Green

# 137
Благодаря ви за честитките  Hug

Аз съм леееееко ядосана Close
Та-нашата гАдина, е сигурно една от малкото броящи се на пръсти, в които са забранени тортите по какъвто и да било повод!
Да, невероятно но факт! За РД до момента, майките са носили пити (със свещички на тях..като за помен ( моите асоциации са такива Crazy ooooh!), пакетчета с лакомства за всяко хлапе , плод и какви ли не подобни щуротии, щото торта не може. Не може, щото преди не знам си колко години, имало натръшкани деца от торта, и голяма олелия..и бяха със изисквания за сертификати, доставка от самата фирма и пр, но сега на база наредбата за здравословно хранене по училищата (която не касае градините) директорката е решила да си върже гащите и кардинално да забрани тортите Crossing Arms
Ама децата се радват на торта...та реших да търся торта-без яйца, мляко и т.н..сетих се за плодовата пита на "Неделя" и чийз кейк-ама техните се оказаха със сметана..как да е от тях пак поръчах в петък (тоз дето мина-10.12) 2бр торти-бисквитени-отговарят на изискванията-питах шефката Wink
Та доволна, днес нося парти чашки, чинийки, шапки, шампанско (детско де), свещички за торта..да ама учителката ми звъни в 11ч и ме пита кво става с тортата-такава няма!
Трябваше да са там в 9.30ч  Twisted Evil Звъня аз в "Неделя", която е на няма и 50 метра от градината-били ЗАБРАВИЛИ! #2gunfire

За подаръците-накупих при намалението на Хиполенд-книга за рицарите, енциклопедия (за Коледа), тротинетка-вече подарена, писта с колички -за РД от едните баби и дядовци, "ръката на Мики Маус"-за РД от нас, конструктор в куфар-за РД от градината, замък -за Коледа от градината, скиорски екип +пуловер, които сам си хареса за РД и пак за РД получи от една приятелка страхотна мишена с лък и стрели (със тапи за стъкло-мешената е с гладка пластмаса и залепват..не знам как се казват точно Crazy); от другите баби и дядо не знам какво ще е...леле..сега като написах колко неща са-ужас! ooooh! Ще слагам запор на играчките  Thinking

# 138

Честит Рожден Ден и на Рада! Да е много усмихната и щастлива! Heart Eyes

Дано Хот се сети да надникне тук и да драсне 2 реда..

# 139
  • София
МТВ, много кофти работа Sad. В крайна сметка доставиха ли тортата?
Дани пък не обича торти и за ДГ категорично отказа да носим и 3 дни бях в голяма чуденка какво да занесем, че и той не знаеше какво иска Mr. Green. Накрая занесохме голяма кутия бонбони, кутия бисквити, 3 пакета мини Туиксчета и 3 л сок. А в Детския клуб имаше торта, но господина не пожела да хапне и една хапка ooooh!. Има ли друго дете като моето - не обичащо торта?!

Честит рожден ден на Мирела!
Да здрава и щастлива!

# 140
честит рожден на всички дечица !!!
Здравейте момичета ето снимки и от нашият рожден ден ,Галинка искаше торта с ариел ,пепеляшка и снежанка .Остана много доволна сутринта като се събуди и видя какво и е направила мама  Hug
http://darkssyget.multiply.com/photos/album/26/Galina_i_Maya_2010#photo=34

MTV големи емоции е имало около вашият рожден ден
Честит рожден ден на Мирела пожелавам и щастливо детство

Къдрокоске много се радвам за вас ,пожелавам ти лека и безпроблемна бременност  Hug

# 141
МТВ...охх ужас,кажи ми че са те компенсирали по някакъв начин.Друга торта не можаха ли да ти дадат?
В нашето у-ще (ама истинско у-ще  където децата ходят до 5ти клас)   не разрешават нито торти нито парти ,ако съм занесела нещо за РДто и  щяли да не казват че е за нейния РД а специален снак щяло да бъде . Тотална забрана да се празнува и да се канят деца от класа  на парти на територията на у-щето.  Оказа се че съм ударила кьоравото с нашето у-ще в повечето други не е така.  ooooh! .  Провалиха голямото парти което бях планувала за Елла! Кво да правиш!  Tired

Марти...Елла ако може само  торта ще яде Simple Smile .Не съм чувала за вашия проблем.Странно защо не обича.А сладки неща като цяло обича ли или не толкова?

Краси...сестричките са порастнали страшно много,голями красавици  Heart Eyes.Тортата ти е страхотна, за 1 вечер ли я направи ти бе жена.Е как успя?! Аз ще поръчвам.Исках и аз да правя но сега както временно сме в един малък апартамент и всичко е в кашони  няма  как да стане. 

На Елла подаръците за РД и Коледа са все принцески и розави  Laughing ,принцеската фаза не ни подмина.Принцески рокли,принцески лаптоп,принцески обувки,принцеска палатка,принцески пижами..... Crazy  Crazy Crazy Аз по принцип не и купувам много играчки освен ако не са образователни и сега има какво да и купя.  smile3521

# 142
  • Добрич
Ейй, изловихте ме!  Joy Пачиии, как ме откри, бре?  Hug
Благодаря ви от сърце, момичета!   Hug Hug Hug Дано е лека и накрая да се радваме на здраво и хубаво бебче.  Praynig Peace
Честити Рожденни Дни на всички, които вече минаха и на всички, които предстоят! Да са здрави и много щастливи децата ни!  Hug

# 143
Честито на Радуна и Мирела!   bouquet

Кари, едвам познах Галина...
Къдрокосче, мернах те или в литературния, или в музикалния подфорум, зачудих се дали си ти, цъкнах на профила ти и последната ти публикация беше в "Очакващи през Юни"  Joy

# 144
  • София
Вики, Дани освен торти, не яде кексове и сладкиши, но виж вафли, кроасани, шоколадови сладки, бисквити и всякакви такива от сорта може да изяде в индустриални количества, стига да има кой да му позволи Mr. Green.
Краси, много са ти хубави госпожиците Peace.

# 145
Леле, че съм блейка, онзи ден забравих да честитя на Трифи  ooooh! Какво и къде съм гледала - идея нямам. Та:
Честито на Трифи и Стени! Любов, здраве и късмет, дечица и много подаръци   bigdance2
На МТВ и Елс - спокойствие и силна храна  Mr. Green

Дайте идея къде да събера 25 деца и 40 възрастни за нормални пари (с което отпадат клубовете). Последният път в нас бяха 18-20 деца и 35 възрастни - нямах проблеми с организацията (готвене, чистене и т.н.), обаче апартамента е тесен - 55 кв.м. полезна площ за парти, 10 от които коридори, останалите за разпределени в хол, детска стая и кухня (баня, тоалетна и една стая, която е много в страни от всичко не ги включвам в тази сметка и за нищо не стават, не мога да настаня хора там, най-много якета  Twisted Evil)

# 146
# 147
Зеч, данке!
Вчера по нощите го измислихме - парти с приятели у нас на деня, а децата от детската градина - на 03 или 04 януари в клуб (и без това между празниците никой няма да ходи на градина от тези дечица).
Ето единствената неприятна част на това да имаш много приятели  Joy Няма къде да ги събереш  Joy

# 148
ooooh! пропуснах да честитя на Мирелка. Да е здрава, мнооого щастлива и послушна Wink!

Честит Рожден Ден на Стени! Безгрижно и щастливо детство! Елси-да му купите мноооого подаръци Laughing

Пачи,благодаря за пожеланията Hug-иначе,  храна не ми е нужна (имам да свалям едни 8-9 кила Whistling), обаче спокойствиеее-искам на безлюден остров, ама и птички да няма там-само тишинааааа noear
Вие сте страхотна тайфа-40 възрастни с 25 хлапета-яко! Peace Защо не е пролет/лято, че да спретнете един пикник..а не бяхте ли правили мин.година купон на открито зимата Thinking?-сега тъкмо и сняг има.. Wink

# 149
Имах тази идея - греяно вино и шейни в парка, но Милен ме обяви за луда (дори не ме доизслуша  Mr. Green), а и единствения възможен ден за празнуване ни е на 28-ми (вторник, работен ден, трябва вечерта да празнуваме), защото уикенда след това е нова година...
Абе не го сметнах аз това раждане и това си е  Mr. Green

Ако намериш острова - свиркай, идвам с теб. Много дърдоря, но ще отида за живея на другия край на острова, за да не преча  Joy

Общи условия

Активация на акаунт