Да са здрави, весели и щастливи!
Честито и на Къдрокоска. Лека и безпроблемна бременност
.Ето снимки и от купона на Дани:
http://bebobebo.snimka.bg/children/rojden-den-dani-2010.556121.21745890
.

), пакетчета с лакомства за всяко хлапе , плод и какви ли не подобни щуротии, щото торта не може. Не може, щото преди не знам си колко години, имало натръшкани деца от торта, и голяма олелия..и бяха със изисквания за сертификати, доставка от самата фирма и пр, но сега на база наредбата за здравословно хранене по училищата (която не касае градините) директорката е решила да си върже гащите и кардинално да забрани тортите

); от другите баби и дядо не знам какво ще е...леле..сега като написах колко неща са-ужас!
Ще слагам запор на играчките
. В крайна сметка доставиха ли тортата?
. Има ли друго дете като моето - не обичащо торта?!

. Провалиха голямото парти което бях планувала за Елла! Кво да правиш! 
.Не съм чувала за вашия проблем.Странно защо не обича.А сладки неща като цяло обича ли или не толкова?
.Тортата ти е страхотна, за 1 вечер ли я направи ти бе жена.Е как успя?! Аз ще поръчвам.Исках и аз да правя но сега както временно сме в един малък апартамент и всичко е в кашони няма как да стане.
Аз по принцип не и купувам много играчки освен ако не са образователни и сега има какво да и купя.
Какво и къде съм гледала - идея нямам. Та:
Няма къде да ги събереш
пропуснах да честитя на Мирелка. Да е здрава, мнооого щастлива и послушна
!
-иначе, храна не ми е нужна (имам да свалям едни 8-9 кила
), обаче спокойствиеее-искам на безлюден остров, ама и птички да няма там-само тишинааааа 
Защо не е пролет/лято, че да спретнете един пикник..а не бяхте ли правили мин.година купон на открито зимата
?-сега тъкмо и сняг има..