Последна тема е наред за ДЕКЕМВРИйче 2005

• 53 628
  • 236
  •   1
Отговори
# 150

С 30 минутно закъснение да честиття Рожденния Ден на Ивко! Веси, много да ви радва и да е много щастлив, както и вие покрай него! Heart Eyes Hug

Също ЧРД на Еми! Heart Eyes

А вече с днешна дата:
Честит Рожден Ден на Елла и Анна-Мария!

Честит Рожден Ден и на Боби и Ники! Hug

# 151
Честит Рожден ден на Ела и на Боби! Да растат здрави и щастливи! bdbaloni newsm38
Вики, Зори, желая ви много много прекрасни мигове със семействата ви  Hug

Честит Рожден ден и на Ивко! Зло да го забрави! Да е здрав и винги усмихнат! 
nbirthday
Веси, много любов и късмет на семейството ти!

# 152
Честит Рожден Ден на днешните рожденици Елла , Боби и Ники!
Да растат здрави и щастливи!

Честитя рождените дни и на всички пораснали вече дечица от форума ни, на които пропуснах да честитя! Много здрави и много щастливи да са!

# 153
Честито на Ивко, Елла, Боби, Ники и Анна Мария!
Деца, здраве, усмивки и весел празник   bigdance2

# 154
  • София
Честит рожден ден на Елла, Анна Мария, Ивко, Боби и Ники!
Да са здрави и щастливи! bdbaloni

# 155
За тортите...доставиха ги към 11 и нещо, след като се обадих  #2gunfire(звъннах и до софийската "Неделя" следобеда, щото бях много ядосана);
Взехме рожденника към 17.30ч, и почти бяхме стигнали до баба му, когато се обади учителката от градината да каже, че някакъв мъж е занесъл плик за Тити  Shocked
Той обаче остана да спи в баба си, която го заведе на следващия ден на градина. Обадиха ми се и от "Неделя" в София, да ме питат дали и как сме обезвъздезмени-и понеже нямах идея за съдържанието на плика, помолих учителката да го отвори и да ми каже какво има вътре (предполагах, че е от тукашната сладкарница)-оказа се талон за безплатна торта по избор с извинение за гафа.

# 156
 bdbaloni
TadaЧестит Рожден Ден на Андреа!! Heart Eyes Tada

# 157

Честит Рожден Ден на Ивон! Много да е здрава и добра кака! Heart Eyes

# 158
  • Бг-мама
Весенце , съболезнования за огромната ти загуба мила!!!  С години се подкрепяхме в тази тема и е тъжно ,че ще я завършим по този начин .Станахме си близки тук с много от вас и предполагам ,че всички момичета като мен ще те подкрепят поне с думи.............
Съжалявам мила още веднъж ! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose (как го мразя този емотикон)

# 159
Веси, искрени съболезнования и от мен, мила! Много, много те прегръщам! .... не знам какво да кажа, думите са малко, непотребни и излишни при такава трагедия.... Cry
Не бях разбрала какво е станало (не знам защо не ми излаш в нюз фийда във фейсбук), сега се разрових като прочетох постинга на Зечи....

Не върви при такива новини да правя приповдигнати коледни пожелания, ще е фалшиво..... затова само искам да ви кажа - Момичета, радвам се, че ви има Hug, че се познаваме  Hug(макар и с повечето само виртуално), надявам се като ни затворят след броени дни темичката да не се загубим Hug (с някой се имаме във фейсбук, с който не - Elena Gacheva (Елена Гъчева) съм)!
Обичайте се, не пестете любовта си към близките ви хора..... защото това е животът и смисълът ни.... а никой не може да знае колко ще продължи.....

П.П. Сега видях, затова и със закъснение да кажа - Благодаря за честитките и пожеланията за рд на Стени! МТВ, като го намеря това сокойно място дето даже на трябва да говориш, ще те взема с мен да си мълчим заедно!

# 160
Ох Веси Sad Hug..най-искрени съболезнования мила. Нямам думи..ужасно е Cry

Чувствам се глупаво с тези честитки Confused..но не знаех за тази огромна трагедия..моля за извинение. Tired

# 161
  • Пловдив
Веси  Hug Hug HugМоите съболезнования!Да почива в мир Flowers Rose Flowers Rose

# 162
Веси, съболезнования...

# 163
Не знам какво е станало ,ако може някой на лични.... Sad

За фейса  определено ми се ще да си ви имам че тотално ще се изгубим.Аз имам  имената на Правдето а сега и елси,ще ги адна тях а другите ако може чрез тях да ме потърсят.
Не мога да повярвам че изминаха 5 години от както сме тук и ми е едно такова тъжно че приключва нашата темичка  в която толкова се вълнувахме повечето от нас със 1ва рожба а други с 2ра.
Наистина майчинството ми с Елла мина неусетно около вас.Благодаря ви!  Hug
Весела Коледа ви желая и всичко най-хубаво през новата 2011г.

# 164
Благодаря  ви милички!Знам,че винаги мога да разчитам на вас! Hug
За тези,които не знаят-братчето ми почина.На 19.12 ни изпрати от дискотеката жив и здрав и след 2 часа ми се обадиха,че са катастрофирали и е станало най-лошото.Не мога да повярвам...имам чувството,че всеки миг ще отвори вратата и ще се прибере.Толкова много боли...А още по-лошо ми стана като видях шофьора на колата,който няма 1 драскотинка...той и приятелката му са били отпред,а брат ми и неговата приятелка на задната седялка и загиват на място.Ужасно е!Най-черната Коледа в живота ни...А на 16.12. имаше Р.Д. Sad
Ивко го търси непрекъснато,още незнае,че няма да се върне.Sad

Общи условия

Активация на акаунт