Отговори
# 285
  • София
При нас сешоара помага за кратко, в момента в който го изключа, ефекта изчезва ooooh!  А всички ми казват да не го уча да го разнасям на ръце, е как да го оставя да се дере така, то не че носенето вече помага... Чакам си баба слинга, в него ми е надеждата.

# 286
...Чакам си баба слинга, в него ми е надеждата.

Дано при теб има ефект. Нашият слинг мъжът ми го вкара в употреба от 3 дни, ама бебето пак реве, поне не му виси на ръцете.
Аз пък имам някакво възпаление на ръцете, по-скоро на някакви неви или нещо подобно и са ми постоянно изтръпнали, и не мога дълго време да го нося  ooooh!

И последно да се оплача и спирам  Laughing, че днес ме подстригаха ужасяващо, не стига че имам вид на наркоманка - с хлътнали очи и огромни сенки, а сега с тази прическа приличам и на избягала от лудницата  Mr. Green

# 287
Здравейте! Аз за коликите давам Инфакол и чай от копърено семе с мъничко захар и пускам бял шум от един сайт, който видях в публикация на Флорал дрийм /ако не се лъжа/.    http://www.whitenoiseplayer.com/main.swf      от този плейър пускам Океана доста силничко и много ни помага - успокоява се и заспива. Другото, което ни помага е увиване с пеленка, като ръчичките са до тялото /не стегнато, върху дрешките/.

# 288
Kati Skarlet кажи ми моля те как правиш точно чая от копър? колко семена слагаш? защото аз и това купих, но незнам как се прави и стой пакетчето неотворено...
И аз пускам бял шум.. усилвам го и Ивелин стой в  люлката ( от тези градинските) , и така кротува..

# 289
Изпуснала съм доста пак...не разбрах къде се местим,но съм с вас -бройте и мен  Grinning

# 290
Kati Skarlet кажи ми моля те как правиш точно чая от копър? колко семена слагаш? защото аз и това купих, но незнам как се прави и стой пакетчето неотворено...
И аз пускам бял шум.. усилвам го и Ивелин стой в  люлката ( от тези градинските) , и така кротува..

На 150мл вряща вода слагам чаена лъжичка семенца. Оставям един час да престои, прецеждам, слагам мъничко захар и готово. Само един съвет - слагай захар само на половината чай и когато го изпие слагай и на другата част,  защото когато е със захар много бързо ферментира и става един такъв мътен и с гаден мирис. Иначе чайчето го давам вместо водичка.

# 291
2 дена сме навън с малкия, днес чакам да стане по топло и пак да излизам но имам въпрос- мажете ли с нещо слънцезащитно бебетата?? въпреки че е малък искам да го мажа, защото няма вариант постоянно да се върви по сянка...
Кати благодаря, след малко слагам да варя чая:)

# 292
Марина, аз не мажа с нищо, но съм купила един "слънчобран" - нещо като черна гъста мрежа за UV защита, която опъвам над кошчето - няма шанс да влезе слънце. Но в последните дни дори това не правя - успявам да се движа по сенките, а, когато го огрее, мисля, че не е фатално, слънцето вече не е толкова силно.

# 293
  • София
Moмичета вие като ходите на разходки сами ли ходите? На мен ми се струва скучно 5 часа да се моткам сама в парка. Хайде ако има мами желаещи да ходят в Южния парк или в Борисовата градина да се обаждат.

Абе какво стана с Bebo_82 никаква не се обади, последно преносваше. Дано всичко да е наред с нея и с бебо  Praynig Praynig Praynig
Има и други мами, които още не са се обадили. Ако четат това нека драснат по един ред.

Хайде приятен ден от мен

# 294
Здравейте пиша ви с един въпрос.Личицето на бебка се обрина цялото със итни пъпчици без връх.Стои като "шкурка".Не мисля ,че е алергия тъй като няма пъпчици никаде другаде.утре ще се водим на лекар ,но направо се видях в чудо от какво може да  Thinking .Чух в версия ,че може да е направила алергична реакция към кучето ,но пък ми е странно ,защо само по лицето.Четох за алергиите от куче ,но притях има и други симптоми които при нея ги няма ,а и пъпчиците излезнаха още преди да си приберем кучето.Моля ви се ако има някой алергичен към кучета или познат с алерги да ми даде малко повече подробности по въпроса.Приемам и идеи от какво може да са се е изприщила така ,че да е само по лицето.До утре сигурно ще съм в нервна криза от какво може да е
И ние имаме пъпчици по лицето,но са с бяло връхче.Педиатърката каза да го мажа с Бочко но не помага.Ако има някой който знае как да се преборим да пише. Praynig

# 295
  • София
И ние имаме малко бели пъпчици, но ни казаха да не ги мажем, щели да си преминат. Да се похваля, че днес за пръв път бебка заспа в шезлонга Simple Smile Досега само ревеше в него, тъкмо си казвах че сме дали на вятъра 270лв.
От шумовете май прахосмукачката е любима. И при нас има ефект нестегнатото повиване, от една седмица само така спим нощем.

# 296
  • София
bibi76 честито, вчера си купих списание "Моето бебе" и видях че си спечелила конкурса за най чаровна бременна.
Честито!!!  bouquet  bouquet

# 297
  • София
Благодаря Heart Eyes, спечелих го и с вашата подкрепа.

# 298
за пъпчиците лекарката каза да почиствам с лайка/ като чайче/ маца с памуче,освежава кожата

# 299
И аз да се присъединя. Първо Честито на всички мами   bouquet . Много отдавна не съм писала но пък редовно чета. Родих на 17 август 3250 кг. 51 см казва се Николай. Почти не ми остава време да драсна по някой ред. Докато прочета какво сте изписали и станало време пак да се храним или за нещо друго. За пъпките по лицето ние мажем с розова вода и има ефект. Хайде пак се събужда бебо. Лек и успешен ден на всички  Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 11:13 от pls1

Общи условия

Активация на акаунт