Отговори
# 90
махнаха ми превръзката на 3 ден от секциото и ми разрешиха да се изкъпя веднага, не се пазя, само не търкам операцията.

# 91
 Само имаме с къпането- голям рев пада тогава.
Дес, ние имахме същия проблем и го решихме  Peace виж снимките в албумчето как я къпем сега  Laughing в коритцето почервеняваше от рев докато я изкъпем, после докато облечем. След това опитах без корито, гушках я и се къпехме заедно, определено имаше ефект. Сега пак се гушкаме, но съм клекнала във ваната и си я слагам полулегнала в скута ми и къпането вече е блаженство   Peace
Опитай и с по-хладка вода, тази която препоръчват 37градуса на нас ни е много гореща и плаче на нея.

Мами на вас кога ви казаха, че може да правите секс  Blush че вече почва да ми липсва  Blush Blush

# 92
След секциото ми махнаха превръзката на следващия ден и веднага си се изкъпах, но моят лекар процедираше по различен начин от останалите в Селена например.
За секса аз изчаквам да свършат лохиите, че сега са още като по-оскъден цикъл.

# 93
Момичета помагайте!!!При нас запека не минава.Милото се напъва денонощно и успява да изкара само газове и по някое друго "камъче".Незнам какво да правим вече.Много ми е жал да го гледам.Даже не спи през деня вече.Минахме изцяло на фризовом,но ефект няма.Личната е изписала лактулоза,но само като краен вариант(явно не е много препоръчително).

# 94
Само имаме с къпането- голям рев пада тогава.
Дес, ние имахме същия проблем и го решихме  Peace виж снимките в албумчето как я къпем сега  Laughing в коритцето почервеняваше от рев докато я изкъпем, после докато облечем. След това опитах без корито, гушках я и се къпехме заедно, определено имаше ефект. Сега пак се гушкаме, но съм клекнала във ваната и си я слагам полулегнала в скута ми и къпането вече е блаженство   Peace

Опитай и с по-хладка вода, тази която препоръчват 37градуса на нас ни е много гореща и плаче на нея.

Мами на вас кога ви казаха, че може да правите секс  Blush че вече почва да ми липсва  Blush Blush

ние на 15 ден след операцията се записахме Simple Smile малко странно ми беше. като девствена се почувствах..хихихи...сега правим като остане време, а то рядко остава..

# 95
Момичета помагайте!!!При нас запека не минава.Милото се напъва денонощно и успява да изкара само газове и по някое друго "камъче".Незнам какво да правим вече.Много ми е жал да го гледам.Даже не спи през деня вече.Минахме изцяло на фризовом,но ефект няма.Личната е изписала лактулоза,но само като краен вариант(явно не е много препоръчително).
Здравей, вие на смесено ли сте или само на АМ?

# 96
Aila, Кори, благодаря за отговорите  Hug

Cambozzola, пиши моля те за слинга, ако го разходиш, че аз имам огромна нужда да го ползвам, ще чакам и отзивите на Кори.

Момичетата със секцио са облагодетелствани по отношение на секса, аз с тези шевове ще има да си почакам  Crazy

# 97
Здравей, вие на смесено ли сте или само на АМ?

Само на АМ е.Бяхме на Аптамил,а сега на Фризовом.

# 98
  • София
Някой да има случайно информация за лечение на жълтеницата с фенобарбитал?
Днес кръвните изследвания потвърдиха че имаме кърмаческа жълтеница и незнам кой от вариантите да избера. Това с фенобарбитала малко ме притеснява  Rolling Eyes а варианта да спра кърменето изобщо не го и обмислям, третия вариант е да чакаме сама да си отшуми ама я камилата я камиларя, ако не отшуми какво правим?

# 99
  • София
adelina_bg колко висок е билирубина. Ако може ми напиши точно със  с буквите и цифрите и референтните стойности тъй като има различни видове и трябва да се види дали е общ,или само неконюгирания (който е проблемния) и съответно има различни стойности.
Има и вариант с преваряване на кърмата и даването и за 48 часа както споменах, ако ти звучи добре като компромисен вариант?
Доп - слагаш на водна баня шишето с кърмата, включваш котлона, чакаш водата (не кърмата в шишето, а водата от водната баня!) да заври и като заври, изключваш котлона и оставяш така
П.П 120-140 билирубин не  е висок и няма нужда от нищо специално.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 17:34 от Aila

# 100
Ади не знам дали знаеш, но фенобарбитала е спрян от продажба и има тук таме разни изостанали количества, които са с повечето с изтекъл срок на годност.
Когато се роди София спешно ни трябваше фенобарбитал (вместо диазепам, тъй като той затруднява дишането) и чрез познати намерихме доста ампули, но с изтекъл срок (съвсем скоро май беше изтекъл). Честно казано аз не знам за какво го ползваха, защото тогава бях с високо кръвно и в ужасно състояние, никой нищо не ми казваше да не се тревожа. Може и за жълтеницата да е било.

Сега тръгвам за болницата и ще попитам.
Иначе не съм чула някое бебе да не се е излекувало от жълтеница, не се тревожи  Hug

# 101
Моето бебе е изключително кърмено, но не е наддало много, само 880 гр. Дали не е малко? Докторката каза, че било добре, но като чета тук как наддават бебетата ви по кило и половина започвам да се чудя  дали получава достатъчно мляко. Иначе е спокойна, спи си, има доволно количество наакани и напикани памперси. Сигурно ще е фина мацка, защото иначе на ръст е 53,5 см (48 при раждането).

Днес ще ходя да си взема моя баба слинг и ще го пробвам. Дано успея да му хвана цаката, че да се разнасяме с него  Simple Smile

ПП: За коликите бях гледала някъде едни торбички пълни със семена и се затоплят в микровълновата, после се слагат на коремчето на бебчето. Уж го успокоявали, но не съм ги изпробвала лично.
Кори,къде си гледала тези торбички?Аз бях писала за подобно коланче,че съм ползвала с Борис и само това ме спасяваше и детето се успокояваше.Много съм доволна от тази  измислица,но за съжаление ми беше дадено и сега ако някъде се продава бих си купила.

# 102
  • Miami
Ето тези бях гледала http://www.spelta.biz/mothers_colic.php , а сега видях и някакви други http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6822

# 103
Нека да попитам пак, след първия месец бебето нуждае ли се от нощно хранене и дали мога да направя малко по-голяма пауза през нощта? Предварително благодаря на тези от вас, които биха ми отговорили Hug

# 104
Нека да попитам пак, след първия месец бебето нуждае ли се от нощно хранене и дали мога да направя малко по-голяма пауза през нощта? Предварително благодаря на тези от вас, които биха ми отговорили Hug

transi1, как би я направила тази пауза? той не реве ли като е гладен?и ще те остави ли през нощта

Общи условия

Активация на акаунт