Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 449
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна

Бонбонче, благодаря ти за новите снимки newsm10 Тук, ръката на Серхан си е на правилното място а и погледа му............ newsm09 smile3503
Оооо,нова сним4ица! Ама 4е са ми хубави4ки и двамата,души4ки! #Shocked #Shocked #Shocked #Silly #Silly #Silly tantrum tantrum tantrum
Като видях днес тая хууубавичка и многозначителна снимчица  newsm53 ми хрумна едно стихче- с цялото ми уважение към личния живот на актьорите, ама все пак това, което го виждам- го виждам! smile3521

Закачка  smile3503 smile3508

Така като те гледам
за мен си най- прекрасна,
увлечението си споделям-
привличане има ужасно!

Прехвърчат искри
явно помежду ни-
с блесналите ни очи,
изглеждаме влюбени!

Крехкото ти рамо
пари ръката ми нетърпелива-
как искам само
да целуна устата ти красива! kiss

Да хвърля тази чаша
и с две ръце да те прегърна
и нощта да бъде наша-
мечтата си едногодишна да сбъдна!

От епизода, сцената "оная" newsm53
да стане истинска желая-
моя да станеш накрая,
реална да стане екранната омая! smile3503

# 436
Боби за теб и Фенки!!!!Много добре си ни обрисувала

# 437
здравейте момичета,все още ли няма информация кога започва новият сезон  Heart Eyes

# 438
Дани не само ти го виждаш така(от името на Серхан де).Страхотно е

# 439
Цитат
Тази анкета май нещо не е много обективна-гласувах няколко пъти а не отчете и един от гласовете ми , но поне Йозлемката е на първо място, а Хубавелко си е номер 1 и води убедително

Ради, когато гласуваш трябва да затвориш страницата и чак когато влезеш отново виждаш че гласът ти се е отразил.Така ли правиш?
Бонбонче,  затварям я бе мила , но последните гласувания въобще не ми ги отчете newsm78, то верно че днес гласувах като луда, та си викам вече че съм им омръзнала hahaha

Дани ,  newsm74 newsm74 newsm74, дано се сбъдне, че  всички това чакаме smile3503

# 440
  • Русе
Дани, за "Зака4ка" Hug Hug Hug smile3501 smile3501 smile3501 newsm17 newsm17 newsm17 smile3508 smile3508 smile3508 newsm44 newsm44 newsm44

# 441
Даниии, с тая твоя  "Закачка" -направо в 10-ката!
 И аз мисля ,че Серхан е омаян от Йозлем, но тя като че ли хвърчи в облаците още-все пак и годините й си казват думата.
При Серхан артистизмът с който пресъздава чувствата на героя си е много по голям -според мен Peace

# 442
  • Варна
Е, ама и тия от Нова си ги бива- да спрат в такъв момент разговора на Харун и Феяз заради реклами! smile3516 Разваля се ефекта от случващото се! Crossing Arms

# 443
  • plovdiv
Дани с новата закачка си в 10-ката smile3525 smile3521 newsm10

# 444
Beren Saat ( Aşk-ı Memnu)
4820    33.5%    
Özlem Yılmaz (Unutulmaz)
3587    25%

# 445
Taка, за Харун- еднопосочен билет за чужбина! Само това е спасението!

# 446
Тоя Феяз #Cussing out #Cussing out #Cussing outНе бил толкова подъл?????Само дето направил бебе по време на брака си на друга жена....но това не брои...
И Еда,ох .....не мога да я дишам вече

# 447
След време как ще й обясниш....? Това е препратка към третия сезон!

# 448
Ама Толга не е ли син на Феяз или това е поредната интрига на Саадет? newsm78

# 449
Мелда и Феяз са си лика прилика.Долни,гадни,подли........егоистични......същества,не виждащи по далече от собствените си носове

Общи условия

Активация на акаунт