Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 492
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Каламитси извинявам се не съм ти видяла по-рано поста и съм пуснала същото клипче което е също мое любимо .Сори...... ooooh!
Ето нещо друго http://www.vbox7.com/play:786d1777

Суперррррррр! Още веднъж си го изгледах! Благодаря ти!

# 316
Този Кърач  не  си играй.Само хубави песни прави. Listen Listen Listen

# 317
  • Русе

Бонбонче, благодаря ти за новите снимки newsm10 Тук, ръката на Серхан си е на правилното място а и погледа му............ newsm09 smile3503
Оооо,нова сним4ица! Ама 4е са ми хубави4ки и двамата,души4ки! #Shocked #Shocked #Shocked #Silly #Silly #Silly tantrum tantrum tantrum

# 318
Момичета гласувайте тук за наградата за най добър актьор и актриса може да се гласува непрекъснато.

http://fanepage.com/anket/

# 319
  • Русе
Аз също гласувам.Най-редовно на 1 стр. и на новия адрес от Бгхелп. Само 4е когато давам мнение,нещо не си виждам името.Може би не го правя правилно и съответно,отива в пространството?Например - защо предпо4итам Серхан пред Къван4?!

# 320
Бонбонче, благодаря ти за новите снимки newsm10 Тук, ръката на Серхан си е на правилното място а и погледа му............ newsm09 smile3503
[/quote]

Да знаете, 4е тази снимка е специално за нашия форум! Имаше цяла подтема за погледите и прегръдките  на Харун! По турските форуми няма такива коментари!

# 321

Да знаете, 4е тази снимка е специално за нашия форум! Имаше цяла подтема за погледите и прегръдките  на Харун! По турските форуми няма такива коментари!
[/quote]

Ами те немогат да ни стъпят на малкото пръстче защото ние сме най-незабравимите най-неуморимите върли фенки

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 322
Bghelp благодаря за труда,който полагаш за UNUTULMAZ DİZİ on facebook да изглежда така хубаво,а и за това,че българските фенове да се чувстват като част от този незабравим филм !!!!!

Благодаря ти manpla. Заради всички вас полагам този труд. Всяка страница се оценява по 10 бална система. Аз поех страницата при оценка 4 и 536 члена. За тези 5 дни оценката вече и е 7.6 и членовете станаха 738.  Ще се радвам ако всяка от вас която има профил в фейса покани своите фейсбук приятели
да станат членове на UNUTULMAZ DIZI.

Как става това:
Влизате в  страницата  на UNUTULMAZ DIZI http://www.facebook.com/pages/UNUTULMAZ-DIZI/114397765268863?ref=mf

под снимката на профила им има надпис "Предложи на приятели, клеквате там. Ще излезе един прозорец с всички ваши приятели. Започвате от първия, натискате върху него, то става синьо и така до края, Накрая има бутон ИЗПРАТИ ПОКАНА, натискате го и поканите са изпратени. Ще ви отнеме не повече от пет минути.  Много се извинявам, че ви ангажирам, но имам желание българите да се представим добре.

# 323
Имаше една добра идея на БГаньо да заклю4им последната тема и да се изнесем към Турция за жива агитация сред населението!
С цел вдигане на процентите на сериала по разни анкети!
Ако е на място PR-а на Незабравима  трябва да се вслуша в това предложение:официална покана към форума. Останалото е наша грижа: литературни ве4еринки, поетични кръжоци, тематични вечери, Незабравима във Фейсбук,клипове, снимков материал,  анализи на героите,варианти за хода на действието, за финала!
Ако съм сред избраните - оставете за мен целувката от Ава - по секунди,  д-е-т-а-й-л-н-о!

# 324
  • Русе
Имаше една добра идея на БГаньо да заклю4им последната тема и да се изнесем към Турция за жива агитация сред населението!
С цел вдигане на процентите на сериала по разни анкети!
Ако е на място PR-а на Незабравима  трябва да се вслуша в това предложение:официална покана към форума. Останалото е наша грижа: литературни ве4еринки, поетични кръжоци, тематични вечери, Незабравима във Фейсбук,клипове, снимков материал,  анализи на героите,варианти за хода на действието, за финала!
Ако съм сред избраните - оставете за мен целувката от Ава - по секунди,  д-е-т-а-й-л-н-о!
smile3532 smile3532 smile3532 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

# 325
# 326
# 327
  • Русе
Бгхелп,за какво? smile3506

# 328

Че постваш моя снимка.

# 329
Здравейте Незабравими

И аз да се изкажа за посоките та според мен и в една посока да гледат докато има алчни сценаристи и режисьори пак ще има проблеми с които да ни занимават.

Срахотни сте чета ви с удоволствие.

Лек ден и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт