Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 685
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро,Незабравими.

Относно "новата" визия на Едже- това е много стара снимка на Sema Mumcu,още от времето когато изпълнаваше ролята на Туче в "Перла".

Пожелавам ви хубав ден с много усмивки.

# 46
Според мен Еда е доста неразбрана и недооценена от повечето от нас.Еда,както каза и Дани е продукт на своето общество,възпитание и среда.Тя е расла в патриархално семейство,в което възрастните са институция.Затова действията й са абсолютно логични.Тя имаше 3 възможни изхода от ситуацията:Първия и най-лесен -да загърби всичко и всички и да се отдаде на любовта си с Харун(както постъпи Мелда),Втория-по-труден беше да застане срещу всички и да се бори за тази любов(но това при положение,че Харун  е зад нея на 100% още от самото начало).И третия най-труден-да се откаже от любовта си и както каза във вчерашната серия:да изгаря отвътре,а погледа й да е студен като лед.
Е понякога смелостта граничи с глупост и на някои от нас Еда може да се струва глупава,но в действителност тя е най-смелият персонаж във филма. Това е моето скромно мнение и никого не ангажирам с него.

Съгласна съм с всичко, което си написала. А и аз винаги много съм харесвала Еда.
До момента, в който изкривиха така образа й. Съгласието й да сключи брак с Толга, от този момент гледам с други очи на нея и много ме е яд. И лъжите и за този брак, някои ги оправдават, аз нямам разумно оправдание за тях. Всичко щеше да е по-различно, ако беше казала истината на Харун. Тези малки детайли, които са зависели единствено от нея.
Да беше избрала третия път, да отгледа сама детето си, а не да завлича и Толга.
Тази нейна глупост, щеше да изостри така отношенията между братята, че кръв щеше да се лее. Глупостта й идва много в последните серии.

# 47
  • plovdiv
Момичета, как си представяте нова жена до Харун и щастлив край на сериала за Еда? В реалния живот никога не става така. Появили се нова любов- край! Всичко е безвъзвратно изгубено. А и това ли искате? Защо гледахме 2 сезона до сега? За да видим Харун и Еда разделени? Ако вкарат подобна интрига този сериал ще стане безинтересен за всички. Гаранция!
А Едже- лично на мен не ми харесва никак с тази прическа.

От самото начало всички бленуваме за добрия край на филма. Сценаристите се оляха с целите си максимално да проточват сериала. Натягащо действие, защото всъщност нищо не се случва, само блато от лъжи, в което и камък няма кой да хвърли. Такава любов, завъртяна само около тях двамата, вече наистина омръзва, поне на мен. Става абсолютно нереално. А и с тази раздяла от пет години ! Виж го какъв мъж е ! Е като в манастир ли да ги изкара тези пет години, не, това никоя от нас не го вярва, че е възможно, нали ? Значи ще има нова любов до него. За него ще е заместител на любовта, вярвам, че накрая ще са с Еда. Но Еда така ми е омръзнала в последните серии с глупостите си и с това нейно семейство, че ми се иска наистина да си го получи ! Да го оцени най-сетне този добър и благороден човек, а не да реве майка ми , аблата , баща ми, абе ужас, аз побеснявам дори като го пиша.
Нова , хубава жена до Харун, това искам да видя !

За да съберат Еда и Харун накрая, тази нова, хубава жена трябва да е 100%- ов отрицателен герой. Имайки предвид турската публика, а и нашата дали някой ще одобри Харун да разбие живота на още една свястна жена? Защото Мелда, колкото и да ни е опротивяла си е супер мацка и лично за мен е положителен човек, който се озлоби от безсилие и мъка. Често се поставям на нейно място и се питам дали, ако имам мъж до себе си, като Харун, който на всичкото отгоре ми е предложил брак ще успея да сложа край и да го оставя на другата без бой.....?Точно затова много от съседите подкрепят Мелда.
Мелда до известен период беше жертва и на мен ми беше мъчно за нея.тя имаше няколко възможности да покаже,че е стойностен и благороден човек и да излезе с достойнство от ситуацията.Но тя предпочете отмъщението,което за мен не е борба за любовта на любимия.

# 48

[/quote]Мелда до известен период беше жертва и на мен ми беше мъчно за нея.тя имаше няколко възможности да покаже,че е стойностен и благороден човек и да излезе с достойнство от ситуацията.Но тя предпочете отмъщението,което за мен не е борба за любовта на любимия.
[/quote]

За съжаление често човек действа по инерция в подобни ситуации и дори да осъзнава, че греши и си причинява още повече мъка, продължава по стария начин. Сигурна съм, че в определен момент сценаристите ще направят обрат в образа на Мелда.

# 49
  • plovdiv
Според мен Еда е доста неразбрана и недооценена от повечето от нас.Еда,както каза и Дани е продукт на своето общество,възпитание и среда.Тя е расла в патриархално семейство,в което възрастните са институция.Затова действията й са абсолютно логични.Тя имаше 3 възможни изхода от ситуацията:Първия и най-лесен -да загърби всичко и всички и да се отдаде на любовта си с Харун(както постъпи Мелда),Втория-по-труден беше да застане срещу всички и да се бори за тази любов(но това при положение,че Харун  е зад нея на 100% още от самото начало).И третия най-труден-да се откаже от любовта си и както каза във вчерашната серия:да изгаря отвътре,а погледа й да е студен като лед.
Е понякога смелостта граничи с глупост и на някои от нас Еда може да се струва глупава,но в действителност тя е най-смелият персонаж във филма. Това е моето скромно мнение и никого не ангажирам с него.

Съгласна съм с всичко, което си написала. А и аз винаги много съм харесвала Еда.
До момента, в който изкривиха така образа й. Съгласието й да сключи брак с Толга, от този момент гледам с други очи на нея и много ме е яд. И лъжите и за този брак, някои ги оправдават, аз нямам разумно оправдание за тях. Всичко щеше да е по-различно, ако беше казала истината на Харун. Тези малки детайли, които са зависели единствено от нея.
Да беше избрала третия път, да отгледа сама детето си, а не да завлича и Толга.
Тази нейна глупост, щеше да изостри така отношенията между братята, че кръв щеше да се лее. Глупостта й идва много в последните серии.
Все пак Еда е 20 годишно момиче без опит в живота.Сестра й я манипулира насаме при всеки удобен случай,семейството й не я подкрепя,а любимия й дава само обещания без конкретни действия.Толга се  явава единственото постоянно и сигурно нещо в живота й.Е при тази преса на която е подложена-не можем да очакваме че ще постъпва,както на нас ни се иска.

# 50
# 51
Момичета, как си представяте нова жена до Харун и щастлив край на сериала за Еда? В реалния живот никога не става така. Появили се нова любов- край! Всичко е безвъзвратно изгубено. А и това ли искате? Защо гледахме 2 сезона до сега? За да видим Харун и Еда разделени? Ако вкарат подобна интрига този сериал ще стане безинтересен за всички. Гаранция!

От самото начало всички бленуваме за добрия край на филма. Сценаристите се оляха с целите си максимално да проточват сериала. Натягащо действие, защото всъщност нищо не се случва, само блато от лъжи, в което и камък няма кой да хвърли. Такава любов, завъртяна само около тях двамата, вече наистина омръзва, поне на мен. Става абсолютно нереално. А и с тази раздяла от пет години ! Виж го какъв мъж е ! Е като в манастир ли да ги изкара тези пет години, не, това никоя от нас не го вярва, че е възможно, нали ? Значи ще има нова любов до него. За него ще е заместител на любовта, вярвам, че накрая ще са с Еда. Но Еда така ми е омръзнала в последните серии с глупостите си и с това нейно семейство, че ми се иска наистина да си го получи ! Да го оцени най-сетне този добър и благороден човек, а не да реве майка ми , аблата , баща ми, абе ужас, аз побеснявам дори като го пиша.
Ще я видим!

# 52
Каламитси, но като знам коя е Едже, едва ли тя ще е новото предизвикателство за Харун.

Виж, как хубаво си разпиват и говорят  заедно! Оттам ще започне! И следват глупостите...

# 53
Каламитси, но като знам коя е Едже, едва ли тя ще е новото предизвикателство за Харун.

Виж, как хубаво си разпиват и говорят  заедно! Оттам ще започне! И следват глупостите...

Остава да чакаме, не знам до кога.... Rolling Eyes

# 54
Добро утро,Незабравими.

Относно "новата" визия на Едже- това е много стара снимка на Sema Mumcu,още от времето когато изпълнаваше ролята на Туче в "Перла".

Пожелавам ви хубав ден с много усмивки.

Гледайки снимките си мисля, че Йозлем е доста по-отракана от Серхан.

# 55
Искам правилно да ме разберете! В този филм няма вини и виновни.Както се писа вече, героите са продукт на своето време и  жертва на обстоятелствата. Финалът ще бъде Еда-Харун. Но след като героите преборят обстоятелствата, направят ли4ен избор с цената на всичко и тръгнат по свой собствен път! Затова ще има нови изпитания. Този път свързани с новите персонажи, Досега семействата бяха в центъра на стария сезон!!

# 56

За да съберат Еда и Харун накрая, тази нова, хубава жена трябва да е 100%- ов отрицателен герой. Имайки предвид турската публика, а и нашата дали някой ще одобри Харун да разбие живота на още една свястна жена? Защото Мелда, колкото и да ни е опротивяла си е супер мацка и лично за мен е положителен човек, който се озлоби от безсилие и мъка. Често се поставям на нейно място и се питам дали, ако имам мъж до себе си, като Харун, който на всичкото отгоре ми е предложил брак ще успея да сложа край и да го оставя на другата без бой.....?Точно затова много от съседите подкрепят Мелда.

Може би си права, и те подкрепям до някъде. Но след като разбра, че не е желана  и, че този мъж вече не и принадлежи не е ли по-разумно да се оттегли. Линията от любовта до омразата  действително е много тънка, свидетели бяхме на какви ли не машинации от нейна страна,  но в крайна сметка тя на няколко пъти осъзна, че е загубила "битката".

# 57
Може конкретната снимка на Едже да е стара. Но всички герои ще бъдат с нов стайлинг! Защо не и Едже!

# 58

Тук не става въпрос за нова любов, а за нова връзка срещу самотата и носталгията!

# 59
  • Русе
Здравейте,отново!  bouquet
Най-напред поздравления за Росисан и нейния клип! Все не успявам да ви настигна и да я поздравя!Браво ,момиче!Който си го може,се вижда! smile3501 smile3501 smile3501  
Моксито,желая ти ползотворен и пълен с положителни емоции отпуск! Заслужаваш го! newsm51  И в същото време ще ми липсваш!
Подкрепям ви в мнението за Еда и искам нещо малко да добавя!Поставям се на нейно място.Аз, при всичко това което й се случи,сигурно бих луднала много по-рано от нея! От невинното младо момиче и безгрижния й живот, обстоятелствата я хвърлиха във възможно най-невероятните и кошмарни ситуации. От средата на 2-и бг. епизод това момиче се сблъсква с тях.Не можем да искаме от нея да подхожда рационално и прагматично?! Така я изградиха сценаристите и ,според мен, те са й длъжници!Очаквам нейн променен образ,за да ни покаже колко много заслужава тази любов! Е,сега ако променят пък Харун с обратен знак, ще бъде черешката на тортата!!!Но...мотото на филма нали беше "Очаквай неочакваното!",та...ще видим! Само да почне...!

Общи условия

Активация на акаунт