Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 701
  • 759
  •   2
Отговори
# 75
Двамата ще си разменят ролите. През първия сезон Харун ти4аше след Еда! Сега тя трябва да извърви пътя от ''искам семейството ми да е щастливо'' до ''искам аз да съм щастлива''! Това самоопределяне ще си е цяла революция!

# 76
Ох Мокси, нали тъча на няколко стана, та забравих да ти благодаря за новата тема. Извинявай.  bowuu за темата и за "Страст"-прекрасни са и радват очите ми.
Снощи като гледах серията за кой ли път се ядосах на Еда на приказките и написах набързо едно стихче, което искам да ви подаря.За Бай Джамил и Тюркянката няма да отварям дума, че трябва да изпиша темата, колкото яд съм им набрала  #2gunfire

КЪМ ЕДА

Казваш, че не чувстваш, но обичаш,
тръгваш, после рязко спираш,
търсиш нещо, но не го намираш,
без посока все напред се взираш.

Какво обърка се във твоя свят,
кой те захвърли в този листопад?
Защо се луташ с шеметен копнеж?
Печелиш или губиш в този си стремеж?

Дали отново пак ще си щастлива
от сянката на любовта горчива?
Дали все някога горчилката ще мине
или пък любовта изобщо ще изстине?

Вече реши и от Харун се отричаш,
ненавиждаш това, че го обичаш.
Казваш, че го не искаш, а копнееш,
чудя ти се, как можеш така живееш?

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 15:03 от Тарабас

# 77
Трабас невероятно е твоето обръщение към Еда newsm74 smile3501
Абе в този форум много талант се е събрало newsm81

Относно Харун мисля,че ще заминат заедно с Едже за Америка smile3518

# 78
  • Русе
След уточненията на Дезилер, имаме и фрагмент, имаме и резюме,
според мен: 13.09. - фрагмент с говор
                     15.09. - 54 еп.       

newsm17 newsm17 newsm17 newsm10 newsm10 newsm10

# 79
Здравейте на всички много сам запалена по "Незабравима"и се надявам да ме приемате и да дискотираме филма заедно за напред Simple Smile

# 80

Относно Харун мисля,че ще заминат заедно с Едже за Америка smile3518

А, категорично не! Да ги нямаме тези сценарии.. Каквато и да е причината, Харун и Едже в Америка заедно  newsm25  Naughty

# 81
  • Русе
Здравейте на всички много сам запалена по "Незабравима"и се надявам да ме приемате и да дискотираме филма заедно за напред Simple Smile
Едахарун2, welcome, скачай смело! Simple Smile

# 82

Добре дошла в отбора! Присъединявай се към нашата компания и не се колебай да дискутираш каквото и да било...  welcome

# 83
Стефи, мила ти защо не слизаш при нас?!

# 84
# 85
Да ви кажа чесно тази Едже хич не ми харесва(като визия) и на малкото пръсче неможе да стъпи на нащата газелка 4470
 Това е мое лично мнение, никой не ангажирам с него Naughty

# 86
Стефи, мила ти защо не слизаш при нас?!
МИлички Незабравимки и Незабравими

Чета ви когато мога, но имам страшно много работа. Разбира се тя моята е свързана с това да вися тук на компа но все пак си е работа и си чака мене. С удоволствие се включвам когато имам възможност.

Мокси пожелавам ти приятна почивка щом ще летиш значи няма да е в БГ погледни си само номера на резервацията че аз откакто се опарих май все това ще гледам вече.  Hug

# 87
Благодаря че ме приехте с отворени обятия Simple Smile има ли някаква нова информация снимки нещо...?

# 88
  • Русе
Моксито,как си ни сервирала тези привлекателни нещица...! #Shocked #Shocked #Shocked Поне 2 кг ще хвърля на най-пленителните си форми! newsm51  love001 newsm51
Тарабас,шефке, и днес на тебе ти е ден!Възхищавам ти се от сърце! smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74
Не успях да гледам серията нито снощи,нито днес повторението! smile3514  И се въртя като обран евреин ! smile3515 Ще чакам да го качат на Гледайсериали!
Каламици,мисля като теб - Харун няма да е същия,нищо няма да е същото. Не,че няма да иска! Няма да посмее! Допирните точки ще бъдат с Яамур и там зависи какви сюрпризи са ни подготвили. Дано не са ни развалили филмчето,че ще нарамя пак Калашника! #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Мелда, накъдето и да я погледнем,ще си тъпче в определения коловоз - с която и да е Харун,тя ще си драпа като котка по ламаринен покрив,само и само да е с него!

# 89
Да ви кажа чесно тази Едже хич не ми харесва(като визия) и на малкото пръсче неможе да стъпи на нащата газелка 4470
 Това е мое лично мнение, никой не ангажирам с него Naughty

Но Едже е с много по-широк кръгозор и от Еда, и от Харун.
И според мен има чар, който се харесва на мъжете.

Но е сестра на Бату. А той в снощната серия за малко не уби Харун. Тотален перко е, дано наследствеността да е била само за него. Но като вземем предвид как той я обработи и как тя открадна диска на Ашъл, ясно е, че той ще й влияе.
Не стига Ниса с Бату, ами и харун с Едже.
Егати схемите - двама братя в две сестри, сега брат и сестра с брат и сестра.
Не, изобщо не ми се вярва.

Но много ми се иска Едже да е щастлива, защо не и с толга, нали някой спомена за такава любов ?
Но май от техния форум, които си фантазират също като нас.

Общи условия

Активация на акаунт