Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 674
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Заслуженият отпуск на Боб е страхотно,а с оформлението на Мохито е жестоко
и както казах много талант се е събрало в този форум newsm51 smile3501

# 91
Благодаря че ме приехте с отворени обятия Simple Smile има ли някаква нова информация снимки нещо...?
Тук всеки е приет няма скрито покрито.

Като се казва колкото повече сме толкова повече. Или т.е. с уточнение повече таланти

# 92
  • Русе
Не знам дали са ни заформили като двойка Харун с Едже?! Ние си мислехме ,че ще бъдат двойка с Толга,а не стана.

# 93
Аз немисля че Харун ще е с Едже тя е сестра на Бату най-големия враг на Харун невярвам да се влюбят освен ако по този начин неиска да си отмасти на Харун и семейството му

# 94
Моксито,как си ни сервирала тези привлекателни нещица...! #Shocked #Shocked #Shocked Поне 2 кг ще хвърля на най-пленителните си форми! newsm51  love001 newsm51
Тарабас,шефке, и днес на тебе ти е ден!Възхищавам ти се от сърце! smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74
Не успях да гледам серията нито снощи,нито днес повторението! smile3514  И се въртя като обран евреин ! smile3515 Ще чакам да го качат на Гледайсериали!
Каламици,мисля като теб - Харун няма да е същия,нищо няма да е същото. Не,че няма да иска! Няма да посмее! Допирните точки ще бъдат с Яамур и там зависи какви сюрпризи са ни подготвили. Дано не са ни развалили филмчето,че ще нарамя пак Калашника! #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Мелда, накъдето и да я погледнем,ще си тъпче в определения коловоз - с която и да е Харун,тя ще си драпа като котка по ламаринен покрив,само и само да е с него!

серията от снощи http://play.novatv.bg/program/nezabravima

# 95
Запис   bouquet

# 96
  • Русе
За да сме честни,образът на Толга не успяха да го развият. Той заслужава малко справедливост. Според Дани, нищо чудно друг артист да го замести и довърши. Там има много възможности за филма- спрямо ДНК-то,нова любов ,отношенията с Харун и т.н.

# 97
# 98
  • Русе
Аз немисля че Харун ще е с Едже тя е сестра на Бату най-големия враг на Харун невярвам да се влюбят освен ако по този начин неиска да си отмасти на Харун и семейството му
Да,но Харун не го знае това?!

# 99
  • Русе
Много благодаря,Ая или Аг? До 15 мин. ще се възползвам! bowuu  bouquet

# 100
Абе ще видим но не си ги представям заедно или по точно не ми се иска да си ги представям

# 101
Стефи, от както си ни казала за злополучната си почивка под номер 666, съм като разногледа да не попадна и аз на такъв . Слава богу друг е номера...

# 102
Не знам дали са ни заформили като двойка Харун с Едже?! Ние си мислехме ,че ще бъдат двойка с Толга,а не стана.

Вени, аз честно казано вече не вярвам на никаква подадена ни от фейса или друг източник информация.. Всичко е заблуда и протакване на време, а ние зрителите определено не заслужаваме и двете!  Naughty Naughty Naughty

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 17:12 от moxito

# 103
Moxito желая ти чудесна ваканция!!!

Която и дестинация да избереш,зареди се с много положителна енергия!!!

или  

Ще ми липсваш!!!

# 104
И на мен не ми се иска да са заедно, но като гледам на там вървят нещата newsm78 #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт