Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 466
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
 Толга си тръгна много достойно! И беше прав, когато се караше с Харун!

# 451
Толга си тръгна много достойно! И беше прав, когато се караше с Харун!

Аз съм на Листопад и тази серия не я гледам, само в рекламите хванах Харун и Феяз,
дъртият Феяз е много противен човек.
Но се разбра , че и той знае това, което и останалите / извън Мелда, само тя знае всъщност цялата истина/ , че синът му е бил и с двете сестри !
Затова да си носи последиците.
Но нали това не е истината !
Много се изненадах, когато снощи Мелда каза на Харун - Само веднъж те излъгах Харун, тя имаше предвид бременността, но да върне и малко по-назад - на яхтата, та тя призна и на Харун, ама той абсолютен бунак, изобщо не я попита аджеба за какво ме излъга, нито показа, че се досеща. Просто се вбесявам, когато такива неща, обърнали живота им / Еда и Харун/ така ги подминават. А ние си представяхме море от емоции, това очакване на възмездието наистина уморява..... а всеки , и най-подлият е оправдан по някакъв начин.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 20:58 от allisas73

# 452
  • Варна
Ама Толга не е ли син на Феяз или това е поредната интрига на Саадет? newsm78
Баба Саадет даде на Толга някакви косми за ДНК теста- един бог знае чии бяха, във всеки случай не бяха на баща му Феяз! Целта й беше да го разкара от семейството и успя Crossing Arms
Чудно какво ли продължение ще има тази интрига през новия сезон, когато Толга или поне Буура Гюлсой няма да го има?! Дали някой от ония двама симпатяги, дето им постнахте снимките няма да играе ролята на Толга, щото тази работа баща- син не може да остане да виси така без отговор. Сценаристите са длъжници на образа на Толга- направиха го на 1 стотинка, такъв добър, благороден, направо идеализиран герой- остана без семейство, без любов, загубил вяра в майка си, а все пак фигурира като баща на Ямур- май ще го гледаме и през новия сезон, може би с друг актьор, но Толга е необходим! Thinking

# 453
  • Варна
Аз все пак да попитам- няма ли случайно някакси така евнтуално може би да се излъжат и да пуснат серия по АТВ?! newsm78 Честно казано вече ми се изчака чакалото!  smile3516 Тия хора там да не би да чакат да свърши излъчването по Нова в България, че да пуснат сериите в Турция Crossing Arms- то вече какви ли не щуротии ми минават през ума! newsm12 Ама ха вече! nuts newsm66

# 454
Страхотна игра на СЕРХАН докато гледаше записа на Еда и това е човек който не смята себе си за актьор-...ама накъде повече от това- а за Нова нямам думи -пак накъсаха безобразно филма smile3516

# 455
Oоо, не, не и не!
Харесват ми някои неща от бита, бих си взела дори  и поука. В едно семейство някой трябва да държи юздите. Дали ще е бащата, дали ще е майката... няма зна4ение!
Но за нищо на света, не мога да приема техния морал!
Не може да се вреш безцеремонно в живота и отношенията на другите, пък били те и твои деца!
Този  морал прави децата неадаптивни, неподготвени, непластични, несправящи се!..И толкова е лицемерен!

# 456
Е, заради това искам да гледам  как Харун  си джитка през третия сезон, а  сестрите .....

# 457
  • София
Страхотна игра на СЕРХАН докато гледаше записа на Еда и това е човек който не смята себе си за актьор-...ама накъде повече от това- а за Нова нямам думи -пак накъсаха безобразно филма smile3516

Здравей мила.Точно за този запис питах ..вчера.Наистина ли го гледа Хубавелко ...или утре ,ще се окаже...пореден сън на Еда newsm78 #CrazyСори ама ...много ме мъчи този въпрос newsm78 #Crazy newsm78

# 458
  • Стара Загора
    Закачка  smile3503 smile3508

Така като те гледам
за мен си най- прекрасна,
увлечението си споделям-
привличане има ужасно!

Прехвърчат искри
явно помежду ни-
с блесналите ни очи,
изглеждаме влюбени!

Крехкото ти рамо
пари ръката ми нетърпелива-
как искам само
да целуна устата ти красива! kiss

Да хвърля тази чаша
и с две ръце да те прегърна
и нощта да бъде наша-
мечтата си едногодишна да сбъдна!

От епизода, сцената "оная" newsm53
да стане истинска желая-
моя да станеш накрая,
реална да стане екранната омая!

Браво, Дани! Амин!!!

# 459
  • София
Е, заради това искам да гледам  как Харун  си джитка през третия сезон, а  сестрите .....
То ще е едно ...джиткане.Милият ...не може да диша без Едичка-сълзичка Rolling Eyes

# 460
Ако сте леко смутени за събитията в истанбулските квартали Бейкоз и Гьоксу, ако се вълнувате как подскача всеки час анкетата за най-добър актьор и актриса на Турция за 2010 г., може би ще приемете този подарък от Харун и Еда

http://www.youtube.com/watch?v=eGEP1h1xwoI

Аз само го опаковах и му вързах фльонгата.
Ако не си падате по изненадите, ето и един жокер преди да отворите.
Подаръкът се нарича "Една незабравима минута"   /Unutulmaz bir dakika/  и е игра на думи от турски език: името на филма Unutulmaz и на песента Bir dakika.
Песента на Семиха Янкъ е първата, с която Турция се явява на Евровизия през 1975 г. Тя звучи и в две от началните серии на филма.

# 461
  • София
Ако сте леко смутени за събитията в истанбулските квартали Бейкоз и Гьоксу, ако се вълнувате как подскача всеки час анкетата за най-добър актьор и актриса на Турция за 2010 г., може би ще приемете този подарък от Харун и Еда

Ако не си падате.....................
Страхотно .Браво.Нежно и чувствено...поздравления smile3501 smile3521 smile3525 newsm47Много ...хубава опаковка и фльонга  bouquet  bouquet  bouquet

# 462
  • София
Абе тая Мелда хляб и сол яла и учила, ама явно по математика не е била добра. Как пък само за една лъжа се сети. Аз й ги изкарвам поне 6:
- първата - малка, но много показателна - за къщата, в която живее и че е от бедно семейство
- втората - бая голяма и с още по-големи последици - че не знае за сестра си и Харун
- третата - не по-малка и водеща към четвъртата - че Харун е преспал с нея на яхтата
- четвъртата - най-голяма и с още по-големи и страшни последици - че е бременна от Харун
- петата - че е пометнала
- шестата - за холдинга

Та коя лъжа по-точно имаше предвид Мелдището, когато се правеше на самоубийца?

# 463
По принцип смятам, 4е не трябва да търсим вини и виновни сред главните герои на филма! Но ако трябва все пак някой да обвиним това е старата генерация-Феяз и Джамил!

# 464

Ако не си падате по изненадите, ето и един жокер преди да отворите.
Подаръкът се нарича "Една незабравима минута"   /Unutulmaz bir dakika/  и е игра на думи от турски език: името на филма Unutulmaz и на песента Bir dakika.
Песента на Семиха Янкъ е първата, с която Турция се явява на Евровизия през 1975 г. Тя звучи и в две от началните серии на филма.
Страхотно е!  bouquet
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт