Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 446
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,много ми липсвахте,но отново съм при вас,приятели незабравими!     

# 601
Добро утро на всички Hug

Честит рожден ден на сина ти Боб, да ти е жив и здрав и много късмет! Весел празник! newsm59 newsm59 newsm59

Много съм щастлива че, доброто настроение и дух не напускат темата, независимо от тягостните серии по НТВ и липсата на филма по АТВ Hug Дано винаги остане така

# 602
Добро утро!
Желая усмихнат ден на всички!

Боб,честит рожден ден на синът ти.Да е жив,здрав и много щастлив! newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 603
Добро утро и от мен!!!
Боб, да ти е живо и здраво детенцето и много радост и усмивки да ти носи nbirthday

Жилая на всички успешен и усмихнат ден!!!!

# 604
  • plovdiv

Боби,да ти е жив и здрав рожданика!Да ти носи само радост,да му се сбъднат всички мечти,да има попътен вятър през целия си живот!
А на всички вас Незабравимки желая чудесен,слънчев и изпълнен с радост ден!

# 605
Здравейте мили мой момичета кокичета и ти Петко  Hug Пожелавам ви един хубав и прекрасен ден изпълнен само с положителни емоций Hug
http://www.vbox7.com/play:99261a9e

Скъпа Боб да ти е живо и здраво детенцето и много ,много да ви радва . newsm59 Да е гордоста на мама и тати   uraНека усмивка озарява пътят му nbirthday Пожелавам му едно прекрасно детство  Tada

Нека да е честит твоят празник, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!
Пожелавам ти да си останеш слънчево дете, да имаш истински приятели, да радваш мама и всички, с много фантазия и детски мечти да гледаш на света.
Бъди жив и здрав, много усмихнат и добър newsm59  bigdance2  party023!

# 606
Боб, честит празник! С най-добри пожелания!

# 607
Мокси, премести моля те персоната от екрана ма Каналтюрк!

# 608
Елия , добре дошла отново сред нас !
Липсваше ми сутрешната ти усмивка за настроение !  newsm53

# 609
Добро утро, скъпи незабравимки и ти Петко!

На неуморната ни нощна смяна!

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 09:43 от moxito

# 610

И този екземпляр се спряга за ново попълнение във следващия сезон, но в ролята на какъв ли......... newsm78
Тоя "екземпляр" се казва Нихат Алпту Алтънкая и съм му хвърлила око още от "Мелодията на сърцето", че и от "Листопад"! newsm53 Има доста ярко изразено мъжкарско излъчване- малко тип лошо момче! smile3521 Но изобщо не може да се сравнява с нашия Хубавелко, който е просто the best! newsm10

Тоя е едър! Като физика пасва на Мелда!

Добро утро, момичета и момчета:)
И този сладур си го бива  Twisted Evil. Ако го гласят за Еда, голям екшън ще има.

Честит рожден ден на сина на Боб   party023 Да ти е жив и здрав, и много щастлив!

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 09:46 от pipilota27

# 611
Еда е фина! Мелда също заслужава някой ухажор!

# 612
Тоя може да го сложат на мястотона Доан! Шеф на охраната!

# 613
Благодаря на всички,на които съм липсвала!Лек и приятен ден!  

# 614

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 10:13 от moxito

Общи условия

Активация на акаунт