Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 463
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Елиа,добре дошла! Hug newsm51

# 616
Добро утро, Незабравими и Петко! Hug
 Бобо, да ти е жив и здрав сина и много да те радва! newsm59

Момичета  страхотни сте таланти,Тарабас, Бай Ганьо,Боби, Дани, Дежавю и всички  други ПОКЛОН! smile3501 newsm51    love001
Росисан,Розовка,Ради,Ади,Бгхелп благодаря за страхотните творения, които създавате!   love001 newsm51 smile3501
И не на последно място Моксито,Крпатия и Диди, които се грижат за стилните оформления! newsm10 newsm51    love001
Удоволствие за мен е този форум! ВЪРХЪТ СТЕ ВСИЧКИ ! txtloves
Хубав ден ! newsm68

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 11:52 от IR65

# 617
Новото попълнение / ако има такова/ ми е любимец в Листопад.
Голям мъжкар, непукис.
И аз си помислих първо, че ще го пуснат на Мелдището, но е твърде нисък за нея.
Като гледам турските мъже, един няма с нормален , висок ръст. Харун е просто изключение.
Този дето замести Шефкет в Листопад е висок, но с едни превити рамене, явно ръста му пречи, а е и голям мухльо.
Такъв едър мъжага като за Мелдището, не знам откъде ще намерят.
Харунски най-много й пасва, тя затуй не си го дава.

# 618
Новото попълнение / ако има такова/ ми е любимец в Листопад.
Голям мъжкар, непукис.
И аз си помислих първо, че ще го пуснат на Мелдището, но е твърде нисък за нея.
Като гледам турските мъже, един няма с нормален , висок ръст. Харун е просто изключение.
Този дето замести Шефкет в Листопад е висок, но с едни превити рамене, явно ръста му пречи, а е и голям мухльо.
Такъв едър мъжага като за Мелдището, не знам откъде ще намерят.
Харунски най-много й пасва, тя затуй не си го дава.

Laughing Laughing Laughing

# 619
А, джамил е висок, мелда явно на него се е метнала  Wink, ама ще си остане стара мома, което си и заслужава.
това ще е наказанието за нея. дето толкова опява, че харун е едниствената й любов, че без него не може, е, той може без нея, а тя да си остане цял живот сама. напълно си е заслужила съдбата.

# 620
# 621
Здравейте незабравими

Благодаря на тези които не са  ме забравили и ме споменават в творческия колектив ама мойто творчество вече лежи на стара слава дето се вика. Но все пак съм трогната.

И аз страшно съм учудена от образа който са сложили на Мелда. Тоя сценарист как се казваше на втори сезон заслужава да го порицаем публично.

Пожелавам ви лек ден.

# 622
  • Русе
Здравейте незабравими

Благодаря на тези които не са  ме забравили и ме споменават в творческия колектив ама мойто творчество вече лежи на стара слава дето се вика. Но все пак съм трогната.

И аз страшно съм учудена от образа който са сложили на Мелда. Тоя сценарист как се казваше на втори сезон заслужава да го порицаем публично.

Пожелавам ви лек ден.
Мило,те са си същите-2 мъже ,Мюждан Кайсерли и НК/каквото и да зна4и това/,но са от 1-ви сезон. smile3521

# 623
  • Русе
http://www.flixxy.com/lucky-day.htm

Не е по темата,но е забавно...мисля!

# 624
# 625
# 626
А, джамил е висок, мелда явно на него се е метнала  Wink, ама ще си остане стара мома, което си и заслужава.
това ще е наказанието за нея. дето толкова опява, че харун е едниствената й любов, че без него не може, е, той може без нея, а тя да си остане цял живот сама. напълно си е заслужила съдбата.

Не е честно, ако така стане! Припомнете се колко свестно моми4е беше до годежа! Колко пъти искаше достойно да се оттегли от
Харун! Но кой я спираше? Еда!

# 627
Да споделя и моето мнение, ако има друга жена за Харун тя трябва много да превъзхожда Еда иначе няма смисъл? Praynig
А спряганите мъже не могат да стъпят на малкото пръстче на СЕРХАН мое мнение. newsm78

# 628
  • Русе
Да споделя и моето мнение, ако има друга жена за Харун тя трябва много да превъзхожда Еда иначе няма смисъл? Praynig
А спряганите мъже не могат да стъпят на малкото пръстче на СЕРХАН мое мнение. newsm78
Друга жена за Харун? В никакъв слу4ай! Naughty smile3511 Той най-добре "лежи" с Еда! smile3521

# 629
  • Русе

Не е честно, ако така стане! Припомнете се колко свестно моми4е беше до годежа! Колко пъти искаше достойно да се оттегли от
Харун! Но кой я спираше? Еда!
Животът е странно нещо,нали? Никой не знае какво би те извадило от пашкула и,вместо пеперуда, да се окажеш гъсеница?!

Общи условия

Активация на акаунт