Wizz Air 2

• 97 623
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да попитам - някой пътувал до Рим-Фиумичино, уеб-чекиране или на самото летище? Питам,защото като прових декември резрвацията на билетите, избрах уеб-чекиране от София, а за връщане от падащото меню опцията беше само "чекиране на летище". Това означава ли,че ще ни таксуват на Фиумичино по техните тарифи.

Когато си избрала онлайн чек ин и от летището, от което ще се връщаш, не предлагат онлайн чекиране, тогава имаш чекиране на летището на връщане, безплатно, аз така знам.

# 631
  • Къде ли не...
Да попитам - някой пътувал до Рим-Фиумичино, уеб-чекиране или на самото летище? Питам,защото като прових декември резрвацията на билетите, избрах уеб-чекиране от София, а за връщане от падащото меню опцията беше само "чекиране на летище". Това означава ли,че ще ни таксуват на Фиумичино по техните тарифи.

Когато си избрала онлайн чек ин и от летището, от което ще се връщаш, не предлагат онлайн чекиране, тогава имаш чекиране на летището на връщане, безплатно, аз така знам.
На Рим-Фиумичино няма онлайн чекиране, само на място на самото летище и е абсолютно безплатно  Peace

# 632

edna_mechta  е абсолютрно права. Когато няма възможност за онлайн чекиране , чекирането на летище е безплатно.
При Wizz e точно 7 дни , което в много случайи е доста неудобно . Аз рядко пътувам за по-малко от седем дни и се налага да чекирам по разни интернет клубове.

# 633
Благодаря ви   bouquet

# 634
Една добра новина :

От 1-ви юни до 30 септември 2011 всички полети от/до Тревизо ще се извършват до/от Венеция "Марко Поло".

Причината е реконструкция на летището в Тревизо.

# 635
Здравейте!Направих резервация от интернет и платих билета по банков път.Резервацията е потвърдена,и сега къде ще ми пратят билета?

# 636
Никъде няма да ти пращат билет. Трябва да си влезеш в профила, от където ще можеш да си принтираш бордната карта 7 дни преди полета  Peace

# 637
Здравейте!Направих резервация от интернет и платих билета по банков път.Резервацията е потвърдена,и сега къде ще ми пратят билета?

Няма да получиш билет!

Цитат
Wizz Air е безбилетна авиолиния. При резервации онлайн, по телефона или в пътни агенции, няма да получите предварително напечатани билети. Номерът на резервацията, даден ви при потвърждаването на резервацията и плащането, е и номерът на вашето пътуване. Моля, имайте това предвид, когато правите резервация. Ако ни дадете валиден имейл адрес при резервация онлайн, Wizz Air ще ви изпрати по имейл окончателния пътен план и номера на резервацията ви. Това ще бъде вашата касова бележка, която можете да разпечатате и да донесете на летището в деня на пътуването си.
Не забравяйте в деня на пътуването да носите номера на резервацията си и валиден паспорт/лична карта.

# 638
Здравейте! Не намерих в темите дали е обсъждано следното: при положение, че летя от Букурещ, в каква валута мога да платя и къде да преведа парите, ако искам да е с банков превод. Мога ли да платя например в лева на каса в ДСК в българската им сметка?

# 639
Здравейте! Не намерих в темите дали е обсъждано следното: при положение, че летя от Букурещ, в каква валута мога да платя и къде да преведа парите, ако искам да е с банков превод. Мога ли да платя например в лева на каса в ДСК в българската им сметка?
Няма проблем , ти в каква валута направи резервацията , ако е в лева-плащаш в лева и въответно в евро , няма да плащаш в румънски леи я  Laughing

# 640
Най-добре избери като страна на валутата България и си плати в лева.
Това ще ти излезе като меню за избор почти в самия край на процеса по резервацията.

# 641
И ако избера да плащам в лева, спокойно мога да отида в ДСК и да им преведа парите, нищо че полета е от Румъния, така ли да разбирам?

# 642
И ако избера да плащам в лева, спокойно мога да отида в ДСК и да им преведа парите, нищо че полета е от Румъния, така ли да разбирам?
Нали ти казах че няма проблем , няма никакво значение кой от къде лети , важното е да има преведени пари по сметката на Уиз Еър

# 643
Нали ти казах че няма проблем , няма никакво значение кой от къде лети , важното е да има преведени пари по сметката на Уиз Еър

Благодаря!

# 644
Никъде няма да ти пращат билет. Трябва да си влезеш в профила, от където ще можеш да си принтираш бордната карта 7 дни преди полета  Peace
А това има ли го някъде обяснено в сайта,че нещо не ми е ясно.Поне мейл няма ли да ми пратят какво се прави?

Общи условия

Активация на акаунт