Wizz Air 2

• 97 625
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Никъде няма да ти пращат билет. Трябва да си влезеш в профила, от където ще можеш да си принтираш бордната карта 7 дни преди полета  Peace
А това има ли го някъде обяснено в сайта,че нещо не ми е ясно.Поне мейл няма ли да ми пратят какво се прави?

А няколко поста по-напред не видя ли какво ти бях копирала и цитирала! Обяснено е точно и ясно!
За още по-ясно - http://wizzair.com/useful_information/how_to_book/?language=BG
А за най-ясно - сядаш и прочиташ поне тази тема, разглеждаш подробно сайта на УИЗ и си ОК! И на мен ми беше първа резервация на полет, но благодарение на темата се справих безпроблемно!

# 646
Извинявам се ,че толкова съм объркана,но ми е за първи път.Значи имам потвърждение и пътен план,друго трябва ли да правя,разбрах че трябва да принтирам пътния план и да го нося на летището.В регистрацията съм писала и чек-ин онлайн,колко време преди полета трябва да го направя?

# 647
Извинявам се ,че толкова съм объркана,но ми е за първи път.Значи имам потвърждение и пътен план,друго трябва ли да правя,разбрах че трябва да принтирам пътния план и да го нося на летището.В регистрацията съм писала и чек-ин онлайн,колко време преди полета трябва да го направя?

Съвет: попрочети темата и на всичките си въпроси ще намериш отговор!

# 648
разбрах че трябва да принтирам пътния план и да го нося на летището.В регистрацията съм писала и чек-ин онлайн,колко време преди полета трябва да го направя?
Никъде няма да ти пращат билет. Трябва да си влезеш в профила, от където ще можеш да си принтираш БОРДНАТА КАРТА 7 дни преди полета  Peace

# 649
  • Стара Загора
7 дни ли? аз направих он-лайн чекирането преди 3-4 дни преди полета и сега какво-няма да ми признаят и няма да летя със самолета ли? Shocked

# 650
Не по-рано от 7 дни . Иначе може да чекираш онлайн и няколко часа преди полета.

# 651
Не мислите ли че тук се задават едни и същи въпроси на всяка страница , да не говорим че никой не чете информацията която е в сайта на Уиз Еър ,а тя е повече от подробна  Rolling Eyes

# 652
Не мислите ли че тук се задават едни и същи въпроси на всяка страница , да не говорим че никой не чете информацията която е в сайта на Уиз Еър ,а тя е повече от подробна  Rolling Eyes
И на мен така ми се струва
Аз пък се надявам на цени от 15 евро до Франкфурт хан  през май Praynig 

# 653
  • София

з-то всеки бърза. Влиза пита, получава отговор. По-бързо е. А, тези, които пътуват често с тази компания, знаят от опит доста от нещата, които не са описани в сайта. Аз лично след 3-4-я полет се светнах за много неща  Wink

# 654
Не мислите ли че тук се задават едни и същи въпроси на всяка страница , да не говорим че никой не чете информацията която е в сайта на Уиз Еър ,а тя е повече от подробна  Rolling Eyes
И на мен така ми се струва
Аз пък се надявам на цени от 15 евро до Франкфурт хан  през май Praynig  

Едва ли , нали немците въведоха допълнителна такса от 8 евро за всеки пътник и едва ли билета ще струва 15 евро.
По-скоро очаквай увеличение на цените.

Ще бързаш ако купуваш билет от днес за утре . Когато обаче е за след месец-два или повече си е чист мързел  Laughing

# 655
раян еър пускат полети пловдив- милано newsm10 а сега да ги видим уиз  smile3534

# 656
Аз също се радвам , защото докато летяха easyJet  Wizz бяха кротки.
Надушат ли липса на конкуренция веднага надуват цените.

От опита с Басрелона обаче едва ли видим нещо подобно.
Ryan даваха цени от 20-30 евро при 150-200 лева на Wizz за същите дати и не ги намалиха въпреки заплахата от конкуренция.

При еднакви цени обаче ако избирам между Wizz и Ryanair винаги бих избрала Wizz.
Райън последната година са под всякаква критика спрямо останалите low cost.

# 657
Момичета, колко дни преди пътуването можеше да се направи онлайн чекирането?

# 658
Не по-рано от 7 дни . Иначе може да чекираш онлайн и няколко часа преди полета.

Отговорът е на същата страница, на която е зададен въпросът!

# 659
  • Wolwedans
Момичета, колко дни преди пътуването можеше да се направи онлайн чекирането?
Тази тема наистина стана трудна за четене, дори и изписаното на същата страница не сее гледа. Моля Ви, постарайте се да прочитате поне последните 2-3 страници Praynig

Общи условия

Активация на акаунт