Юли 2007

• 21 365
  • 740
  •   2
Отговори
# 75
  • USA
Ува, разкажи как точно им изглеждат пишките, че се притесних. На Кристиан му седи в едно и също положение от доста време. Полу-показана главичка и не мърда на никъде. Аз само почиствам, не насилвам, ама знам ли.  Rolling Eyes

# 76
  • Асеновград
Щом е до половината какъв е проблема , според мен има проблем , ако изобщо не иска да започне да се отваря кожичката.Тедовата има малко на края да се отвори още , стои си така от 1 година сигурно , а точно в тая година голяма игра падна  Laughing.
Това за теглото ми е интересно , защото ние с Гошо и двамата сме дребни и леки , аз съм около 50-те , а той повече от 65-67 не е ставал , имам приятелка , която тежи повече от него , а това наш'то чаве на кой се е метнало  newsm78.
Изпуснах , Бубето разписа ли се за Дели след градината ?
Нашето море още е под въпрос , дано довечера решим , че да успеем да стегнем багажа  Laughing.

# 77
  • София
ДУ
То аз също съм повече от Гошо Joy може по друга линия да е Тедо-бабина дядова.
Нещо ми се скапа настроението,докато исках да ходя на почивка в Турция сега не искам.Хотела е хубав ще ходим с още две семейства децата са приятелчета на една и съща възраст,само цената ме тормози с две деца си е доста ама кой да оставя hahaha

# 78
  • Асеновград
Иве  Joy, исках да покажа образно , че е дребен и понеже с моята приятелка често се шегуваме за това...
Не се скапвай , понякога като нямаш големи очаквания , си прекарваш по-добре , ще е много забавно , ще видиш.

# 79
Иве,не се настройвай сега ще е забавно!
На Никола въобще не се отваря,движи се но не се отваря затва си мисля за фимоза аз.
Реших от вторник и двамата направо за цял ден пък да видим какво ще направя.
Вчера разбрах от една приятелка,която ходи на психиатър че когато си в тревожност не трябва да се яде нищо с бяла захар.Аз точно тогава най-много сладко ям.И не трябвало да се взимат решения в този период,да не се прави нищо насила.Еми тва е невъзможно,решения и с децата и в работата се взимат всеки ден,незнам.
Да с две деца си е скъпо.Ние в събота тръгваме за Банско за почивните дни.Имаше мъжът ми промоция от банката за един хубав хотел там,но като чули че е с две деца му съобщили че промоцията не важи за семейства с две деца,егати  и промоцията.Ще сме в друг,не ми пука но ми стана неприятно.

# 80
I.a.n.a Hug
за Флоримонт ли беше промоцията ???
На мъжа ми я предлагали вчера, но аз отказах  Rolling Eyes  сега си бия главата де  doh
abubu наистина е хубаво магазинче и бързо пращат нещата - на 1 ден след поръчката си ги получих, пролетта някъде поръчвах  Peace
Иве , прати мъжа и децата, пък ти - бягай сама да релаксираш на друго място  Mr. Green /майтап/  Hug
Не е евтино с 2 деца със сигурност, то с едно не е пък с две  Rolling Eyes
Хубав ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 81
  • София,
Добро утро
Е хубаво де не е евтино, ама наистина няма как да оставиш децата, кое ще оставиш наистина Mr. Green. Аз затова като търся хотели винаги търся такива дето да може децата да минават безплатно Mr. Green - докато все още може. И съм много доволна от хотела дето ходихме лятото на морето, именно защото децата бяха напълно безплатно, даже ни дадоха и кошара за Вероника Peace.
Егати тъпотията, Яна не съжалявай, в другия хотел ще си изкарате много го готино Peace
Иве, а офертата в Турция каква е, децата не са ли безплатно newsm78 или поне едното, а за другото понеже е малко да е на 50 % да речем.
Весело изкарване на уикенда на всички пътуващи Hug
И аз харесах няколко неща от това магазинче, но само до 2 годинки ли са им артикулите, вчера харесах едно много сладко костюмче, то на Вероника сигурно ще и стане - тя е много финна едва 12 кг и цели 96 см., но пък знам ли все пак да не са и малки, освен да се обадя и да питам по телефона, имаше ли телефон в сайта newsm78
Ува май е по добре - знам един по един, щото първия ден ще е кошмар и ще се чудиш кой по напред да гушнеш Embarassed. От друга страна пък действай щото нямаш време особено за Гого, като тръгва на училище, самата процедура е травмираща за децата, така че гледай да мине сега преди да е тръгнал на училище, а за Виктор има време може и по натам, поне да ги прегледат и двамата.
И ние сме правили подобна интервенция на Ицко и то цели два пъти, наистина е пълен кошмар, не само за детето но и за всички в къщи Confused. Стискам палци всичко да мине без проблеми и бързо да отшуми! Praynig
Хайде да се залавям за работа и аз, лек и ползотворен слънчево - ветровит ден Peace
Силве може ли да те питам, ти това костюмче за Доротея директно от магазинчето ли го купи2 Аз също много го харесах и мисля да си го поръчам, обаче исках да те питам,  ще им стане ли на нашите кукли, все пак е за до 2 г. newsm78 Аз харесах страшно много неща, и повечето ги поръчах с размер 3 - 4 годинки, едно две за 2 - 3, обаче като немога да преценя и сега седя и се чудя дали някои няма да са и големи а пък други малки, кажете ми моля Ви как им вървят размерите newsm78.
И още нещо  на снимката комплекта е с дълги чорапки, а пък уж пише чорапогащник, какво е всъщност?

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 11:25 от Семирамида

# 82
Здравейте Simple Smile

Дани, аз взех за 18-24 и панталонките са й доста широки на Доротея (не съм пробвала, ама така изглежда, като ги изпера ще я снимам и покажа). Доста по-големи са дрешките от размера си...  това костюмче конкретно и в 12-18 щяхме да се съберем, ама аз за да не са й къси ръкавите (респ. чорапогащника) предпочетох по-голямото... Имаше на мадъркеър страхотен комплект - ей тва http://www.abubu.bg/prod.php?id=943, ама са много по-големи, за 2г е направо като за 5, аз гледах 12-18, ама панталоните щяха да са къси, а 18-24 нямаше. Иначе на място го купих, не през нета.

# 83
  • София,
Леле Силве ти ме уби, значи ще поръчам и аз това с гащеризона  newsm78, обаче досега ги мерих тук и двамата и се чудя, за баткото няма нищо един суитчер избрах, той и едни дънки хареса, но няма да му станат според мен. А на Вероника и поръчах за другото лято едни къси дънкови панталонки с размери 3 - 4 год. и две блузки с къс ръкав пак за 3 - 4 г. един анцунг от две части за 2 - 3г. и още две блузки с дълъг ръкав пак за две три годинки. и все още се чудя дяли да ги поръчвам или да видя с по валки размери нещо.  newsm78 ЩЕ пусна линкове на избраните неща, ако случайно си ги мернала да ми кажеш кои размери горе долу да поръчам - ето това,
това
това
това
това
това
това и
това за баткото, възможно най големия размер е, дано му стане, а също и гащеризончето за Вероника, с чорапогащник е нали не с дълги чорапи, аз пак неразбрах - СОРИ Blush

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 12:14 от Семирамида

# 84
аз летните изобщо не ги гледах Sad. Тази, рокличката на райетата с дългия ръкав я погледнах, много симпатична, ама поръчах нещо подобно от ла редут-а - и тя ми изглеждаше по-големичка...
Комплектът е с чорапогащник, да. Но блузката е боди, аз за тва малко се колебах, щото не носим вече бодита...
Евентуално ако ще поръчваш или кажи да мина да гледам, или звънни и ги помоли да ги сравнят с комплекта с гащеризончето, който със сигурност ще стане. А момчешките изобщо не съм гледала също... само бебешките разгледах щото бяха наистина много сладки всичките за до годинка.

# 85
  • София,
благодаря за инфото, няма да те разкарвам, реших да поръчам засега само дрешките с дългия ръкав, от летните май ще се откажа, нищо че са намалени и на промоция, за другото лято може да пуснат по готини моделчета Peace, а зимните ще ги поръчам 2 - 3 год. с този размер, те и да са малко големки ще си ги израсте. А това на райетата с дългия ръкав пише че е туника newsm78, ама на нас може и като рокля да ни стои Mr. Green, нищо  Peace. Освен да поръчам това костюмче с трите части блузката дънките и суитчера, ама щом казваш че е сравнително голямко, кой размер да поръчам от него newsm78 2 - 3 или по малко? newsm78

# 86
  • София
Получих банските,Силве улучила си ги малкото за Ники голямото за Ради/долното му е голямо,не много но то ми беше ясно/
Дани отивах в Некст в дъ мол мериш и поръчваш,банския на ники е 9-12месеца Joy имат сучъри за 18-24 месеца които от 1 година точно носят сега са им ок. Wink Английските са доста оголемени,направо за мутанти,имаме от бебешкия период блузка 9-12м става им вече 3 то лято.
Ами второто дете не е с намаление-400евро за всички ни 1750 евро билети и такси за самолета.Апартаменти и фамилни стаи са двойно и тройно по скъпи,но комплексите там са големи и винаги има занимания

# 87
  • София,
Иве късно  Mr. Green вече поръчах Mr. Green, каквото е това е, сега ще чакам да ми се обадят по телефона и да ми потвърдят какво ще имат в наличност, аз поне от големите дрешки не се притеснявам, щото те все някога ще и станат, имам скътани така сума ти неща Mr. Green, но определено за тази зима Вероника си има нужда от подмяна на гардероба, щото всичко и е окъсяло Peace. А пък да се разкарвам по моловете нямам нито нерви нито време, особено сега с двамата - абсурд, ти ме разбираш най добре де Mr. Green.
А за почивката не го мисли, щом и банските са станали - супрер Peace, а и щом сте прежалили вече парите, какво торкова, ти да не би да ходиш всеки ден на пхочивка я Crossing Arms, сега се настрой позитивно и ще си изкарате много хубаво, още повече че щом ще сте с компания, хич няма да Ви е скучно!  Hug
Силве  Hug

# 88
Дани, едва ли ще възразят да ти го подменят преди да са го изпратили... ако решиш да вземеш друг размер. Розовото е туника, да, ама забравих думата  Embarassed. Късо е за рокличка.

Иве, много се радвам, че стават!  Hug Със здраве да си ги носят. А на Ради по-малкият малък ли ще му е?

# 89
  • София
Не,не му е малък ама Ники е гърчав.Облекли са ги и гледат Том и Джери.Възхитена съм от обслужването в този магазин.Ще поръчвам и друг път,отивам да набелязвам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт