.
може по друга линия да е Тедо-бабина дядова.

.
или поне едното, а за другото понеже е малко да е на 50 % да речем. 

Аз харесах страшно много неща, и повечето ги поръчах с размер 3 - 4 годинки, едно две за 2 - 3, обаче като немога да преценя и сега седя и се чудя дали някои няма да са и големи а пък други малки, кажете ми моля Ви как им вървят размерите
.
, обаче досега ги мерих тук и двамата и се чудя, за баткото няма нищо един суитчер избрах, той и едни дънки хареса, но няма да му станат според мен. А на Вероника и поръчах за другото лято едни къси дънкови панталонки с размери 3 - 4 год. и две блузки с къс ръкав пак за 3 - 4 г. един анцунг от две части за 2 - 3г. и още две блузки с дълъг ръкав пак за две три годинки. и все още се чудя дяли да ги поръчвам или да видя с по валки размери нещо.
ЩЕ пусна линкове на избраните неща, ако случайно си ги мернала да ми кажеш кои размери горе долу да поръчам - ето това,
. Тази, рокличката на райетата с дългия ръкав я погледнах, много симпатична, ама поръчах нещо подобно от ла редут-а - и тя ми изглеждаше по-големичка...
, а зимните ще ги поръчам 2 - 3 год. с този размер, те и да са малко големки ще си ги израсте. А това на райетата с дългия ръкав пише че е туника
, ама на нас може и като рокля да ни стои
. Освен да поръчам това костюмче с трите части блузката дънките и суитчера, ама щом казваш че е сравнително голямко, кой размер да поръчам от него
2 - 3 или по малко?
имат сучъри за 18-24 месеца които от 1 година точно носят сега са им ок.
Английските са доста оголемени,направо за мутанти,имаме от бебешкия период блузка 9-12м става им вече 3 то лято.
. А пък да се разкарвам по моловете нямам нито нерви нито време, особено сега с двамата - абсурд, ти ме разбираш най добре де
, а и щом сте прежалили вече парите, какво торкова, ти да не би да ходиш всеки ден на пхочивка я
, сега се настрой позитивно и ще си изкарате много хубаво, още повече че щом ще сте с компания, хич няма да Ви е скучно! 
Препоръчани теми