Юли 2007

• 21 366
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
щото вчера жената предлагаше и двата да са 9-12... и аз се замислих, точно щото долнището изглеждаше по-широчко, ама като не съм виждала децата...

А, Дани, за комплекта от 3 части питаше - 2-3 е много голям според мен, 18, вероятно за догодина би станал на Доротея панталонът...

# 91
Здравейте!
От вчера не съм се спряла.
Значи в 16 часа отидохме да го вземем. Гледаше си Том и Джери и беше спокоен. Но госпожата каза, че на обяд преспал 10 мин., после се събудил и заревал за нас. Поплакал си.
Днес като го заведохме уж пак с голямо желание. Нямаше търпение да влезе. Вкарахме го, но ние направихме глупост и не тръгнахме бързо. Изведнъж изпищя и се метна към нас. Оставихме го ревящ. Вечерта ще пиша.
В 18 ч съм на гинеколог. Дано всичко е наред и се види пола.

# 92
  • София
Ради каза че му е студено очите му леко кървясали,премерих Т 37,9 Shocked иска да си легне облече си пижамата зави се с одеало и така....Да видим какво ще излезне,ама с това време ту 35-12градуса

# 93
  • София,
Силве поръчката вече е факт, така че каквото това е, току що ми я потвърдиха по тела и ми казаха, че утре ще си я получа около 12,30, толкова бързо ли ще дойдат нещата от Варна newsm78, сигурно със самолет ще ги изпратят Mr. Green. Попитах за размерите и ми казаха, че 2 - 3 г.отговаря на височина 98 см. newsm78, ще ги видим. А костюма от трите части засега не го поръчах, че ми стават много, а и дънки и суитчери имаме всякакви Peace
Иве дано му няма нищо на Ради Peace
Бубе   Hug

# 94
  • София
Дани ами Силвето вчера към 16,3 ми ги поръча днес в 12ч бяха при мен,неможах да повярвам Shocked

# 95
  • София,
Дани ами Силвето вчера към 16,3 ми ги поръча днес в 12ч бяха при мен,неможах да повярвам Shocked
М да Иве и аз сега се олбадих отново за да попитам кога точно ще ми ги доставят утре, казаха ми че договорът им със Спиди е за 24 часова доставка, но утре до 12,30 нещата ще са у нас, та се обадих на фризьорката и отмених утрешните ни часове, по добре да съм си в къщи и да не ги разкарвам Спидитата повторно, пък на фризьор ще отидем сега като се наспи Вероника, утре ще пиша и как са размерите Peace. Днес съм голяма спамерка Blush, сори - изчезвам да готвя  Peace

# 96
  • София
Здравейте.

За фимозата, на бързо. Отдавна се канех да ги заведа на лекар и да си каже мнението. При Виктор не съм пипала нищо, само съм почиствала. Проблема е, че се вижда твърде малко отворче, а и като пишка го прави леко вдясно. В градината ще си мокри гащите като ме няма мен за помощ. При Гого беше забелено на 8 месеца от педиатърката, поради разни натрупвания и възпаление. Трудно беше след това. Почиствали сме, мили сме. Винаги обаче се стягаше кожичката след забелване и ставаше много трудно връщането и обратно. Сега като е по голям, пръстена в основата е стегнат и това пречи и създава дискомфорт. Confused Може би следващата седмица ще пробваме при Виктор да решим проблема, а при Гого ще чакам за през ваканция или някой друг удобен случай. Професорът каза, че трябва да са здрави заради упойката, но Георги кашля и е сополив. Confused Сега му приготвям багажа, дойдоха баба му и чичо му и иска да отиде с тях за една седмица на село. А и малко да разтоварим напрежението. Аз твърдях, че ще е грешка да ги разделяме, но то е непрекъснато боричкане, дразнене, писъци. Така да се каже да си починат един от друг... Rolling Eyes

Лек ден. Hug

# 97
Каква упойка,пълна ли Ува?

# 98
  • София
Не попитах, че беше лудница. Предполагам че не е пълна.

# 99
  • USA
Ува, не се притесниявай! Всичко ще е наред. По-добре сега да разрешите проблема. Кажи после как се развиват нещата. Ех, голяма грижа са тези пишки.

Иве, не го мисли толкова. На мен ми звучи много добре вашият план. Дано всичко да е наред и хубаво да си починете. Парични проблеми винаги ще има, важно е да си починете всички и децата малко да се попличкат на море. Казват, че стресът се разтварял в солена вода  Laughing, а ти определено имаш нужда.

Аз едвам гледам. Много зле ми понася разликата във времето  Tired, освен това имам доста работа. С Криси не се бяхме виждали от понеделник, защото като съм си вкъщи той спи, а като спя, той играе. Тази сутрин станах в 4 да играем, и сега, обяснимо защо, мозъкът ми е абсолютно абдикирал.

# 100
  • София
Здравейте, от морето, засега сме доволни, дано утре да става за плаж Simple Smile

Бубе, наред лие всичко с прегледа?

Били, решихте ли дали ще идвате?

# 101
Здравейте!
Галена, благодаря ти, че попита Hug
Имам някаква инфекция, казва се анаеробен колпит. Лекарката ме уплаши, че не можело кой знае с какво да се лекува и че можело да предизвика преждевременно раждане. Попитах я каква е опсаността- 30% Shocked Поревах си.
Пуснах отново микробиология и ако пак покаже същото, ще ходя за още едно мнение.
Иначе каза, че е сигурна че е момиченце. Дано! Само да ми е живо и здраво и да си го износя. Тази бременност ми е много напрегната, много от нещата аз си правя.
Дели днес го взехме много спокоен от градина. Голяма разлика от вчера. Досега си оправя дрешките за утре. Изглежда ентусиазиран.

# 102
Бубе това е страхотно за Дели,много явен признак щом си оправя багажа.Надина ей сега си е наредила новите 2 чифта пантофи до леглото и раницата и сгъва и подрежда сто пъти.Никола и той си е сложил единия чифт пантофи,но ще видим другата седмица реални реакции.
Незнам какво е това възпаление и аз имах през първата бременност,обаче си кървях.Сигурно има някакви медикаменти за това,неможе да няма.Задължително и още едно мнение,а че е момиченце е прекрасно!Всичко ще е наред,ще си родиш прекрасно бебче,но си емоционална много,тва е.Аз съм същата.На моменти такива емоции ме налягат,такава треска ме тресе,незнам какво е тва вълнение и тва чудо.От една страна все едно ще ходя на зъболекър,отдруга все едно ще съм някъде на първа среща-така яко ме тресат нервите.Атой зъболекъря че ме зове ме зове де.  Laughing

# 103
  • Асеновград
Били, решихте ли дали ще идвате?
О да , идваме утре , ще ви звънна!

Бубе , всичко ще е наред  Hug.

# 104
  • Варна
Бубе, не плачи , моля те  Hug Всичко ще е наред, сигурна съм. Пусни още веднъж изследвания. Карай я по -спокойно, почивай си повече. Ще я износиш разбира се- докрая. Това за момиченцето наистина е страхотна новина  Hug
И ние днес минахме през Абубу-егати известния магазин стана за два дена  Laughing- И Нелия намаза анцунг  bowuu, въпреки, че не заслужаваше. Тича близо половин час из магазина като пощуряла само по гащи- взе акъла на продавачките  Crazy
Има ли живеещи близо до Джъмбо на бул. България/там дето има едно ОМВ/?

Общи условия

Активация на акаунт