tolinka - мама на ангелче
ksd_g - мама на ангелчето Сиянна

КРЪСТНИЦА на темата - Desirée!

Ще ни изписват в петък, сега майка е при него, а аз снощи се върнах да поспя нормално. Там като няма достатъчно място спим на рибарски столчета. В отделението обаче върлува вирус и естествено Ванката го прихвана-сополи, кашлица и температура. До вчера му вливаха един антибиотик, а от днес ще даваме друг през устата
Радвам се че заглавието ви е харесало,но то май беше и единственото предложение.
за теб и Ванката.Дано ви е последната тази операция.Направо не знам как издържате и двамата.

,така ми се искаше да я започнем с щъркелови новини...
,ама тц.
.За ''разбойника''
съвет не мога да дам,мойте са друга порода,не съм се сблъсквала с такивИ нИща при тях
.Само Анито по едно време беше започнала да хапе,но много бързо и мина.
.Хубаво,че е весела и щастлива,пу-пу-пу.И дано вече наистина е съвсем здравичка
.
.A може да стане и DJ
!
.Травмата ще мине,добре че не е пострадала по-сериозно Кари.Наистина белите стават ужасно бързо.Както се казва,така побеляват косите
.Целувки на мъничката каскадьорка
.А на мъжа ти,поздравления че е запазил хладнокръвие при гледката на уплашено бебе,и още по-уплашена мама
.
.Много се измъчи юначето ти,а и вие.Направо ми се струва някакво безумие всичко това,че толкова пъти се стига до тази операция,и всеки път някой нещо не е направил както трябва,преди-упойката,сега-доцентката не била свършила всичко добре
.Дано третият ви престой в Пирогов е последният,и приказката за лошотията че се повтарю до 3 пъти е вярна
.
.
И значи той все пак успява да се застои на едно място. Аз за сега приказки не съм чела само на Гришко. По - честичко и на двамата вземам една книжка и чета. Малкия все вика аааа и иска да вземе и разкъса книжката и аз гледам бърза да е прибера. Сам много обича да разгръща книжки. Любимите му са тези с шаблони за рисуване, пъха си пръстчетата там.
и целувки и за кръстницата
!
ако скивам мъжо да падне от спалнята, че и да продължи да спи на всичкото отгоре
. На дечковците наистина бързо им минава, но аз ще съм пре-внимателна още дълго . Пък за вината ,не стига, че никой не я е гледал и секунда от както се е родила и отгоре на всичкото аз не съм спряла да работя и все я мъкна на ръце навсякъде с мене и не се разделяме и за секунда, ами и всичките ни близки се изредиха да ме питат защо не съм била по-внимателна и къде съм гледала, та детето да се прибие така . Такива думи ми напираха, каквато съм устата...
, ама карай... удържах се някак. Но втори шанс няма да им дам
!
!
!
.Тя изпитва интерес,доколкото да докопа дадена книжка и да я скъса.Та сме оставили за по-късен етап това мероприятие
.Обаче песнички обича мнооооого,и да танцува на тях-също.
.Е,на ''Зайченцето бяло'' не танцува,ама на ''Аlehandro'' на Lady Gaga примерно е много яка
,върти дупе,ръцете горе
,така ми се искаше да я започнем с щъркелови новини...
,ама тц.
, но нещо нищо 

Много
на теб и юначето!

... в действие... 

и ... "говоря".
а маймунчетата още по по най най

Честито за изпита!Ми то е така, на умните хора малко им трябва!Браво!Поздрави специално на малкия самопобойник!Ния и тя се удря по главата понякога като и дойде музата! 

.В момента и двете се борят за живота си все още,и имат нужда от нашата подкрепа
.Раждането е минало трудно,с много усложнения,Еми е претърпяла 2 двучасови операции.Мъничката е с проблем с хранопровода,не и стига до стомахчето,и утре и предстои операция в Пирогов.
.Не питах нищо повече,само разбрах,че дъщеричката и е много красива
,10 минутки са се погушкали с мама.Моля се да са здрави,операциите да са успешни,и скоро,много скоро всичко да е наред
!
!