Габи вече си има сестриче, нека всяко АПРИЛче си има някой такъв да обича

• 32 201
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
И Вики от няколко нощи реве така насън. Давам чай-блъска го, давам биба-блъска я, реве, вземам я, гърчи се в мен и ме рита и блъска, тогава почвам да я гушкам силно и да я люлея леко и да повтарям о-о-о-о-о-о, както тя си казва като я приспивам и тя се успокоява и заспива. Според мен това са кошмари+зъби.

За чувалите. Габи я свикнах като беше на възрастта на нашите в момента. И беше много трудно, може би 2 седмици го дърпаше, опитваше се да го разкъса и т.н., но свикна, но тя спеше много шугаво. Вики като бебе си спеше с чувал, но естествено в жегите го махнах, а сега като се опитах да й сложа, толкова много протестираше, та реших да отложа до много голям студ, но пък Вики не се върти и не става толкова нощем, тя реве много, но си реве както е по гръб или корем и не се отвива кой знае колко, аз я завивам всеки път като се събуди, а това си е цяла нощ така, че цяла нощ е завита. Ползвам една олекотена завивка в чаршаф, но дължината използвам за ширина, ако ме разбирате, т.е. и от двете страни има много завивка и като се завърти все е завита.
А пък Габи доскоро си ползваше чувал hahaha, шиех й ги по поръчка, че много се отвива нощем, но вече посвиква от време на време насън да се завива, така че поне половин-един час нощем да е завита.

# 631
Морнинг  Hug
 Олче, скачащ Вели с чувал из къщи е било наистина много екзотично явление....щях да се задавя с кафето докато те четях  hahaha Joy Предупреждавай като пишеш такива неща ...да се четат с празна уста  Mr. Green вие много сериозно ме обнадеждавате и ще взема и аз да купя един чувал да видим дали пък няма да я бъде моята  Mr. Green
 Вери найс....колкото и смешно да е наистина че Габи доскоро си е спинкала в чувал...въпреки че не знам до кога се ползват  Blush...явно това е единствания вариант тези шилчета да спят завити  Thinking На моято чудо въртеливо съм му приготвила две елечета за сън...че така или иначе си спи отвит, ама от как започна да спи и по земята съвсем ми е притеснено че ще му е студено на гърбенцето и кръстчето  ooooh!
 ПП нета ми е отврат и сто часа отваря снимките една по една с хиляда зора...не съм разгледала всички, но Олчееее...какви разкошници имаш само!  Heart Eyes Heart Eyes И двете ти дЯтита са очарователно красотни  Heart Eyes Саши на Ивка ...много готЯну заляга по земята  Crazy Затруднява хубавееща си мама максимално  Heart Eyes Иииии прекрасната малка Алекс   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Чудесна е! Малка принцеса! Олче силно ти завиждам , че си била тоолкова близо до това съкровище  Heart Eyes Чакам с нетърпение следващата общонационална срещичка , за да я доведе Еми и аз също да се запозная лично с тази млада дама  Heart Eyes
 Ставам да храня звяр, че скоро чехлите ще ми изяде от глад  Crazy И после ще се боря да гледам и снимчиците на останалите...ама нещо ми е спечен компа и не знам що ...от седмица е яко флегмич.

# 632
ღолчеღ, мерсаж за кафето!
Последната част от пожеланието към мойто мило е много яка. Laughing Hug
Скачащ Вели ще да е много сладък Heart Eyes, супер се е специализирал той Joy. И Сами ме утрепА с това спане на земята  Laughing. По-близо до природата явно иска да е детето Joy. Или красноречиво иска да покаже на мама poem, че му досажда с това гушкане, ама тя- не и не  hahaha.
Така като повдигнах темата, да си кажа... за слагане в чувалче съм правила доста опити (имам 4 чувалчета, различни големини и дебелини  Crazy), но явно не съм била достатъчно твърда. рони, Олче, чак не мога да си ви представя толкова корави както се описвате, ще ме извините за което Mr. Green.  Супер ми дожалява на мен когато ги сложа в чувалче, и те започнат да плачат и викат отчаяно като ранени животинчета. Но един път поне още ще опитам, с военна тактика Sunglasses. С тапи в ушите, и в желязна схватка, може и да успея да укритя опърничавата.  Sunglasses. А тя влезе ли в чувалче, брат и сам ще пожелае и той така, да не остане назад Laughing.

Анелия също в клуба на изведнъж и брутално скачащите и пищящите нощем. По-скоро е инцидентно, но се случва. Странното е, че винаги е по едно и също време, около 3h. Аз започнах да си я ''прибирам'' в нашата спалня  Blush, за което отнасям мъмрене от половинката, щото съм ''щяла да я направя като Сашо'' Crossing Arms. Но тя такова прилепало и да искаме, няма как да стане. А и с гушене нощем с нея си наваксвам това-онова, за което ме бяха застигнали едни много виновати чувства напоследък Rolling Eyes.

Благодаря на всички за вчерашните поздрави за мойта лИбоФФФ! Heart Eyes

# 633
Значи е някакъв период щом и при вашите дечица го има този момент.Дано скоро отшуми.Много ми е жал така като я гледам.Поемче,и аз и говоря и и обяснявам,че мама е тук и че искам да я гушна милвам я /ако даде въобще/,но кой да ме чуе така плаче,че аз направо трябва да я надвикам с кански рев"МАААММААА ЕЕЕЕЕ ТУУУУУК,ЩЕЕЕЕ ТЕЕЕ ГУУУШКААА" Mr. Green Mr. Green Mr. Green При което най-много да изпадне във вцепенение Shocked Shocked Shocked Laughing Mr. Green
Вери найс,и Ави я завивам точно така.С чаршафасона олек.завивка и я слагам на ширина да може да е завита добре,защото е голямо шило и много се върти и отвива.

Уфф,много лош ден е днес Close

# 634
Олче, и на Габи не й пречеше да обикаля стаята с чувал. А Вики също като бебе си се изправяше с чувала и ходеше из кошарата. Не е проблем движението. Вики засега спи завита и няма да я мъча с чувал, но ако почне някога да спи по цяла нощ ще й трябва чувал. Тя сега се буди толкова често, че просто няма нужда, аз цяла нощ си я завивам ooooh!

Поем, освен да му постелиш по-мекичко по земята или направо някакво дюшече. Пропуснала съм, защо сте махнали решетките?

# 635
Здравейте!!!
Набързо влизам да кача снимки ,които обещах тук Ще заключа албума утре, че има някои фото дибидЮс  Flutter

Ио Ио, честито на Митко (малко на патеричка) със здравето да носи името си!
Деси, честито и на твоя мъж!!! Много здраве и любоФФФ!!!

Поемче, като вървя покрай вестникарски будки, а там навсякъде огромни сини очи на Сами! И аз му се усмихвам , и се радвам,че ви познавам!  Heart Eyes

Бягам, че трябва да прибера Маги от градина, а то вали........ ВСе пак е есен дошла  Sunglasses

# 636
Мамочка да сте много щастливи в новия апартамент! Сега разгледах снимките много ми хареса всяка стая е подредена и направена с много стил и финес Peace Страхотен е! Ти ли го измисли или ползва дизайнерски услуги?
Инамама Благодаря ти!
Ивче каквото искаш с цялото си сърце такъв ще е полът на бебето  Wink Да е здраво и кротко Hug

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 17:20 от Мимето*

# 637
Мамочка, очарована съм от снимките, всичко е толкова хубаво и тези прозорци...ах!

# 638
Щом го сложа Гришко в кошарата първата му работа е да си свали пантофите и чорапите. Единият му крак остава обут а другия бос. През деня на обяд заспива сам в стаята без проблем. Не плаче, не ме търси, играе си с разни играчки . Но вечерта иска да съм при него, да го гушкам. Много му харесва да полива със шешето с водата, полива дрехите си, леглото всичко. Като пие вода гледам да е пре очите ми.
А Олче, малкато бебче  Алекс много ти отива  Wink Wink Wink Много ще  ти отива ........ и още една сестиричка на Ели и Вели .
Нани, дано по - добре и по - лесно  го преодолее Каинчо разтройствато.
Дезире и Ио Ио, за вчерашния Димитров ден поздравление с мъничко закъснение. Да ви обичат и правят щастливи много много любимите мъже и много късмет да им донесат имената.
Мимето, бях написала и за твоя празник поздравление но май нещо не се чете. Така че ще измисля нещо друго --- Да ти се сбъднат всички желания.
Ивк, щом се крие бебето така значи ще е ..... Wink Wink Wink едно здраво и щастливо бебе и дете .Може би момиченце.
Принциса Рая,честит професионален празник и дано започчнат нещата да се озаконяват, че да  имате повече работа занапред

# 639
Миме, ползвах ме дизайнер, обаче идеите за цветовете са наши. Казвали сме какво искаме да бъде в стаята, а тя рисуваше. После ,като докараха мебелите, пак промених ме някои неща. Освен това ползвах ме услуги и фен-шуй специалист, ай споменах преди. Днес тя съобади, че сложила нашите снимки в сайта, може да видите статия тук

Имамама, и Миша така. На обяд няма проблем, а вечер иска да я гушкам. Не стоя дълго при нея, че така ще свикне и няма оправия, а пък от другата стая ме викат да чета или да гледаме заедно руско детско (това е направо хит!) Аз също се кефя, защото все едно съм малка. Много обичам руски стари детски филмчета  Blush

Принцеске, честит празник!!!  Wink

# 640
 Мамочка, не мога да не вляза да изразя възхищението си от дома ти!!! Невероятно красив и уютен е! Прекрасен! Желая ви да прекарата безброй весели мигове в него! А щерките...както винаги като от книжка с приказка за принцеси! Големи са бонбонки двечките  Heart Eyes Heart Eyes
 Вери найс, не сме махнали решетката, Само отдавна я прескача  ooooh! А иначе за земята и аз си мисля довечера да изкарам матрачето от кошарата и да видя дали няма да иска да спи на него  Thinking Ако ще се спи на земята поне да го махнем тоз кЮтЮк с форма на бебешка кошара и без друго заема много място  Mr. Green
 Днес ни биха последния пентаксим, ама от много приказки забравих да попитам вдигат ли си Т , обриви? Имате л наблюдения?

# 641
Пак изтървах да честитя разни хубави поводи!
Миме, ЧРД, на патерички! Все така лъчезарна и видимо щастлива ти желая да бъдеш!
Да са живи и здрави и вчерашните именници!

Виктор също взе да се събужда! Много странно какво съвпадение - колко деца се държат почти еднакво. Събужда се, плачка.... протяга ръце да го взема и иска да идва на нашето легло! (нещо, което сам отказа още докато го кърмех) И като го сложа до мен и започва да ме бута, да ме рита. Тази нощ му извиках "Хайде заспивай!" и той миличкия млъкна и заспа!  Heart Eyes Милото ми то, така ми стана мъчно после, но явно това подейства да излезе от филма в който се беше вкарал.

За чувалчетата не съм го пробвала тази година. Миналата година си спеше с чувалче. Сега имам едно с голям цип отпред. Смятам да го сложа да легне вътре с отворен цип и едва като заспи да го затворя и всъщност едва тогава да се озове в чувала.  Дано проработи, че иначе голям студ ще бере. Проблема е, че той си сменя посоката. В смисъл спи с глава към единия край, а по някое време се надига, става и си забива носа в другия край. По този начин колкото и да му е широко одеалото все се отвива.

А за излизането, ехееееее, Поем, и ние сме в клуба! Simple Smile)) И Виктор отдавна се набира и си излиза от кошарата. Като го сложа на обяд да спи трябва да седя и да го дебна да не излезе. Вечер няма този проблем, пие си млякото и е готов! Simple Smile
Хайде поздрави на всички от мнооого ветровита Варна.
Момичета идва събота, ще се съберем ли пак?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=533248.new#new

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 22:19 от snesh

# 642
  • Варна
Ех, явно децата са едни и същи на тази възраст. Маги също се буди, плаче, иска да я гушкам, уж заспива, а като понеча да я сложа в кошарата веднага се събужда и започва пак да плаче. Всяка нощ поне по час се повтаря това  Crazy. Вече не знам на кой свят се намирам от умора, недоспиване.
Пролетта ползвахме чувал, но маги се научи да го разкопчава и сега даже и да сложа, след 2 секунди тя го е махнала. Застопорих ципа, но такъв рев и дърпане беше, че го махнах. Цяла нощ все я завивам. То и без това не спя много.
А как сте с яденето вечер? Маги понякога се буди и през ноща и реве, като й дам мляко да пие-изпива го и заспива. Голям глад-голямо чудо.

# 643
Мамочка,страхотен дом   bouquet със здраве да си го ползвате  Mr. Green Hug
Ни е от както се преместихме Емо няма кошара,спи си на леглото и  съответно си става когато си пожелае,все още по някое време като се събуди и идва при нас в спалнята!Няма да ползваме чувал,че ще стане война!
Честит празник на именниците,на патерица   bouquet

# 644
Оф ние имаме май проблем..или е нормално  newsm78 Ръката го боли...реве, хленчи...а не се сещам да се е удрял. Възможно ли е да е от ваксината. Много ясно си казва че го боли ръчичката точно и като го пипна около и над лакътя започва да плаче едно жалнооо. Иначе си я движи нормално, само лекинко в страни я държи  Thinking И не е да симулира, ами си е наистина този път. Занимавам го с нещо уж да забрави и като се облегне на нея и пак се разхленчва  Confused При вас имаше ли нещо такова след ваксината?

Общи условия

Активация на акаунт