За чувалите. Габи я свикнах като беше на възрастта на нашите в момента. И беше много трудно, може би 2 седмици го дърпаше, опитваше се да го разкъса и т.н., но свикна, но тя спеше много шугаво. Вики като бебе си спеше с чувал, но естествено в жегите го махнах, а сега като се опитах да й сложа, толкова много протестираше, та реших да отложа до много голям студ, но пък Вики не се върти и не става толкова нощем, тя реве много, но си реве както е по гръб или корем и не се отвива кой знае колко, аз я завивам всеки път като се събуди, а това си е цяла нощ така, че цяла нощ е завита. Ползвам една олекотена завивка в чаршаф, но дължината използвам за ширина, ако ме разбирате, т.е. и от двете страни има много завивка и като се завърти все е завита.
А пък Габи доскоро си ползваше чувал
, шиех й ги по поръчка, че много се отвива нощем, но вече посвиква от време на време насън да се завива, така че поне половин-един час нощем да е завита. 
Предупреждавай като пишеш такива неща ...да се четат с празна уста
...явно това е единствания вариант тези шилчета да спят завити
На моято чудо въртеливо съм му приготвила две елечета за сън...че така или иначе си спи отвит, ама от как започна да спи и по земята съвсем ми е притеснено че ще му е студено на гърбенцето и кръстчето
Затруднява хубавееща си мама максимално
. С тапи в ушите, и в желязна схватка, може и да успея да укритя опърничавата.
. Но тя такова прилепало и да искаме, няма как да стане. А и с гушене нощем с нея си наваксвам това-онова, за което ме бяха застигнали едни много виновати чувства напоследък

Страхотен е! Ти ли го измисли или ползва дизайнерски услуги?
Да е здраво и кротко
)) И Виктор отдавна се набира и си излиза от кошарата. Като го сложа на обяд да спи трябва да седя и да го дебна да не излезе. Вечер няма този проблем, пие си млякото и е готов!
със здраве да си го ползвате
Ръката го боли...реве, хленчи...а не се сещам да се е удрял. Възможно ли е да е от ваксината. Много ясно си казва че го боли ръчичката точно и като го пипна около и над лакътя започва да плаче едно жалнооо. Иначе си я движи нормално, само лекинко в страни я държи