Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е дискусията относно фотоапаратите?
Какви са мненията за цените на фотографите?
Какви са мненията за уредените бракове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е дискусията относно фотоапаратите?
-
Какви са мненията за цените на фотографите?
-
Какви са мненията за уредените бракове?
Мненията за уредените бракове са разнообразни. Някои хора споделят примери от различни култури, като индийската и мюсюлманската. Има изразени съмнения и критики към тази практика, като се подчертава важността на свободния избор и съгласието на младоженците. Форумът изразява различни мнения относно уредените бракове. Някои участници разбират и одобряват този метод, като дават примери от Индия, където традиционно семействата уреждат браковете. Други изразяват объркване и неодобрение, като твърдят, че в съвременния свят бракът трябва да бъде въпрос на избор, а не на уреждане. Мнението за уредените бракове е разнообразно. Някои смятат, че те не изключват потенциална физическа съвместимост между партньорите, като подчертават важността на физическата съвместимост, но и на емоционалната, ценностна и цел-ориентирана съвместимост. Други смятат, че бракът е практическо споразумение за ежедневието, като се разглеждат въпроси като закупуване на нов климатик за къщата, кой прибира децата в кои дни и други подобни аспекти.
-
Какво се казва за качеството на снимките?
-
Какви са мненията за нетрадиционните сватби, като тези в пещери?
Аз съм от тези които само натискат копчето, ако е на фокус идеално, ако ли не се трие. Да живее дигиталната фотография! Определено за качеството на снимката има значение фотоапарата, но за професионализъм вече си зависи от човека. Ние си щракаме непрофесионално и сме доволни. За професионални сесии ми се свидят пари и това си е. Не че не им оценявам труда на фотографите, ноооо определено ако чакат на нас ще умрът от глад 

,днес не смогнахме да ходим до агента но утре ММ каза че ще отидем.
. Много образовани хора познавам и са точно така, и изглеждат много щастливи и доволни. Виж за плащането на зестра ми е друго мнението... А и по-бедните и много бедните направо насила си се женят, че и на по 12 години...

.Мерси че разказа, бре 13ти значи носи щастие на някои хора че и ви е потретило
. С мъжа ми се запознах слу4айно, след това поддържахме приятелска връзка по интернет. 2 годни по-късно той ми дойде на гости, след две седмици се сгодихме, а две седмици по-късно се оженихме. Нощта преди подписването и първата бра4на изкарахме във влака до София и обратно, за да вземем разрешение от консулството да се женим за него и след това да подавам за документи. 48 4аса след бракосъ4етанието мъжа ми беше на самолета за насам, семестъра му запо4ваше, аз 4аках 3 месеца за виза, от тогава отпразнувахме 8 лета заедно.
.