124 Българки в лейбър моуд на Лейбър Дей в САЩ

• 31 011
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
не ми стиска да си я разкажа  Blush
Айде, айде, разказвай! Какво само ни подкукуросваш сега!

Нюборн, много си хубава! Страшно оригинална сватба!
Вики, стискам палци за къщата!  Hug

# 61
Аз помня снимките на Клер...много любов и чистота лъхаше от тях  Heart Eyes

Клер забравих по- рано да кажа, колко е хубав аватара ти.

Аз съм гледалa снимките на нюборн и сега ги изгледах с удоволствие, много хубава булка. Тя и сега си хубава  Heart Eyes

Аз моя мъж го срещнах в работата ми. Гледаше ме тайно на камерите, че и ме спаси от едно грозно недоразумение наблюдавайки ме един ден! Честичко ми пращаше цветя по куриер, а аз работех с много хора  Embarassed всички спираха и мен гледаха, а той в това време пак наблюдаваше как реагирам. След като ми каза, че ме гледа (това му е работата) направо бях като спънат кон. Бях свикнала, че ме наблюдават нонстоп, но персонално мен  Laughing. После на паркинга под чистачката на колата си намирах поредното любовно послание с роза. При нас първата среща беше на 5-ти Август, оженихме се на същата дата и сина ни се роди на 5-ти Ноември!!!

нюборн истина е Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 07:06 от vanhorne

# 62

Аз съм гледалa снимките на нюборн и сега ги изгледах с удоволствие, много хубава булка. Тя и сега си хубава  Heart Eyes

Rolling Eyes  Embarassed  Heart Eyes
Охоо, много "луди" булки имало сред нас. От споделеното до тук за сега моята история е най-шантавата, но не ми стиска да си я разкажа

Определено събуди любопитство, чакаме да събереш смелост  Hug

# 63
ванх...много готино сте се залюбили  Heart Eyes .На 5ти Август ли сте се женили ? Ако  "да"  и ние на  същата дата. Simple Smile

Моята история е мнооого дълга ,ама много. Все пак за 1ви път се видяхме или по скоро той ме забеляза в един бар(супер оригинално А?) ,той работеше като баунсър там  Simple Smile.1вия контакт ни беше когато аз му подадох шофьорската си книжка ама Българската  за да влезна в бара,отне му известно време да фокусира датите.  Laughing.По това време бях сгодена за друг в БГ. Crazy Общо взето 2 месеца по-късно вече  имахме връзка а още 2  по-късно решихме да действаме за да сме заедно щото положението беше много ама много разтърсващо любовно.  Laughing
Сега ми е смешно но като се разделихме за 6 месеца заради тъпите визи и беше вликата депресия,добре че човека работеше на 2 места за да смогва да идва на всеки 2 месеца . Heart Eyes Догодина правим цели 10 години,да му се не види как лети това време  ooooh!

клеър...аааа няма да стане тая,пускаш мухата и сега ние тука да мирваме от любопитство  Naughty  Laughing

# 64
  GiftЧестит Рожден Ден на Бубка!  Tada
Здрава, засмяна, обичана! И много подаръци!  

# 65
  • Чикаго / София
Бубка, Честит Рожден Ден!  newsm59

Бъди здрава, все така усмихната, с много късмет и обич, и тримата ти мъже да те слушат и подкрепят винаги!
  newsm18
Весел празник и усмихнат ден!  bouquet

нюборн наистина страхотно хрумване за сватба. Много хубава булка! Simple Smile

Winx добре си се завърнала. как беше в България?

# 66
Бубе, честит рожден ден, жива , здрава и късметлийка    bouquet

И аз си спомням снимките на Клеър, толкова свежи, спокойни, любовни, ехеееееееее.
Бенс, да да беше туй дет си мислиш, ама не е.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 15:58 от MVK

# 67
Честит рожден ден на Бубка, много щастие и любов!

# 68
Бубка, честит рожден ден. Здраве, щастие и весел   празник bouquet

# 69
Ами Вики, важно, важно, ама на един секс не можеш цял живот разчиташ, ако не могат да се разберат, как да си гледат децата например. Хората са си решили, че други неща са им по-важни.

Брех, много интернетска любов в тая тема, съвременния вариант на епистоларната любов от преди 100-50 г. и на телефонната от преди 30  Laughing

# 70
Bube, честит ти празник! Усмивката да не слиза цяла година от лицето ти! От здраве, късмет и хубаво време да не се отървеш!  Hug

Хайде, Клер, разкажи де  Grinning Иначе почвам аз, че и нашите чавета са рожби на ICQ и 3-годишна трансатлантическа интернет базирана връзка... но все си мисля, че ако козата в консулството ми беше дала F1виза, вместо да ми канселира 5-годишната B1/B2 и да постави гаджето в патова ситуация нещата можеха да са още по-патологично-драматично-трагикомични  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Нюборн - великолепна булка си била!  Grinning

# 71
  • У дома
Бубка, жива и здрава да си!!! Весел празник!

нюборн, много ми хареса сватбата ви! Супер булка си била.
Ще ти пиша на лични, не съм забравила, много работа напоследък...

Без малко да забравя, че имам именник днес. Но с толкова много Симеонови дни...

Да живее ICQ-то, там попаднах на скъпия. Два месеца по-късно се стоварих на Охеър и се видяхме на живо за първи път.

Момичета, не искам да развалям темата, но много ми е криво. Много, много близка моя приятелка остана вдовица на 45 год. Снощи се опитах да съм силна за нея, но днес съм някакъв мес. Каунт йор блесингс и се радвайте на близките си, защото лошото винаги идва неочаквано.

# 72

Бубка,чрд!здрава и любопитна!
*
На Мони Аталантин да му се чува само с добро името
*
олеееееееее аз май съм с най-стара инет свалка..нямаше ICQ,имаше само IRC,цялото америка се събираше на 1 място,още имаме дружки по всички брегове от това време..съвсем не мога да  разкажа романтичност като викината,беше много по кът и драй заради документи,визи,пари,училище,роднини и още 300 по толкоз,но  за радост нямам дългосрочни оплаквания Mr. Green

# 73
честит рожден ден, бубка!   bouquet много здраве, късмет и хубави емоции!
моята леля има 50г. юбилей днес, а утре сестра ми има рд и двете са при мен на гости, така че голямо празнуване ще пада Simple Smile.

вики, ние догодина също правим 10г., трудно ми е да повярвам как излетя времето Simple Smile

с ММ (научих абр. и аз  Wink) се запознахме на една кръчма на плажа, нищо необичайно. след месец, два вече живеехме заедно, а след година се оженихме.

нюборн, много оригинална сватба, хубава булка си!   bouquet

честит имен ден на мони, все така талантлив и ученолюбив да е!

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 18:05 от stella_ars

# 74
  • САЩ
Аталанта, съболезнования на приятелката ти! Гледай да си силна и да можеш да я подкрепяш, това е най важното в момента   bouquet

Ех, много интересни истории прочетох тука, а си мислех че нашето запознанство в гей дискотека с травестит шоу на плажа е оригинално  ooooh!

Клер хайде разказвай, не подхвърляй само да ни дразниш любопитството  Mr. Green

Честит рожден ден Бубка! Да си здрава и много, много обичана!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт