124 Българки в лейбър моуд на Лейбър Дей в САЩ

• 31 026
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Бубка честит рожден ден!!Бъди жива и здрава!!  bouquet

# 76
Бубка, честит празник    bouquet!  Да си здрава и все така жизнерадостна!

# 77
Бубка, 4естит рожден ден! Много здраве, любов и сбъднати ме4ти!

4естит имен ден на Мони! Да е все така талантлив!

Наистина много интересни истории Simple Smile
Хитруша, ти какво се оплакваш, заинтригува ме с тази гей дискотека?

Клер, айде разкажи как сте се запознали, де. Снимките и сватбата ти наистина бяха съмтинг спешъл.

-----
Мини Боден до 3-ти Септември  имат спешъл бай 3, 4етвъртата само за $1, кода за промоцията е: CD04635C

# 78
  • САЩ
Хитруша, ти какво се оплакваш, заинтригува ме с тази гей дискотека?

Бенс, а като отидохме на интервюто за зелена карта и консула като пита къде сме се запознали леко се препотих  Laughing ама добре че включих бързо и казах че общи приятели са ни запознали. Абе излезе почти като уреден брак ама му хареса отговора ми и на мен ми олекна  Laughing

# 79
Бубка, ЧРД! за МНГ!

# 80
Бубка да си жива и здрава! Честит Рожден Ден!!! На ръце да те носят твоите трима мъже. Остани си все така добра и отзивчива   bouquet

# 81
Бубка,честит празник и от мен.Весело изкарване и много поводи за усмивки занапред. newsm38

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 22:14 от RaL vient de se connecter

# 82
Нюборн сега видях снимките, мн хубава булка си била.

Атланта, съболезнования на приятелката ти.

И ние се запознахме в нета (сайт за запознанства), после минахме в кю-то. Така 3 месеца. Майтапехме се че ще ходим заедно на почивка.Викам си аз на колко почивки така съм ходила (в мечтите си), но пък организирането е интересно. Но той излезе пич и получих самолетните билети в къщи. Та видяхме се в Испания, предложи ми брак в Коста Рика, сватба правихме във Варна. После 8 месеца чаках за виза.

# 83
Бубка, честит рожден ден! Да те слушат вкъщи и на работа Grinning

Да ви хвана докато сте на сватбена тема! Страхотни истории всички, ние с нашата тривиална...запознахме се на работа...след като и двамата си бяхме изживели мини-криза на личността и бяхме напуснали хубави позиции за да търсим душевен мир в Аляска. То какво намерихме  Grinning Сега на него му се иска да се връщаме за ритуал в снеговете, на върха на планина hahaha

Та, въпроса ми, след месец приятелка от БГ ще ми е нагости и си е навила на пръста, че трябва да си купи булчинска рокля от тук. В Бг били всичките едни и същи. Таааа, който има опит със сватбени салони, да сподели ако може Praynig Трябва ли задължително ъпойтмънт, всички рокли ли се поръчват и идват след 3 месеца или има и места със налични,задължително лли се ползват шивачките на салона за корекции, знам ли..каквото се сетите, дори и само описание как е минал вашия избор на рокля, някакви такива, препоръки за салони из НЙ вилает...

Засега в плана са естествено Клайнфелдс и тя настоява за Дейвидс брайдъл (видяла го в нета)...

# 84
Бубс ЧРД,желая ти здраве,здраве и пак здраве,също много любов,разбирателство и хармония в семейството  а може и повечко пари щото другото нали се купува с пари   Wink .   bouquet

Аххх това ICQ и аз се подвизавах там но само приятели завързах.Даже не знам дали още съществува.В Mirc така и не успя да ме зариби. Не мога да повярвам колко от вас са се залюбили в нета,уау . Simple Smile

Рал много интересно  и аз имам такъв случай от ICQто   с един младеж,само дето завършихме като супер много добри приятели но то беше едно заяждане и обиди ,такива неща си наговорихме а пък после изведнъж така сериозно се сприятелихме  в реалния живот че не можехме без да се виждаме всеки ден ,още не мога да повярвам как така се обърнаха нещата.Явно има такива феномени щом като и при теб се е случило та даже и до връзка сте стигнали .Дано да си пазиш постовете от това време ,сигурно много ще се смеете един ден.  Simple Smile

------------

Аталанта...съжалявам за приятелката ти Sad.Не мога да си представя дори!

# 85
оле, какво направихте с тези интернет любови - то ще излезе, че най-оригиналните са запозналите се тет-а-тет  Laughing

давам едно рамо за телефонната либов - след това 11 години заедно  Wink
как се оженихме и защо няма да ви разказвам, някои дето ме познават знаят тази почти анектодална 'сватба'. Само ще спомена, че сватбеният обяд се състоя в Тако Белл - ту гоу  Wink

така или иначе за мен истинската ни сватба си остава тази с многото гости, абсолютно най-прекрасният ден в живота ми  Heart Eyes

Аталанта, аз не разбрах какво е станало с приятелката ти, но изказвам съболезнованията си   bouquet

# 86
Аталанта, да ти е жив и здрав Мони
За зелената карта се чудеха що сме само двамата на снимките или по един / луди млади, влюбени на море, кого да вземем с нас/, добре че бяха снимките от сватбата. Както и да е моята виза я получих 2 дена по- късно.

# 87
Ами Вики, важно, важно, ама на един секс не можеш цял живот разчиташ, ако не могат да се разберат, как да си гледат децата например. Хората са си решили, че други неща са им по-важни.

Биз така е но все пак за мен нито без това може нито без онова може.Трябва да има и от 2те.Иначе то е ясно че има бракове които не са уредени и пак секса е стигнал до нула а другото е на лице но аз не мисля че са щастливи бракове.Интимността поне за мен е еднакво важна както и разбирателството. Мисля си че така са възпитани и това са им потребностите но не им вярвам,природата си е природа от това нито една култура не може да те спаси.Разбираш ли какво искам да ти кажа,така поне си мисля аз.

# 88
Олеле, колко много интернет любови  Joy

Благодаря на всички за положителните коментари по моята сватба  Heart Eyes
Мис Дива и на мен ми ги подхвърляха подобни за престъпника и изнасилвача  Joy Обявиха ме за луда да се срещам с някой който познавам от нета, но това предполагам повечето са го преживели.  Laughing
Hitrusha Гей дискотека определено не е тривиално място  hahaha

Бубка ЧРД!!! Пожелавам ти да гребеш със шепи от живота, това което ти харесва!

Аталанта, съболезнования на приятелката ти, казават, че Господ приирал първо, тези които обича...

# 89
Ами Вики, важно, важно, ама на един секс не можеш цял живот разчиташ, ако не могат да се разберат, как да си гледат децата например. Хората са си решили, че други неща са им по-важни.

Биз така е но все пак за мен нито без това може нито без онова може.Трябва да има и от 2те.Иначе то е ясно че има бракове които не са уредени и пак секса е стигнал до нула а другото е на лице но аз не мисля че са щастливи бракове.Интимността поне за мен е еднакво важна както и разбирателството. Мисля си че така са възпитани и това са им потребностите но не им вярвам,природата си е природа от това нито една култура не може да те спаси.Разбираш ли какво искам да ти кажа,така поне си мисля аз.

Очакванията са много важна част от брака. Ние тук, на Запад, очакваме партньорство, приятелство, секс и т.н. Индийците встъпват в брак със съвсем различни очаквания за семейния живот, за интимност, тях друго ги прави щастливи. На мой колега родителите са с уреден брак. Не е моя работа да ги гледам отстрани и да предполагам, че сигурно не са щастливи, щото нямат интимност по западен тертип.

Моят мъж го срещнах наживо в университета и в първия момент никак не го харесах, голям глезльо ми изглеждаше.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт