124 Българки в лейбър моуд на Лейбър Дей в САЩ

• 31 068
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Бубка много любов и разбирателство на прекрасното ви семейство   bouquet

# 496
  • USA
Честито на всички именнички с прекрасни имена!!!   bouquet Да им е живо името! Честита годишнина на Бубка! Още много щастливи *5 пожелавам!  bouquet

# 497
Честито на Бубка и на всички празнуващи!

# 498
На трите Софии, на Ванх, на Мишолина и дано не пропускам някой пожелавам да са здрави, усмихнати и хармонични!   bouquet Честит имен ден и на близките около вас, ако има такива.  Grinning

Бубс, още много петилетки ръка за ръка!  Hug

# 499
Днес е любим празник - имаме и 5 години годишнина.  Grinning

оо, кой се е женил с коремче кръгло  Wink Честито!

Честито и на всички малки и големи именнички!   bouquet

# 500
 Честито на всички красавици с името София!
Честито на Ванхорн!
 На Бубка, горчиво!

# 501
МНого празник, много нещо!
Всички празнуващи да са здрави и щастливи!

# 502
ianajar, благодаря ти за отговора! Дано да стане това с Дъмбъртън Оукс!

Горкото ми въпросче бе заринато от лавина от радост! То не бяха бебета, то не бяха именнички... Браво на вас!  Hug

А нещо като общински/държавни детски градини има ли? Или са само частни? И кога е приемът? Просто... не знам как си гледат децата американците  Laughing

# 503
Поздрави и от мен за всички празнуващи на този хубав ден!  Simple Smile

# 504
А нещо като общински/държавни детски градини има ли? Или са само частни? И кога е приемът? Просто... не знам как си гледат децата американците  Laughing

Градините са частни, има и определени програми за спонсириране на бедните. Записването става по всяко време, но пак зависи от детската градина. Аз имам скромен опит с Монтесори градина, ако мога да ти помогна с инфо, казвай.

Да са живи и здрави всички именници и много целувки на мъниците!

Анет, като надничаш драсни някой ред да кажеш как сте.

# 505
Честито на именници и рожденници( да не споменавам поименно, че сигурно ще пропусна някой)! Ако има и други празнуващи и те да се чувстват поздравени!

Не съм чела много подробно темата, извинявам се ако някой вече е писал, но искам да ви призова ако има желаещи да се включат отново за събирането на средства за дома за деца с увредено зрение, нека да пишат на лични на мен ( по принцип може и на Анет, но казвам да изчакаме седмица да се съвземе) или направо в темата.
Срокът за събиране на средства е до 30 Октомври.
Ако някой се интересува от подробности, нека пише, правим го вече няколко години, ще дадем всякаква информация, което ви интересува.

П.С Ако някой от другите, които се включват в инциативата иска на него да му пишат на лични и да обяснява, пишете, просто не исках да цитирам имена без да съм поискала разрешение, а не за да окупирам нечия позиция.   bouquet Hug

# 506
 Grinning blagodarim  na wsichki za milite dumi!ok sme,nqmam kredor obache i nqma da wi mucha s majmunica..mersi wi pak,da se wrushtat hubawite pojelaniq na koito ima merak!

# 507
мъчи ни, Анет, мъчи ни! че иначе ни мъчат други неща  Grinning

Весел празник на празнуващите!

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 02:47 от Agent Provocateur

# 508
  • usa
ама че бомба! всеки друго подозирах, само не и анет! ама така е като не фейсбуквам, ще си ходя бомбардирана... айде жив и здрав син, щом са решили да потретят майка му и баща му, с радост да си го гледат, пък ние ще гледаме от страни Simple Smile!

много се радвам, че вече не съм единствена от редовните в темата, дето се е прекарала три пъти!

честити празници на всички празнуващи!

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 03:29 от миз

# 509
честит син на анет   bouquet да е здраво и добро дете! завиждам за куража, аз още съм в триумение по план '3 до 35' , ще чета с интерес Simple Smile .

честит имен ден на всички именници и рожденички! весел празник!

честита годишнина, бубка, любов и уважение още 100 години!

кюбс, как ви харесва новото място? алекс е голям сладур!

Общи условия

Активация на акаунт