124 Българки в лейбър моуд на Лейбър Дей в САЩ

• 31 072
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Как да търся сребърна вода и клеева тинктура тук? Клер?

Стелич, ако трябва да съм честна, очаквах да е по-зле.  Rolling Eyes Харесва ми, майтапа на страна. Имах няколко изисквания (все от битово естество), които бяха задължителни и изпълнени.  Flutter Към останалите неща ще се нагаждаме.  Peace И аз, както беше писала Лени, съм сама пешеходка по тротоарите. Вече получих предложение да ме закарат, хората ме глеадт съжалително как бутам количката, но моя милост ма'а крачоли и пет пари не дава.
Още нямам книжка, та колата си седи в гаража (мъжът ми ходи пеш на работа, само пресича улицата  Wink), но скоро и това ще стане. Най ме мъчи факта, че ако ми се прияде чипс примерно, въпреки че сме в града, даже в така наречения даунтаун,  Whistling трябва да се походи/кара с колата до най-близкото чипсонахождение.  Laughing
Иначе хората едни мили, любезни, нищо общо с ню йорските зверове.  Joy Имам чувството, че съм на почивка. А и гледката към залива с яхтите от всекидневната ни съвсем засилва това усещане.
И да си кажа, че най-много ме впечатлява простора.  Grinning

# 511
Как да търся сребърна вода и клеева тинктура тук? Клер?

цък и цък примерно. не съм Клер Blush

# 512
Сребърна вода мога да ти пратя  Flutter .
За клеева тинктура не знам, но нали не е за малкия ( може да е алерген  Peace ).

# 513
  • The QC to be!!!
Хи, хи, всеки път като зачезна по странство и ви не чета, тук бебета се раждат и то какви бомби само  Grinning Честити наследници на Анет и Пумпал, живи и здрави и много радости  Praynig

Зара  spoko мойте дълбоки съболезнования.

Солей пропуснала съм всички снимки  Blush може ли на лични  Flutter Направо се разтапям по темите в които се включваш вече  Hug На ?-те ти къде да търсиш за водата и калиевата тинктура - ако нямате там магазини за алтернативна медицина (може би ще ти трябва време да  ги намериш) на нета има всичко, друг е ?са че не винаги има обяснение точно  Confused Сега е ок да се ходи пеш в Чарълстън, но лятото има 2-3 месеца в които е ужасно горещо и такава влага, че все едно си в сауна, та за туй до лятото имаш време, тичкай за книжка до тогава Ако не, през улицита в болницата има вендинг машини и там има какво ли не  Mr. Green

MissNellie уеб сайта дето си дала е хубав, но аз имам опит с него няколко пъти съм поръчвала неща и да ви кажа, от поръчката до доставката може да мине много. Някой от нещата при тях ги нямат в наличност, но разбира се не го пишат никъде това, а след като ти си го поръчаш нещото, те го поръчват от пройзводитела/доставчика и ми се случи веднъж да чакам цели 2 месеца  ooooh! Добре, че не ми беше наложащо се  Whistling Но пък имат супер цени и доставят почти в цял свят  Mr. Green

Тралала, там е ?-са, че повечето не ги гледат те, а както са ти писали - кой се спасява с почасова детегледачка, кой с частни децки градини. Обикновенно тези със субсидийте са лист за чакане  Rolling Eyes

# 514
... упс, забравих годишнината на Бубето! още 15*5 да изживеете в съгласие и радост!  Hug

Solley, радвам се, че ти харесва гледката Simple Smile съседите ще свикнат, даже и ти с колата до няколко години  Mr. Green даже градски транспорт ще спре да ти липсва!
(най-благо е да четеш в граския тр., а като си с кола и без шофьор не става  Rolling Eyes)

Бейби, хайде, идвайте си в Щатите, правете набързо 1-2-3 дребни ревящи та да можем и на теб акъл да даваме  Grinning Много е забавно! А каратето за 3-годишни е само 120/мес!!!

... 3:57ам "Жено, жено! Той ме рита"
3:57ам "Господи, мили... ритни го и ти де"
4:01ам "Женоооо, а как ще го кръстим!?!"
4:02ам "Колко е часа...мамма мия!?"
4:02ам "А ти провери ли кое е най-разпространеното име в Харвард?"
4:02ам "Елементарно, мъжо! и без проверка знам - Кенеди... ако искаш Харвард трябва да е Кенеди!!! Кенеди Л....ов Дъ VIII"
4:05ам "Хммм, абе Кенеди не е толкова лошо, но дали да не го запишем Кенеди Слоан за всеки случай?!?"
4:05ам "Ако не млъкнеш ще го кръстя Брад!!!"
(реф: Harvard Kennedy School of Government + MIT Sloan School of Management)

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 12:14 от Agent Provocateur

# 515
  • The QC to be!!!
... упс, забравих годишнината на Бубето! още 15*5 да изживеете в съгласие и радост!  Hug
И аз  Blush Бубе бъдете много влюбени и разбиратеството да цари а компромисите да са мо от мъжката половинка  Mr. Green пожелавам Ви да не се гледате един друг в очите, а и двамата да гледате в една и съща посока   bouquet
Solley, радвам се, че ти харесва гледката Simple Smile съседите ще свикнат, даже и ти с колата до няколко години  Mr. Green даже градски транспорт ще спре да ти липсва!
(най-благо е да четеш в граския тр., а като си с кола и без шофьор не става  Rolling Eyes)
101% съгласна  Peace даже като свикнеш с колата, и ако си кат мен, после ще се гнусиш от общественият транспорт.  Sick

Agent с удоволствие и 10 бих родила, но само да можех да 'захвана'  Tired А за съветите с 2 ръце на 270 градуса бих ги поемала  Hug За местенето... днес ко имах оферта на там щях да литна, но за сега няма още  Tired Но пък виж оферти на старият континент бол  Rolling Eyes Направо ме разби със сутришните ви разговорки с мъжо  Joy Joy Joy

# 516
  • WA, USA
Solley, аз купувам от Vitacost. Сребърна вода вземам лично от тази http://www.vitacost.com/Invision-International-Silver-100-Ionic- … r-Complex-Dropper, защото е концентрат и ми откарва по доста време. А прополис има на тинктура или хапчета, каквото си избереш.

# 517
Baby* хммммм, последната ми поръчка дойде тази седмица, пуснах я във вторник, тук беше в четвъртък. Много пъти съм поръчвала от тях, досега никакви проблеми, идват  в рамките на 3, макс 4 дни. Отскоро и в БГ нашите си поръчват от там, всичко пристига в рамките на 10 дни, и то за доставка 4$ Thinking Д а не са имали някаква смяна в мениджмънта?
Иначе повечето неща ги имаме в кварталния хипи магазин, но на двойни цени...

# 518
За какво ползвате сребърна вода? Любопитствам.

# 519
  • The QC to be!!!
MissNellie поръчката която чаках 2 месеца беше през 2008  Rolling Eyes Да, много вода изтече от тогава, и преди 2 месеца беше последната ми поръчка от тях - пристигна за 3 седмици тук в туземното, но може причината за 3-те сед. да е и от тукашните туземци  Mr. Green Отговарят обаче бързо на запитвания по е-майли и съм доволна от тях.  Simple Smile

# 520
Цонна Из нета обещават че едвали не всяка бактерия и вирус убива, панацея Rolling Eyes  вкъщи най-често за промивка на рани, просто защото ММ постояно се порязва. За хрема много ми е помагала на спрейче, оправи ми и един възпален лицев пиърсинг. Наскоро сестрата на ММ (не знам каква ми се пада по българските стандарти) я тества за възпален зъб че от предписаната от док вода за уста много я болеше, и тя е доволна,без болка, без неприятен вкус, и овладя възпалението. Някой хора я пият като настинат, не съм пробвала.

Baby* да чукна на дърво, засега съм много доволна от тях. Аз съм изтървала, не си ли вече в Ирландето?

# 521
Честит празник на всички ,които са имали повод да празнуват или прануват
Бубе, честита годишнина, още дълги години щастлив семеен живот
Солей , скоро съвсем няма да ти липсва НЙ
Анет, Анет ти не бомба, ами......... Wink. теб хич и не те очаквах.И пиши, не пречи маймуницата
Агент, изби рибата с този разговор "you make my day"
НаПлами хич не му и липсва детската градина, доволен, прилично мръсен ,с достатъчно количество занимания за деня

# 522

Solley, радвам се, че ти харесва гледката Simple Smile съседите ще свикнат, даже и ти с колата до няколко години  Mr. Green даже градски транспорт ще спре да ти липсва!
(най-благо е да четеш в граския тр., а като си с кола и без шофьор не става  Rolling Eyes)

Бейби, хайде, идвайте си в Щатите, правете набързо 1-2-3 дребни ревящи та да можем и на теб акъл да даваме  Grinning Много е забавно! А каратето за 3-годишни е само 120/мес!!!

... 3:57ам "Жено, жено! Той ме рита"
3:57ам "Господи, мили... ритни го и ти де"
4:01ам "Женоооо, а как ще го кръстим!?!"
4:02ам "Колко е часа...мамма мия!?"
4:02ам "А ти провери ли кое е най-разпространеното име в Харвард?"
4:02ам "Елементарно, мъжо! и без проверка знам - Кенеди... ако искаш Харвард трябва да е Кенеди!!! Кенеди Л....ов Дъ VIII"
4:05ам "Хммм, абе Кенеди не е толкова лошо, но дали да не го запишем Кенеди Слоан за всеки случай?!?"
4:05ам "Ако не млъкнеш ще го кръстя Брад!!!"
(реф: Harvard Kennedy School of Government + MIT Sloan School of Management)

Joy Joy Joy Агент, мерси за сутрешната доза съботен смях.

Анет, честито и от мен.  Hug
Кюбит, много се радвам, че новото място ти харесва. В отчетната на октомвийчетата също всички много ще се зарадваме на снимки на Алекс.
Всички бяха във възторг от новината за появяването му  Heart Eyes

# 523
Ехо привет и от мен,
малко се позагубих, но много ми хареса в БГ та нямах време за нет Mr. Green
Юле по въпроса ти за изследванията за кръв и взимането им от вената, да може на малката в БГ една позната лаборантка и взе от пръста и и прави пълна кръвна картина, диференциално броене и още някакъв друг тест та може но новите лаборанти не искат от пръста щото трябва ръчно да се прави а не компютъра  Wink
Иначе ние сме добре, та кои са новите бебета тук?

# 524
  • The QC to be!!!
та може но новите лаборанти не искат от пръста щото трябва ръчно да се прави а не компютъра  Wink
Това не е причината. Има разлика когато се правят някой изследвания и е вземано кръв от пръста, вс. вена.  Peace особенно когато се гледа за хематокрит/анемия... Ако някой ви е казал, че може и няма значение  Confused моля пратете го пак да си прочете защо не може  Wink

Общи условия

Активация на акаунт