Отговори
# 600
Синческа Честито за коконата Simple Smile Simple Smile много е сладко

Хрупка и ние сме на абсолютно същата терапия като вас само,  вместо коларгол моята педиатърка и е казала да пръскам олинт 3 пъти дневно а останалото време физиологичен разствор иразните там неща за температура. Ох дано по-бързо да ни оздравяват децата

# 601
  • София
Цоп!!!

Още сме болни мамка му  #2gunfire! Вече осми ден хрема и кашляне (давене в сополи).

Василена благодаря за инфо-то за обувките.

Бройте ме и мен за дърветата, само къде, какво и кога да видим Simple Smile.

LiloAndStitch къде това? Ако е в Вис Виталис било и количката в кафяво (летен х-ландер), аз съм била  Grinning. Трябваше да се обадиш да се запознаем. Аз така и не се разходих до Младост, а толкова се канех...

ТИHHА честито дългоочаквано зъбче  Simple Smile!

sin4eska  много е сладка малката и как го намери това червило сред толкова по-големи предмети  Laughing.

hrupka ,sinapovaaya бързо оздравяване на мъниците...

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 21:35 от Margaritka79

# 602
  • София
Синческа - голяма сладурка е Анджи и хич не го пусна това червило  Laughing По-категоричен избор не би могло да има  Simple Smile

Между другото в хилядите ми оплаквания, не споменах, че и Инката е сополива от вчера. Незнам на какво да го отдам - воднисти са и както Маргаритка е писала - кашля от тях. Но пък нищо друго й няма - дали е настинала или е от зъби и аз незнам. Засега нищо не й давам. Най-много да почна с физиологичен разтвор, но всъщност той носа й не се запушва  newsm78

Тинна
- честито зъбче

Хайде лека и мека   bouquet

# 603
Благодаря ви момичета  Hug
Смешното е,че това червило го сложих едва няколко секунди преди да снимам с мисълта,че едва ли ще го забележи сред големите предмети.А тя умницата баж него хвана,каква ли професия ще ми изкара,само да седи и да се конти  Mr. Green
Тинна,честито ви зъбче!   bouquetА за рожденния ден на каката така е,навсякъде да угодиш и лудваш  Crazyразбирам те,преживяла съм го толкоз пъти!
Вес,трябва да ги видите тези сополи,защото на пръв поглед наистина не са опасни,но като започнат да слизат надолу вече са.Педито не веднъж ми го е казвала,че от самите сополи се дави,от там пък се образува кашлица,тя пък води до друго....та всичко е навързано.Дано се оправите бързо! Hug
Хрупка,Синапова и от мен скорошно оздравяване на мъниците!   bouquet

# 604
Санческа, много е сладка малката, пу пу пу  Hug

Честито зъбчета на бебешоците, и на нас ни проби четвъртия зъб от горе след хиляди сополи...
Синапова, как му пръскаш олинт бе душа, той е от 2-5 г, ние първия път капехме в нос Тобрекс, мина му за 10-тина дена и като започна да пробива следващия зъб айде пак сополи , та ги оправих само с физиологичен разтвор и капки с клеева тинктура/5 капки на 10 мл ф.р-р/ Peace Беше много зор и рев с тая помпа за сополи, ама няма начин, а и аз по препоръка на педито впръсквам в ноздра рязко силна струя физиол.р-р и гадовете излизат от другата ноздра почти всички, неприятно е едва го удържам, реве, рита...но е за добро и после спи без проблем.И с баткото го практикувах същото до определена възраст.

Нещо тези дни си захладня, Ради до вчера спеше със тъничко лятно чевалче, ама днес сложих ватираното.

Айде това е от мен за сега, лека ви нощ

# 605
  • Варна
Синческа, голяма мадама ще си имаш  Mr. Green Много е сладка  Heart Eyes
И ние сме още със сополи от неделя. Още от тогава почнах да й слагам физиологичен разтвор. Във вторник почна и да кашля от тея сополи и аз сама си назначих лечение  Embarassed Давам й калциев глюконат. Днес е петък, кашлицата почти спря, ама аз още давам калция и слагам от физиологичния разтвор, надявам се утре вече поне калция да спра. Първо си мислих, че е от зъбите, ама ако беше от тях досега да се бяхме оправили. Явно е настинала. Ама то и времето едно смотано, по 5 пъти на ден се обличаме и преобличаме, а и тоя вятър последните дни  Sad
Вес, как се оправяш да работиш от вкъщи през деня, аз от колко време се мъча и все не успявам. И накрая пак посред нощите довършвам несвършена работа. Напоследък редовно си лягам 2-2 и половина и сутрин съм оня ти зелен рошльо. Ама Ева хич не ме оставя през деня, а и следобяд гледам да не си пропускаме разходката. Ох и аз нямам търпение да станат малко по-самостоятелни. Вчера говорих с майка ми веднъж седмично да й ходим на гости когато не е на работа /тя работи на смени - 2 дни работи, 2 дни почива/, тя да гледа Ева и да я води на разходка, а аз да работя в другата стая и да ми я носи, когато е време за цокане. Дано се получи, че поне веднъж в седмицата да имам 1 пълен работен ден.

# 606
Мимс ами аз не знам какво се капе ама педиатърката ми каза олинт. Ох вече тотално се обърках. Дано да оздравява по-бързо

# 607
ДОБРЮТРО НА ВСИЧКИ СОПОЛАНКОВЦИ И СОПОЛАНКИ - И НИЕ ТАКА.

Дари с хрема а аз от снощи с гърлобол  Cry

# 608
Добро утро и от мен Grinning

Синаповке,Олинта отпушва носа, той съдържа ксилометазолин,а и не трябва да се използва продължително, цащото носната лигавица свиква и се изнежва с него и носа ще започне още по-често да се запушва.Не е предназначен за бебета, така,че по-добре не го слагай. Опитай с клеевите капки и често промивай носа с физиологичен разтвор, за запушването пробвай и с хомеопатия или бабешки методи, помага. Аз доста чета и във форума на д-р Михайлов часът на мама. Peace

# 609
Хайде и аз да се наредя!

Докато се обърна и минала седмицата  Mr. Green Ама то разопаковането на багаж по трудно и бавно от опаковането.Докато си иде всичко по местата.....
 Вчера бяхме на сватба с децата.  Sick Беше си жив екшън.Те милите искат да лазят,а народ как да ги пуснеш..... Минахме си от реда де.ТО си беше май само отбиване на номер нашето ходене   Crossing Arms

ДА се похваля и аз РАЯ проходи  Laughing е по три крачици прави,ама нали си е събитие в очите на мама.... И ний май прощъпулник ще правим...

Синческа много ти е сладка Анджи.Май си мясат с мойта Рая по бяс  hahaha И тя вече се катери по секции и маси у дома.Не мога вече да отида и до едното място.Веднага са свършили белята  #2gunfire
 За захапката се коригира със сигурност.

Ей тъй както си пиша и какво да видя и София се качила  на секцията и докато се усетя,вече се  изтърси.Ужас.... Май от ден на ден по лошо става.
Смятам да сложа в детската мокет и там да играят вече,че и без това в момента там е само гардероба. Леглата им са в спалнята,а те дори спят при нас  Mr. Green. Май можехме и без кошари да караме  newsm78 newsm78

Болестите са лоша работа.Настръхва ми косата. За сополи и кашлица ако можете да си набавите инхалатор-върши чудесна работа.Аз сополите само с помпа за нос за прахусмокачка и инхалатор ги боря.
 Снимките още не ми е останало врене да кача.  Embarassed Embarassed
 За рожден ден смятам в къщи да спретна една шведска маса със сладки и сандвичи и малко напитки.Хартиени чинийки с детски мотиви и картонени чаши,Всички са добре дошли...  на самообслужване...Ще има и балони и свирки.Тежки трапези не слагам.И до 19 часа всички трябва да са напуснали партито.Това е!Ще видим.Ще споделя опит,че нали сме от първите  Laughing

# 610
  • София
Привет и от нас!  Hug

ЧЕСТИТИ ПРОХОДИЛИ КРАЧЕТА ( Анджи е голям сладур), и всички други поводи.

Болните бебета и мами бързо да оздравяват.

Изби ни второто горно зъбче, тоест вече имаме 4 зъбчета!

Днес бяхме на 60 ГОДИШНИНА на свекъра Няма да ви казвам, какъв подарък получи от зетя..Круиз, като дестинацията е доста добра! А ние с моето мило му взехме анцунг и маратонки Адидас, ама на фона на техния подарък.. Mr. Green Но се радвам за човека, занемя, разплака се и даже се притесних да не получи удар! Много му стана гот! Рожедния ден беше на 40 мин. път в с. Ропот в планината на тяхната вила! Ади от въздуха спа 2часа, общо днес и се събраха около 6 часа сън! Shocked А толкова много яде, въздуха си е от значение!

Вчера Да ви кажа, вчера се предадох, че Ади не иска да седи в кошарата и я пуснах на пода, и уж всичко беше почистено и измито...по едно време тя си е намерила гумено ластиче за косата и го лапнала! Задави се МНОГО лошо, посиня, не знаех, какво да направя...разревах се, а тя милата издава едни звуци...успя да се изкашля и повърна голямо количество храна и ластика! Sad И секунди след това, като и духах в лицето да поеме въздух ми се усмихна така, както никога до сега. Сякаш ме успокояваше и казваше: Мамо, спокоѝно добре съм! Sad Няма да ви казвам как чуствам и, колко ме е яд на себе си!

Рожден ден Ще бъдем у нас пак с родите! Ще има торта по поръчка и специални покани, балони и свирки с шапки! Деца: Двете каки на Ади, едната на 5г другата на 10г. няма да каним други деца. Мисля, че са още малки децата за Детски клуб и за  нас, ще е по скоро мъчение! После можем да се съберем с някоѝ мами по раѝон някъде по домашно! С тортичка обща за децата, и така!.. Flutter

Синапова Аз не съм капацитет, но толкова дни толкова висока Т,  Thinking отиди и другаде за преглед, примерно в Токуда. Може да прави някоя инфекция, сега лапат всичко, знаеш какво е.

Круми Да не ви никнат зъбки вече?! Дария е много добро детеце, явно нещо я мъчи милата!

Елист Hug
Ох, исках още да пиша но няма да е тази вечер! Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 22:07 от Kиkи

# 611
Eй сополивковци бързо да се оправяте, ние само физиологичен разтвор сме ползвали и няма кой знае какъв ефект но поне облекчава за момента дечицата. А за температурата трудна работа, ние я смъквахме с нурофен и панадол като се редуват но това когато не остава дълго време висока. Бързо оздравявене бебоци!
Вес не си представям как се справяш с работата, Гого като види лаптоп, химикал и какво ли не още и пощурява, иска всичко да пипа. Една приятелка като работеше вкъщи беше направила папка специално за дъщеричката си, същата като нейната и понякога минаваше номера Wink
sin4eska така съм се смяла с твоята сладурана, знае си детето
За рожденните дни, не сме планирали нищо засега, а иначе мисля че са малки още дечицата и партито е по-скоро за нас.
А днеска голям майтам, предния ден позамръзнахме и затова се навлякохме едно хубаво преди обяд и излязохме и после добре че имаше какво да събличаме.
Отивам че ме викат

# 612
  • София
леле, Кикито, ти преживявания си имала вчера!!!!! дано повече не ви се случват такива работи! за съжаление застраховка срещу това няма, винаги по всяко време може да се случи, просто очите трябва да са на шест! и това да не те отказва да я оставяш на пода, все пак, то детето си иска свобода и движение Hug
а за подаръка на свекъра - кой каквото може подарява! важното е да е от сърце!!!!!

момичета, дайте идеи за подаръци за 1та годинка!
бабите откога ме питат и аз освен едно колело друго нищо не мога да измисля?!?!

за носа - капвали сме виброцил също, но най помогна бейби вак.
на нас са ни тръгнали 3 зъба отгоре наведнъж, но още не драскат..... и Пламена на моменти не се търпи, научила се е като нещо не й отърва да пружинира и да реве и в такива моменти как ми се иска да я тупна по памперса #Cussing out

Синаповке,Олинта отпушва носа, той съдържа ксилометазолин,а и не трябва да се използва продължително, цащото носната лигавица свиква и се изнежва с него и носа ще започне още по-често да се запушва.Не е предназначен за бебета, така,че по-добре не го слагай. Опитай с клеевите капки и често промивай носа с физиологичен разтвор, за запушването пробвай и с хомеопатия или бабешки методи, помага. Аз доста чета и във форума на д-р Михайлов часът на мама. Peace

потвърждавам, от Олинта си бях докарал алергичен ринит, който със сума ти лекарства после оправих Sad(((((((

това засега, лека нощ от мен

# 613
  • в ябълковата градина
Здравейте,
Кики, случката е ужасна! Нацелувай малката красавица.
Аз се ужасявам от такива неща.

На всички болни пожелавам бързо оздравяване!

# 614
Привет,

И ние сме в отбора на сополиво-кашлящите. Лекуваме се със Стеримар, Олинт (само преди сън за отпушване на носа), сироп за кашлица и инхалации. И аз подкрепям мнението на Елист за инхалатора с две ръце. Страшно много ни помага. Още след първата инхалация се забелязва подобрение.

Мами, не самолекувайте децата при толкова продължителни сополи и кашлица! При малките деца от хрема много бързо слиза в дробчетата.
sinapovaaya, според мен не е нормално толкова време Митко да поддържа висока Т. И аз бих те посъветвала да потърсиш и друго мнение.

За постиженията и двамата отдавна показват колко големи ще порастнат и после си пляскат, на всички животни казват бау бау, дават пръстче за "боц", от няколко дни като им кажа: "Дай пет" и си вдигат ръчичката, като им кажа: "Ало" си слагат ръчичката или някоя играчка на ухото и започват да бърборят, като чуят музика започват да се клатят, а понякога вдигат ръчички и щракат с пръсти (на мама циглетата, незнам от къде са го научили това), викат като индианци - започват да викат АААА и си слагат и махат ръчичката на устата. Емо, когато поиска маха за чао.
Да се похваля, че и двамата си имат по още едно зъбче. Емо е вече с 5 бр. - 2 от долу и 3 от горе, а Криси - с един долу и един горе.

За рождения ден - ще го съчетаем с кръщане и ще празнуваме с най-близките роднини и приятели в едно ресторантче. Детско парти няма да правя. Вчера бяхме на детски рожден ден на 2 годишно момченце. Немога да ви опиша какъв кошмар беше за мен. Мамата на рожденника много се беше постарала и всичко беше много хубаво, но мойте диванета ме побъркаха. Криси се разсърди още в началото и през цялото време не се отдели от мен, а Емо не се спря за секунда. Аз с едното диване на ръце търчах да завръщам другото диване  ooooh! Неможах да седна и за минута.

Васи заглавието е много хубаво!
elvirka, децата между 1 и 2 год гледам, че много си играят с колите за бутане - нещо подобно http://www.detskiigrachki.bg/bg/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%B7% … D%D0%B5_p704.html , конструктори с едри парчета. В горния сайт има и други интересни идеи.
Синческа, Анджи е голяма сладурка.

Исках и други неща да пиша, но ми изхвърчаха от полузаспалия мозък.
Бързо оздравяване на всички сополивковци!

Лека нощ!

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 23:35 от yani4ka_83

Общи условия

Активация на акаунт