Честито на всички рожденици!!! Ейййй пораснаха дечицата! да са все така прекрасни и добри!
Ние се завърнахме миналата седмица и докато изчета темата......, Радослава беше също с температура, но слава Богу отмина; имаме 2 зъба от началото на миналия месец и от няколко дни се опитва да ходи. НА връщане (както и на отиване) детето проспа полета и беше мноого добре.
С храните сме още назаднали, основното е кърма, и при нас има дни на тотален отказ да си отваря устата за да хапне нещо различно, дори, ако реве или се смее, като види лъжицата и заключва устнички, което много ме изнервя. От понеделник е с бретон, отрязахме част от дългата косара, защото или си сваля лентата на врата и я дърпа, или си маха ластиците и ги хвърля, и по - опасното лапа, а резултата - коса до под очите.
Рожден ден ще празнуваме в тесен кръг, а после приятелите поетапно да минат по реда си, така поне ще имаме повече забавления и социални контакти.
Сополи като има и аз "духам" с аспиратора, пръскам риномер/ тонимер или капя физ. разтвор + сребърна вода. За сега не съм й капала клеева тинктура, но за себе си ползвам и съм доволна.
Тони, много ме разчуства творбата ти!
Стига за сега, аз минах само да се "обадя"!
Лека нощ!
ПС: отивам да се карам на съседите за избора на неудачен час за слушане на попфолк.
А за подаръка предвид какви разходи имате покрай колите ,къщата и дете имате все пак чудно подаръче сте му взели.Както е писала Норчето важното е да е купено с желание и подарено с уважение.Може да е малко но както се казва от сърце,не бива да се сравняваш с другите. 

А най обичам като съм го гушнала да почне да ми подскача така в ръцете лелеее ...ама какво му разбира главата като му кажа- Мишооо ще ти яде памперса тумба лумба 

Дано не се случва повече

, дълъг стана списъка. 

или такова
. Каката до сега ги нарежда. Особено имаме един, който като сложиш животното издава и съответния звук - малката много му се радва.