Отговори
# 615
Здравейте момичета,

Честито на всички рожденици!!! Ейййй пораснаха дечицата! да са все така прекрасни и добри!

Ние се завърнахме миналата седмица и докато изчета темата......, Радослава беше също с температура, но слава Богу отмина; имаме 2 зъба от началото на миналия месец и от няколко дни се опитва да ходи. НА връщане (както и на отиване) детето проспа полета и беше мноого добре.
С храните сме още назаднали, основното е кърма, и при нас има дни на тотален отказ да си отваря устата за да хапне нещо различно, дори, ако реве или се смее, като види лъжицата и заключва устнички, което много ме изнервя. От понеделник е с бретон, отрязахме част от дългата косара, защото или си сваля лентата на врата  и я дърпа, или си маха ластиците и ги хвърля, и по - опасното лапа, а резултата - коса до под очите.

Рожден ден ще празнуваме в тесен кръг, а после приятелите поетапно да минат по реда си, така поне ще имаме повече забавления и социални контакти.

Сополи като има и аз "духам" с аспиратора, пръскам риномер/ тонимер или капя физ. разтвор + сребърна вода. За сега не съм й капала клеева тинктура, но за себе си ползвам и съм доволна.

Тони, много ме разчуства творбата ти!

Стига за сега, аз минах само да се "обадя"!
Лека нощ!

ПС: отивам да се карам на съседите за избора на неудачен час за слушане на попфолк.

# 616
Добру ютроооу

Хайде на закускатааа....топла топла,пари не се бара

Кико ама какви преживелици само  На никой не го пожелавам,аз не знам с моето дете дали няма да се паникьосам като теб и да не реагирам.Но ми се е случвало с дете което съм гледала..и учудващо за мен реагирах веднага.Беше се задавил с метално топче,и всичко стана за секунди докато скоча вече се задушаваше.После отидох до банята и си поплаках и треперех та се тресях...но важното е че реагирах.Пу пу да не се случва на никой.  Praynig А за подаръка предвид какви разходи имате покрай колите ,къщата и дете имате все пак чудно подаръче сте му взели.Както е писала Норчето важното е да е купено с желание и подарено с уважение.Може да е малко но както се казва от сърце,не бива да се сравняваш с другите.  Hug

Норче идеи за подаръци колкото искаш,то сега какво ли няма по магазините.Всякакви занимателни играчки ще са им интересни - музикални играчки(от тези които имат копчета) то не са  атрактивни музикални  масички,камиони,кубчета,от тези коли за бутане и возене които е споменала Яничка.Дървени кубчета(макар че вече не се продават във всеки магазин),книжки от плат или гума с изображения на предмети и животни,играчки-буталки и дърпалки.Тези деца дето вече ходят ще се забавляват със такива дърпалки и буталки.Аз на моята племеница за 1вата годинка и купих дървени патета за дърпане много им се радва детето..а и аз колко обичам дървените играчки Flutter
А относно друскането на Пламенка то и Мишко по същия начин това си  чисто тръшкане hahaha А най обичам като съм го гушнала да почне да ми подскача така в ръцете лелеее ...ама какво му разбира главата като му кажа- Мишооо ще ти яде памперса тумба лумба   Crazy

Яни представям си какво ти е било  на детското парти  Crazy ..голмо парти е било за теб..даже какво ти парти чист фитнес си е било.Нямаше ли кой да ти удари едно рамо? Hug

Елистчеее чакаме снимкиии  Mr. Green  Hug

Синаповке марш веднага при друг лекар тази вашата педи отдавна е за смяна...не ми е останала в главата с добро впечатление май май. Представям си какво ти е и как се мъчи и детето,но друг път не чакай..както са ти писали и другите мами не може цяла седмица висока Т от зъби..егасимус и зъбите ще да са то да не му излизат бивни..лелелее как ме ядоса вашето педи. Дано скоро се оправи Миташкито Hug

Хай стига съм писала чееее сезабравих...както обикновенно Mr. Green Не че нямам мнение и по други въпроси де...ама...по късно...

Цунки и гунки на сладкурковците и спокойна неделя...ха дано е слънчева

# 617
Чук чук кой е ..кака Мара мерудийковица баш подробната  Mr. Green

Аз щот се сетих за още идеи за подаръци и мисля че тези са най-най подходящи.Първо като ви питат баби,лели,чинки и учинайки какво да купят казвате - "Искам нещо хубаво, с което ще се забавлява повече от 1 ден"  Ако попитат какво най обича да прави,с какво най се забавлява найлогичния отговор е "Високо 1.53м с дълга коса(например) и да му вика Маммм,но за предпочитане да е някаква друга играчка"

Ето списък най-забавните подаръци за нашите мъници - искам да предупредя че не са скъпи а и след омръзване могат да влязат и в друга употреба..а не да прашлясват в някой ъгъл,шкаф или кош за играчки.

- 1 метър кабел
- зарядно за gsm
- многофункицонално дистанционно (защото има повече копчета)
- контакт,щепсел или разклонител
- тенджера+лъжица (само едното не става вървят в комплект)
- gsm по възможнст да е стандартен тези с тъчскрийна не са вървежни
- клавиатура за комп.(сега ако са по заможни бабите може и лаптопче)
..... и тъй нататък може да се допълни списъка амЪ мозъка ми още спи  Mr. Green

Изводи- нищо скъпо и екстравагантно. Щастието е в дребните неща, които обаче бебето харесва, които са безопасни и които то може да управлява според желанията си и които да правят повече джангър

# 618
Привет и от мен в днешния дъждовен ден! Grinning

Кике, много гадна случка, нещо не мога да кажа повече , аз също съм преживявала подобни стресови ситуации Sad Дано не се случва повече Praynig, въпреки, че не можеш да го опазиш от всичко.
И ние вече сме четиризъби Grinning
За подаръците - оня ден гледах в Джъмбо се е заринало с избор на бебешки играчки.

# 619
  • София
Чук чук кой е ..кака Мара мерудийковица баш подробната  Mr. Green
Аз щот се сетих за още идеи за подаръци и мисля че тези са най-най подходящи.Първо като ви питат баби,лели,чинки и учинайки какво да купят казвате - "Искам нещо хубаво, с което ще се забавлява повече от 1 ден"  Ако попитат какво най обича да прави,с какво най се забавлява найлогичния отговор е "Високо 1.53м с дълга коса(например) и да му вика Маммм,но за предпочитане да е някаква друга играчка"
Ето списък най-забавните подаръци за нашите мъници - искам да предупредя че не са скъпи а и след омръзване могат да влязат и в друга употреба..а не да прашлясват в някой ъгъл,шкаф или кош за играчки.
- 1 метър кабел
- зарядно за gsm
- многофункицонално дистанционно (защото има повече копчета)
- контакт,щепсел или разклонител
- тенджера+лъжица (само едното не става вървят в комплект)
- gsm по възможнст да е стандартен тези с тъчскрийна не са вървежни
- клавиатура за комп.(сега ако са по заможни бабите може и лаптопче)
..... и тъй нататък може да се допълни списъка амЪ мозъка ми още спи  Mr. Green
Изводи- нищо скъпо и екстравагантно. Щастието е в дребните неща, които обаче бебето харесва, които са безопасни и които то може да управлява според желанията си и които да правят повече джангър

Абсолютно! Най-удачните подаръци са това! Но,стига,бе Мийко! Тамън съм си направила 3в1 и едвам гледам след среднощните кашляне,мрънкане и тн... Ама може ли така да ме освежаваш всеки път! Simple Smile
Ние не сме се оправили още, ще видя утре педи какво ще каже за гърдичките. Благодаря за стиснатите палци,мами   bouquet
Замислих се дали количката ни е подходяща в студеното време  Confused Та отдолу на краката е открита,колкото и да я завивам, а тя пък как обича да е завито-покрита...  Rolling Eyes
Как излизате навън? - ако спят в количките,не им ли е вече хладно в по-отворените, дори и да са повити  Rolling Eyes

Вчера следобеда бях отворила манифактурата и направих пюрета за близките седмица-две. Мерак ми е като яде от манджите на мама  Simple Smile
Къде е Яна931,май така бяха цифрите накрая  Embarassed
Кики, да са ни здрави нервите и майчините сърца,че такива ситуации има  Praynig С баткото преживях една, дето не искам и на ум да се сещам, камо ли да пиша за нея. Господ да ги пази   Praynig   Praynig   Praynig
Прегърни милата сладичка Ади   Heart Eyes
Елист, честити проходили крачета на адашката   bouquet
Рожден ден, - сигурно в близко заведение, у дома повече от 3-4 външни хора няма да издържа, не че има и къде да седнат.
Подаръци - триколка, топличко одеало, играчки с някакви бутони, издаващи звуци. А и столче за кола над 13кг нямаме, та може някаква комбинация на бабите за такъв подарък. Ама това едва ли ще си поискам  Embarassed
Ох, Мийка-мерудийка, пак се сетих за теб и предложенията ти  Joy
Синапова, сега те прочетох. Измъчихте се  Confused  Confused Не спирай антибиотика, това е мое мнение, щом си го почнала, недей да правиш мазало Sad и без това детенцето не е излекувано, а и вие с татето допълнително поддържате вирусите у вас.  Браво за зъбчетата, но щом поддържа Т, има нужда от лечение. Понякога невисоката е по-коварна. Хайде да минават тия настинки,вируси и каквото друго е. Ох, като знам миналата година с тоя грип. Тая пак ще си психясвам  Crazy

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 11:08 от hrupka

# 620
И аз мислех в петък да ходим на друг доктор, ама не знам къде. Свеки дойде и го нещо някакви масажи му прави на детето та вчера беше по добре, ама температурата не я беше свалил. Днес вече няма висока температура, но за сметка на това имаме 2 долни зъби избили. Горните нещо се бавят. Снищи малкия като заспа в 5 следобед се събуди днес в 7 и е по- добре. Забравихме да му дадем антибиотик и сега се чудя дали да му давам вобще

Обаче ние с мъжо тотално се скапахме. С температури с повръщане и разстройство страшно.  Ние лежим като умрели а малкия щъка по пода вобще сме картинка

# 621
  • Сливен
Кики, представям си какво си преживяла Sad Hug! Но за съжаление така ще бъде - ще внимаваш, притесняваш и ... никога не можеш да си сигурна че ги предпазваш напълно, защото не знаеш откъде ще ти дойде. Но просто това е нормално, гушкаш я , гледаш да не я притесняваш, защото твоята реакция понякога повече ги плаши от самата опасност Hug.
Предложения за играчки:
http://www.topobiavi.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%87%D0%B5-%D1%80%D … E-adno499832.html
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/8127
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=1862
Има ги нещата и на напълно нормални цени на други марки, каката продължава да си играе с кончето - люлка - сега му прави прически на гривата и опашката и го използва за домашен любимец /гривата и опашката са от нещо като дебела прежда и поставката като люлка се маха и остава на колелца и детето може да го бута/. Има и такива за дърпане пластмасови играчки, в които се пъхат различни фигури /достатъчно големи зада не стават за гълтане!/.
Мия  hahaha, както винаги идеите ти са супер Joy. Мога да добавя - бебефона, дискове, ако може и моливи и химикали, подадени услужливо от по-голяма кака  Twisted Evil... и учебниците й, разбира се, и току-що сгънатите дрехи също, и всичко, което може да се пъхне в най-труднодостъпното ъгълче зад дивана Naughty, дълъг стана списъка.
Изчезвам да си вземам каката от неделен театър, приятен ден!

# 622

Здравейте!
Днес Яво става на 11 месеца Simple Smile и да почерпя.....

# 623
  • София
момичета мерси за идеите за подаръци. ще видим какво ще изберем накрая Simple Smile)))))))

за количките - не съм се замисляла... миналата зима бях с кош за новородено и там нямах притеснения, сега ще пускам в употреба пак комбинирата количка, тя е по-закрита от лятната.... май ще трябва и някакво одеалце отдолу да се слага, въпреки че моята е с мекичка подложка която не е много тънка newsm78

чудя се дали в новото джъмбо ще има по-голям асортимент от стоки????

отивам да правя бисквитена торта

# 624
  • Пловдив Белащица
За зимата съм купила подобно за количката

А към подаръците - уолкър, за непроходилите още. Нещо от този род с повечко джадчки отпред
или такова
Това много ми харесва за сега и за по-нататък трансформира се в тротинетка

Също от тези дървените пъзели с по-малко и елементарни части . Каката до сега ги нарежда. Особено имаме един, който като сложиш животното издава и съответния звук - малката много му се радва.

П.п. Сега гледам цените в този сайт http://www.toysrus.com/family/index.jsp?categoryId=3846604 на третия уолкър цената е 26 долара - супер. Дали ги продават тук в Джъмбо Плейскуул или някъде другаде? Много са им хубави нещата.

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 14:49 от wassilena

# 625
Момичета може ли да ми препоръчате педиатър, при който да направя преглед на Митко да видим тази температура за какво е.

# 626
  • София
Хелоу мами.
Минавам на бързичко да кажа, че Стела и малкия са в болница! Васи е с плевмония! Sad Да им стискаме палчета за бързо оздравяване! Hug
Хрупка Нещо не мога да те засека на скаѝпа! Thinking
ВАСИ Каква марка е количката, която си постнала?
Елвирка Аз за този рожден ден, ще оставя подаръците на въображението на родата! Както ние така и всички тук почти със всичко необходимо се снабдихме за децата! Та и аз много, ще трябва да мисля, за това коѝ кавото може според възможностите си! Бих се зарадвала на лятна количка..но това са си поне 300лв. ( щото искам да е Чико или Пег Перего ) така, наѝ-верочтно, ще има нови играчки и дрешки Адинката! Замислям се за Уокър, като на Плами или детски килим да има къде да си играе детето! Wink Grinning Ама това маѝ са подаръчета за мама... Thinking Laughing

И да питам срам не срам... Embarassed Ние сме с комбинирана количка, сега понеже сме големи за кош ползваме летния вариант, но тоѝ има чувалче за крачетата към самата количка, защо се притеснявате, че са много открити! Embarassed С комлект ( зимен ) за количка, дебела пеленка и чувалчето от коликата няма ли да е ок! Thinking Mr. Green

Ох спирам, Ади нещо днес много мрънка! Уж ни изби зъба....освен вече друг да ни мъчи! #Crazy

# 627
  • Пловдив

И да питам срам не срам... Embarassed Ние сме с комбинирана количка, сега понеже сме големи за кош ползваме летния вариант, но тоѝ има чувалче за крачетата към самата количка, защо се притеснявате, че са много открити! Embarassed С комплект ( зимен ) за количка, дебела пеленка и чувалчето от коликата няма ли да е ок! Thinking Mr. Green

Кики и ние сме с такава. Но сенника на летния вариант е много голям, като сложим чувалчето отпред, пелена отдолу и одеалце + дебели дрешки е достатъчно според мен. То няма как и по друг начин, големи са ни децата за кош за новородено.

Скорошно оздравяване на всички болни  Heart Eyes

# 628
  • в ябълковата градина
Синапова, аз мога да ти препоръчам доктор Ковачев -
жк. Павлово
Кабинетът е на ул. Кота 1050 No 1 или 2, не знам номера, близо до бившите "виетнамски" общежития.
тел. 0898 432854

# 629
  • Пловдив Белащица
Кики, количката идея си нямам каква е. Търсех просто да покажа чувалчето, защото на моята количка липсва и съм купила. И като написах footmuff това беше едно от първите неща, които показа чичко Гугъл.

Общи условия

Активация на акаунт