Отговори
# 645
Ясно...а как дъвчат пуйките?!  Laughing

Laughing Не дъвчат,директно гълта, има един израз "гълта като гъсоците" и подобни пернати.Нашия батко така, близо до 2 г съм му пасирала, мързеше го да дъвчи и се давеше от малко по-големите парченца. А Ради сега не мога да преценя,ама не е чак така,малко и дъвче.

# 646
Пуйките директно гълтат като невидели, много са смешни! Grinning
Моя Боби също отказваше да дъвче, но аз изчаках 3-4 дни и пак пробвах с по-едри пюрета и започна изведнъж, вярно малко забравя да дъвче и си го държи в устата, та му бутам бузата да му напомням, но той на мен прилича - заплес!  Mr. Green

А масларска е и педиатър, наистина е много добра!  newsm10

# 647
Здравейте мами,
аз пиша в годината 2 пъти,но пък ви чета постоянно Blush
ние минахме острата хрема,сега сме пък с разтройство и изобщо от време на време ми идва да се хвърля от някъде.Знам че децата боледуват ама ми е мъчно така,дано всички оздравяват бързо.

Кики, това да не ти се случва никога повече!Аз съм с бавни рефлекси и незнам,пази боже,паниката ме завладява веднага.

За рожденните дни съм вече против с други деца за сега,преди месец бяхме на племенника ми на рд и той стана на 1 г. имаше три майки с бебета колкото нашите,но няма такъв тормоз,всяка си гони детето и накрая като се прибрах бях като пребита.Затова най добре със семейството всеки да го подържи по 10 мин. че да отпочине гърбеца малко Simple Smile
За подарък гледах тук едни детски лаптопи,само незнам дали интереса ще е също толкова голям,колкото към нашия,та се чудя newsm78

Това за мисирките ме изкефи,аз го знам "гълташ като мисирка" Laughing

На нас ни предстои кръщене на 16.10.  дано сме здрави тогава че не ми се отлага,но каквото такова.
Като е такова времето и мен нещо ме гони носталгията по бременеенето,миналата година по това време от сутрин до вечер подреждах гардероба на малкия Grinning
Пожелавам ви хубав Hug ден и спирам,че ще кажете тая не писала с години пък сега ферманите да и четем  Blush

# 648
Забравих да кажа,моята педи ми каза да слагам една троха хляб между бузата и венеца,че да се учи да дъвче,в смисъл това за упражнение,не съм пробвала още и незнам ефекта.

# 649
  • София
Ровейки в нета, намерих това:  
http://www.scholl-clarks-ara.com/-scholl/shop.product_details/44 … ages.tpl/318.html
Цената не ми е много угодна, но пък ми изглеждат достоверно.
П.П. Сега видях, че започват от № 17, а на нас 15 са ни големи.
 То се е видяло, че ще прохождаме по чорапи  Grinning

# 650
Здарвейте и от нас Simple Smile
Леле с това време ще изперколясаме вкъщи, вече незнам какви игри да измислям  newsm78
Относно детските лаптопи ние имаме един такъв и му се кефи-има някакви мелодии, и си натиска ама минава като танк през него  Joy, е забавата е 10мин не повече Simple Smile
Айде лека вечер и да да оздравяват болните дечица  Hug
П.С А за лятна количка ей тази много ме впечатли, има я в бейби мола Simple Smile
и струваше към 300лв май Simple Smile

# 651
Здравейте мамчета Simple Smile

Тази вечер казах и отрязах : няма да работя , ми тъй де писна ми вече Simple Smile

Ех , стана по-студено и пак се почнаха настинките... Всички бебоци да не се дават на бацилите  и да оздравяват бързо, а за мамите удряйте по една ракийка вечер за профилактика дето се вика  Mr. Green

Кики: ужасно случка и много ме е страх , дано не ми се случва !

sexyback : Много сладък Бобчо , не с коси  за снимките и парите. Снимай си го на воля , пък те са ни толкова х
убави и милички бебоците ,че не е важно с какъв апарат са правени, а с колко любов и мерак Simple Smile
Алекс вече е с 4 зъба и си гризка с тях бисквитите , но си дъвче с венците. Освен това се оказа много зиморничав. Тези дни е с боди , тънка блуза с дълъг ръкав, жилетка или суичър и най-отгоре с шушляково яке. Падне и под 19 градуса навън и ръцете , носът и краката са му ледени. Днес даже му сложих два чифта чорапи и пак са му ледени крачетата!Май ще слага чорапогащник ,някакси ,че фъстъка мрази обличането.

Хайде лека, сега ще се прехвърля във фейса и после на дивана  Simple Smile

# 652
  • София
Болничките, да се оправят  Hug
Честито на месечинковците   bouquet
Ето и моите идеи за подаръци за рожден ден. Вече и за коледа се оглеждам  Simple Smile
http://www.mytoys.de/Little-People-LITTLE-PEOPLE-Zoo-Geschenkset … r01.13.05/1648801 има подаръчен комплект животни към него, ама дали ще си играят с него  newsm78
http://www.mytoys.de/Little-People-LITTLE-PEOPLE-Parkgarage/Litt … r01.13.05/1639536
http://www.mytoys.de/Vtech-Baby-Kuller-Lernbaum/Vtech-Babyspielz … r01.44.05/1307067
http://www.mytoys.de/Vtech-Baby-Smartville-Baumhaus/Vtech-Babysp … r01.44.05/1517541
http://www.mytoys.de/Vtech-Baby-Smartville-Bahnhof/Vtech-Babyspi … r01.44.05/1517540
"Само" това са ми чуденките. Едно ще вземем за РД, едно за коледа, и едно подарък от моите родители но кое  Thinking, мен всички ми харесват. А ако мъжът ми разбере .... Crazy #2gunfire колко неща съм харесала.
Айде кажете на вас кое ви харесва. Наясно съм че едва ли ще тръгне на момента да си играе с тези играчки, но са образователни и в переспектива занимателни.
ПС Който не знае немски като мен, да ползва транслейтъра  Peace

# 653
здравейте мами,
аз също се вкючвам много рядко ,но не ми остава никакво време за компютъра ....
всички болни бързо да се оздравяват и повече витаминки да пият...

# 654
  • Варна
Ива, един глас за 1вото  Peace. Доколкото виждам има възможност играчките да се пъхат в тая къщичка в средата. Племенникът ми има една обувка, която има вратичка и вътре си слага разни малки играчки. Стои в къщи, подарък е от баба му. Вече е на почти 8год и като дойде на гости винаги пита къде е обувката. Със сигурност ще купя нещо такова и на Ева.

# 655
Елист, аз бях от мафията този път. Всъщност познах първо Рая. Много ми беше приятно!!!
Антония, стисна ме за гърлото.
Яничка, много богата програма, браво ви!

Дребчо беше с мен на зъболекар,  по всяка вероятност ще му се наложи малко по-късно операция на ... "юздичката" м/у двата предни зъба . Някой да има опитности с подобни интервенции?

За играчка  мечтая да направя на децата дървена къща , където вс да им е по мярка , с малки столчета , с отваряеми прозорци, с покрив-пързалка..но нямам: 1. всички инструменти 2.  материал 3.кой да ги гледа докато майсторя на село. Но удоволствието включва и набавяне на липсващото ..

# 656
Добро утро и от нас Simple Smile
Ние се по загубихме напоследък, но ходихме на гости както бях казала  Peace
Върнахме се по рано от обещаното защото Тони се разболя от онзи ден вечерта Peace
Имаме си всички екстри: Температура 37,5 С ; кашлица, хрема и разтройство и след малко заминаваме на лекар  Peace
По цели нощи не спи, мрънка, реве неистово, и ако задреме го прави върху гърдите ми, а аз стоя седнала  Peace За ядене де не говорим само на гърда, друго не иска... Върти главичката си и пищи  ooooh! Зъби + гърло ли ще е личната ще каже  newsm78
Дойдохме си в София, защото ни е по добре тук отколкото в провинцията да търсим кой да ни прегледа адекватно, че от миналия път ни държи влага отношението ... Sick  #Crazy

Betelgeize - много хубави предложения за игри ... аз също мислех за нещо такова  Simple Smile Peace За компютър му е много рано... може би след 2-3 години поне да разбира и да се забавлява с него, а не да се чуди как да го удря и хвърля  Peace

хахаха... това с мисирките направо ме изкефи  Laughing Laughing Laughing
Чао от нас за сега и да нацелувате малките сладурковци от нас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 657
Добро утро Simple Smile
И ние сме болни - цялото семейство, за да е честно. Бебето има само хрема, но като легне да спи, започва и да кашля. Много е трудно да го приклещя и да му изважя сополите с помпата, бори се с всички сили.
Баткото вчера го е захранил с какво предполагате - с кренвирш. "Какво толкова - ми казва - нали е стара планина - полезно е, ето виж..."
Тези уокъри ми изглеждат много нестабилни, имам чувството, че ще подлъжат детето и ще се хлъзнат напред, а то ще си разбие брадата и носа, не бих купила.
Много е досадно цял ден нещо да ти виси на крачола, не мога да го махна, ходя като Жан Валжан - Камен е като гюле, поне сменя крака, на който се омотава.
evaila,
много правилно ти е казала лекарката - точно така се учат да дъвчат тези, които не искат. Камен пък всичко дъвче и си яде храната на парчета, нищо не пасирам (освен крем-супите), честно е, на баткото пасирах до 2,5 години.

# 658
  • Пловдив Белащица
Никол дъвче с един зъб tooth. Но започнахме с трошички хляб и сега й давам цели корички, солетки, подходящи бисквити. Също сиренце, плод с лъжицката остърган от плода направо, намачкан картоф. Трябва или да е идеално пасирано или намачкано всичко. Ако давате пасирано с частици вътре е нормално да се давят, все пак консистенцията предполага за директно гълтане и изведнъж ... изненада. И вие да сте и на вас ще ви се мота из устата.

Elsun, срама нямат тез хора с цените. А интернет доставка? Хората много поръчват от някои сайтове. Виждала съм иначе "скутера" на Плейскул тук едно момиченце да го бута и си мислех, че е от тук. Освен да ги питам.

vess_82, уолкъра може да падне един два пъти, после се научават как става работата. Но не се пада на страни. По-скоро като се засили може да захлупи очи. Успокоих ли те  Wink . Истината е, че се научават да падат и повечето пъти е по колена, защото държат здраво дръжките. А и както повечето играчки мама е наблизо. Поне в началото докато е нестабилен.

evaila, изобщо няма да е такъв интереса към лаптопа. Дори истински досущ вашия да вземеш, пак този, на който мама прави нещо е по-интересен. Давала съм мишки и телефони, но не. Големи са и вече правят разликите.

За 15ти номер обувки май само буйките и Бикал, ама те са им доста меки подметките по принцип. Иначе мисля, че съм виждала малки номера.

Renew, какво ще рече юздичката между двата предни зъба? Тази която тръгва от там и съединява вътрешната страна на устната или точно между двата предни зъба? И защо ще правите? Какво му пречи?

# 659
Най-накрая Митко е добре е още покашля малко ама температурата се свали. Размина му се ходенето на друг доктор.

Да ама аз съм с гнойна ангина и ходя тук с една маска пия каквото намеря в нашата домашна аптечка и дано бързо оздравея без да го разболея пак детето.

Бързо оздравяване на Васко и Стелето.

Общи условия

Активация на акаунт