Първо да честитя на всички рожденници, да са живи и здрави
. И на всички боледуващи-бързо да оздравяват!
Стискам силно палци за Васи на мама Стели!
Толкова мило ми става като си спомня как миналата година по това време ме тресеше предродилна треска!
Първия рожден ден ще празнуваме семейно вкъщи с бабите, с приятели може да излизем отделно да почерпим навън.
Леле Кики, като прочетох какво си преживяла с Ади, косата ми се изправи, дано на никой не се случват подобни инциденти. Понякога Дари като си отхапе по-голямо парченце бисквитка се дави, аз бъркам и го вадя, два три пъти ми се случи и вече не и давам и бисквити!
Ние все още нямаме зъбчета, все още ядеме по 70-80гр. на ядене и нощем се будиме за млякото на мама
Направихме кръщенето на Дари на 12.09. в църквата в Банкя, мина екстра, тя само малко се разплака като я взе попа и я топна в казана!
Качила съм няколко снимки, на който му се гледа: http://picasaweb.google.com/viksito007
,дано поне дъжда спре,да изсъхнат улиците,че да излизаме с количката,мен студа много не ме плаши,...ама сега като вали и сме с кенгурото до магазина и обратно.
Благодарско за новата тема,и заглавието е хубаво /леле колко търсих старата тема с предното заглавие
/
Само където ми се свива корема като го видя да си обикаля-веднага покрай очите ми се въртят ръбове,врати и всичко което е опасно
и мама ще е доволна и детенце ще е във възторг
/350гр и 3 см/, идеални сме

. Аз съм една несериозница и така и не съм направила един хубав фото-албум на детето, но за рождения ден ще направя сесия.
Ако на някой му се гледа тук един малко дълъг и досаден, но нямам друг...