Отговори
# 630
Здравейте, мамчета! Дойдохме си от вилата вече окончателно, че вече много студенко стана Sad
Първо да честитя на всички рожденници, да са живи и здрави   bouquet
И на всички боледуващи-бързо да оздравяват!
Стискам силно палци за Васи на мама Стели!
Толкова мило ми става като си спомня как миналата година по това време ме тресеше предродилна треска!
Първия рожден ден ще празнуваме семейно вкъщи с бабите, с приятели може да излизем отделно да почерпим навън.

Леле Кики, като прочетох какво си преживяла с Ади, косата ми се изправи, дано на никой не се случват подобни инциденти. Понякога Дари като си отхапе по-голямо парченце бисквитка се дави, аз бъркам и го вадя, два три пъти ми се случи и вече не и давам и бисквити!

Ние все още нямаме зъбчета, все още ядеме по 70-80гр. на ядене и нощем се будиме за млякото на мама  Shocked Диваненцето яде с кеф само сух хляб!
Направихме кръщенето на Дари на 12.09. в църквата в Банкя,  мина екстра, тя само малко се разплака като я взе попа и я топна в казана!
 Качила съм няколко снимки, на който му се гледа: http://picasaweb.google.com/viksito007

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 10:18 от viksi

# 631
Стискам палци, дано Васи се оправи бързо Praynig Hug Hug Hug

# 632

Добро утро , поспаливки Laughing
Направих си кифенце,Ради си щъка около мене като пипаща, дърпаща, бутаща бобулечка на която всичко и пречи и трябва да разчисти наоколо Mr. Green..... иии гледам би ти ви-то, ауу Емо Чолаков каза, че си стане зима от сряда, бррр cold ,дано поне дъжда спре,да изсъхнат улиците,че да излизаме с количката,мен студа много не ме плаши,...ама сега като вали и сме с кенгурото до магазина и обратно.
Това от мен за сега, чао

# 633
  • София
Добро утро и от мен,

ние вече си пуснахме климатика - не се живее на студ  Laughing

Мимс, Ради става ли още за кенгурото? няма ли да ти тежи много, то не че ако го носиш на ръце по-малко тежи?!!

Стелету, стискам палци за Васето!

# 634
Привет и от нас  Simple Smile Благодарско за новата тема,и заглавието е хубаво /леле колко търсих старата тема с предното заглавие  hahaha /
Вече и ние сме в групата на проходилите  Laughing от около седмица малкия си ходи самичък и е много горд от себе си-обикаля ме и гледа важно-важно а аз пляскам и викам браво  Heart Eyes Само където ми се свива корема като го видя да си обикаля-веднага покрай очите ми се въртят ръбове,врати и всичко което е опасно  Rolling Eyes
Не можах да изчета всичко  Embarassed на болните дечица бързо оздравяване Praynig
viksi много хубави снимки и малката е голяма сладурана  Hug за зъбки и ние нямаме още  Rolling Eyes
hrupka идеални предложения да подаръци  Joy  и мама ще е доволна и детенце ще е във възторг   hahaha
Ще се връщам да дочета че много изписано има  Laughing
Лек и хубав ден  Hug

# 635
  • София
Момичета, привет.

Нямах нет 2 дена, не съм чела назад. Видях само, че Васи на Стели е болен...Бързо оздравяване на мъничето  Praynig Hug

Видях, че сте обсъждали количките за зимата - към моята имам зимно чувалче - подобно на това, което Васи е постнала. И миналата година го ползвах в зимния кош.

С лошото време идват и разни много мили спомени в последният месец на очакване на бебочката миналата година.

От вчера имаме 4-ти зъб най-накрая. Сега се надам да поспим!

Връщам се да чета и ще се вкюлча пак

# 636
Става още кенгурото да, сутринта даже му облекох космонафта, че трябваше да идем на консултация. Ми тежи ми иначе, ама на кратки разстояния за 10-15 мин до магазина,до детската градина и поликлиника ми е добре, понася се.

Иначе консултацията ни мина добре, 8550 и 72 см bowuu /350гр и 3 см/, идеални сме Grinning

# 637
И аз така с кенгурото разнасям Тео на кратки разстояния... Днес и ние ходихме на консултация. Резултатът е, че Тео вече е 10,6 кг и е висок 80,2 см.

Болните малчугани бързо да се оправят!!!

За зимата мисля да поръчам чувалче като това, което Васи е показала. Много ме е яд, че миналата година не се сетих да взема, а карахме с дебело одеало... Аз от самото начало съм си с количка-чадър Макларен и смятам да откарам с нея до края.

# 638
Здравейте момичета Hug
ние след толкова багаж и път най - края сме в София Simple Smileкакто обикновено тук е мрачно и вали......
бързо оздравяване на болните бебоци
аз исках да ви попитам бебоците ви дъвчат ли?защото ни гълтаме като мисирки всички и не знам как да го науча да дъвче Thinking
аз изчезвам че съм на лекции ooooh!

http://www.flickr.com/photos/49097634@N06/?saved=1  а това в част от фото сесията на Бобчо съжалявам само, че нямах пари за да си взема всичките 100 снимки, а имам само 20.....за роденият му ден ще се постарая Simple Smile
Приятен де Peace

# 639
Ами Митко дъвче. Въпреки, че има само 2 зъба ( е 4 де ама другите 2 избиха вчера) . Аз даже не му пасирам храната от кухнята. А ако се добрере сам до някоя ябълка я гризе. Обаче и аз забелязвам че като му давам гладко смляно пюре или кремче и той гълта като мисирка. Ама като има парчета дъвче.

За дъвкането пробвай да даваш бисквити  ама внимателно наблюдавай, за да не се задави.

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 14:16 от sinapovaaya

# 640
Привет и от мен! Simple Smile
Не сме мърдали два дни от вкъщи и вече не се търпи, не ми се мисли как ще я караме цяла зима,... а дори още не ходим!  Simple Smile

wassilena, тъкмо си харесах уолкърите, които си избрала, но много бързо ме разочароваха. Тук ги има тези играчки, наистина са много хубави, но разбира се не всичко предлагат. Имат само този модел http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3312372, в синьо на цена 89,99 лв.  Shocked ... Еми няма да си го купя, пък!

sexyback, знаеш ли че твоя Бобчо и моя Бобчо доста си приличат, само цвета им е различен  newsm53. Аз съм една несериозница и така и не съм направила един хубав фото-албум на детето, но за рождения ден ще направя сесия. Wink Ако на някой му се гледа тук един малко дълъг и досаден, но нямам друг... http://www.facebook.com/album.php?aid=194828&id=549188741&l=87df716779.

Сядам и аз сега да ровя за чувалче за количка, че нали "зимата ни изненада"  Mr. Green
Бързо оздравяване на всички болни!  Hug
И топъл ден на всички!

# 641
Здравейте и аз да се присъединя към болните.Алечко-Палечко е със запушен нос като не може да се "определи" дали е от зъбите. А зъбите е силно казано защото ние имаме само един, но и преди него Алечко си "дъвче". Ако не знаеш че няма с какво направо да му завидиш...

# 642
  • София
Така, попрочетох та да се се включа адекватно:

Кики - ужас, голям стрес си преживяла  Hug. И аз имах наскоро подобен случай, в който от нещо се задави - бързо се оправи, но после реших, че е глътнала зъбче от едно гребенче...та няколко дена му брах страха да не се задръсти някъде из червата и да й ги пробие  ooooh!

Какво е мисирка?  Shocked  Laughing

Синапова
- отиди в Токуда. Педиатрите там са много добри, доколкото ми е известно  Peace

За работата - успявам някак. Верно понякога е нетърпимо висенето на крачола и блъскането на главата в масата, ама няма как. Като се заиграе и бързам да свърша. Иначе привършвам докато спи и така.

Елвиресте - в новия Джъмбо няма повече неща. Дори никак не ми хареса, тъй като в другия си знам кое къде е. А там е едно хале, което дори не е толкова голямо колкото изглежда отвън. Няма смисъл да биете път дотам като всичко е едно и също.

И аз искам да вземем уолкър на Ина...или пък някой да ни подари...Но се притеснявам - има ли някакъв стоп, ако залитне?

За чувалчетата - наистина страхотна работа вършат. Нашето е такова:
http://www.bebe-best.com/strollers_koli4ki-bebeconfort-products_id-12935.html

Много са ви хубави бебоците  Hug

За кенгурото - и аз наскоро го ползвах да ходим до аптеката, но останах без кръст и гръб. То май е до 9 кила, но е по-добре отколкото да я нося на ръце.

Оня ден за първи път откакто съм родила излизах на нощно парти с приятелките ми. Беше повече от страхотно - бяхме на кариоки...сега едвам говоря. Но явно съм поотвикнала, понеже в резултат съм и болна  Tired

Това е от мен.

Чао

# 643
  • София

Какво е мисирка?  Shocked  Laughing

Синапова
- отиди в Токуда. Педиатрите там са много добри, доколкото ми е известно  Peace

Няма смисъл да биете път дотам като всичко е едно и също.

И аз искам да вземем уолкър на Ина...или пък някой да ни подари...Но се притеснявам - има ли някакъв стоп, ако залитне?

Весс, мисирка е ... пуйка  Laughing

Синапова, търси в Токуда д-р Масларска, завеждаща отделението, но всъщност и другите са добри... или във Вита Пламен Масларски
във Вита не работят със здравна каса, докато в Токуда да

за уолкъра - няма стоп..... и Пламенката си пада понякога, или като хване за него, още не се  изправила и то тръгва и тя едва ли не подтичва след него. естествено случва се и да падне, но като не иска да седне в проходилката като нормалните деца?!?

# 644
  • София
Ясно...а как дъвчат пуйките?!  Laughing

А иначе д-р Масларска не е ли неонатолог? Или може би е и педиатър?

P.S. Забравих, да четитя месечинката на Дари на Круми! И честит /то незнам дали е за честитки чак/ първи работен ден!  Hug

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 17:37 от vess_82

Общи условия

Активация на акаунт