Жълтък - днес дадох за първи път. Дадох 1/4. Смятам да го давам през ден и това количество поне месец. После ще увелича на половин жълтък и тогава смятам да давам 2-3 пъти седмично. Аз моето педи май съвсем го одрязох вече. Предпоследният път кофти се скарахме. Искаше да почна да давам попара, а аз още не бях въвела глутен, сирене и масло. Обясних й 100 пъти, че няма как да почна да й давам попара поне 2 месеца напред, а тя ми вика - не, почваш от сега и давай по половин жълтък следобяд
Ей, откачих и явно съм била грубичка, защото последния път като ходихме педито беше кротка като агънце. Не смееше нищо да каже. Имахме обрив тогава, който се оказа че е от жегите, но не бях сигурна и я питам може ли да е от храната. А тя ми вика "ама вие нали нищо не ядете, нали сте само на кърма"
. Тогава бяхме на 9месеца и няколко дни. Изсмях й се на глас. Усещам я, че вече въобще няма да се обажда 
JR - уцели 10ката
То детето едвам ще може да си стои на краката, той на сърфа щял да я качва
Другата седмица заминават за Турция да карат, че тук вятърът им е слаб Сега говорих с Алисса по скайпа. В неделя тя и Катето ще си кръщават бебчовците на Арбанаси. Само дето те 2те ще са на Св. Николай, а ние ще сме на Св.Св. Петър и Павел. Дано да успеем да се видим поне за малко, да си направим Арбанашка среща

.

),хем добре сме тръгнали с отбиването.Макар че той си търси цицката особенно когато му се спи пък неможе(щото ми е глупчо той незнае че като затвори очи и е в страната на сънищата
Запрятай ръкави и точи баници я гледай що мами с бебоци идват в Търново.Брей каква срещичка ще си направите..ей и снимки искаме...ама съм нахална нали.