Отговори
# 75
Относно цикъла на мен ми дойде когато малкия стана на 7 месеца май, после го нямаше до миналата седмица и така Simple Smile
Иначе сега не ме хапе, но съм забелязала че като му растат зъбки гледа да ги изпробва върху мен и не е никак приятно.

# 76
Здравейте!Влизам аз в темата,а то какви новини самоооо има........
  Портокалчо честито и от мен!Коя ще е следващата?Хи-хи-хи/дано само не съм аз/
  Бая браво на твойто мочнеце Hug
  Ние вчера не сме излизали цял ден,защото при нас духаше ужасен вятър,но днес малко ще я изведа Викито,че направо е откачила вътре.Нашите зъбчета са 5 и скоро чакаме още едничко Grinning
Другата седмица трябва да ходим пак в София на контролен преглед.Тъкмо бях се поуспокоила малко и сега почнах пак да си пълня главата с бръмбари.Ще пиша като разбера кога ще ходим,че може и да поостанем малко в София.
  За цикъла-моя е страшно нередовен.Първо ми идваше през 20 дена ,а сега даже и ми закъснява с цяла седмица Rolling Eyes
   Целувки от нас!

# 77
svetla_nka8305,  Hug Всичко ще е наред Simple Smile

Моят цикъл дойде един месец след раждането, почнах си хапчетата и е редовен като редник-новобранец Simple Smile))

Понеже нашата детска кухня не готви за деца с АКБМ, поръчах от диетичното меню на Ози, сега го донесоха и ми е любопитно да видя как ще се справи Явор с новата храна....
Нали в яслата взимат от тази кухня, та ми казаха да го свиквам с нея...

# 78
  Ха Здравейте и от нас!
И аз да се наредя в новата тема,че .... срам не срам старата даже не я дочетох  Crazy  Embarassed Embarassed
 Ама те госпожиците много мрънкат напоследък и не ми оставят време за нищо. Пък и нали за отпуска се готвим и да довърша туй онуй.....
Миме  Hug Hug,дано да остане наистина по скритите места!
 Кики много ми хареса на майка ти историята  Heart Eyes Heart Eyes
 И аз да кажа на Портокалчо ЧЕСТИТО!!!
 ХМММ Нея  караш ме да се замисля  newsm78 newsm78 А какви са симптомите при гуша?

Гледам,че казвате,че застудяло...  #Cussing out #Cussing out Ний за море се готвим.
 Да ви питам какви ли дрехи да вземам за БГ. Тука вече си е есен и къс ръкав отдавна не сме слагали  Crossing Arms Та ми е голяма чуденка дали да мъкна и летни дрехи или.....  newsm78

Поздрави от нас!!
Надявам се скоро и аз да се включа в една Варненска среща! Heart Eyes

# 79
ПРИВЕТ И ОТ МЕН

Благодаря за подкрепата момичета - Hug  наистина е важно някой да ти влезе в положението като ти е криво. 

Симптомите за гуша - първо заради проклетия Чернобил, голяма част от жените около трийсетте години имат някакъв проблем с щитовидната жлеза. Характерно е напълняване в горната част на тялото, изпотяване, косопад, нарушения на съня и др. Установява се с изследване на хормона ТСХ . Обикновено заболяването е доживотно, но ако се следи редовно не пречи на нормалния живот.  Според мен всяка жена е хубаво да се изследва за всеки случай, преди нещата да стигнат в по-тежка фаза. Ендокринолог е специалиста, който трябва да се посети. Дано съм била полезна.

elist   - няма да стане по-топло от 22-23 градуса, но си духа един тънък есенен ветрец и вече не става за боси крачета. Сутрин и вечер си е доста студено - примерно 10 градуса. Демек не мъкни излишни дрехи.

# 80
Кики,  взимам от тук чувалчета, но без ръкави са ми по-удобни. Ако искаш с ръкави, помоли мацката,  би ти направила ,също и с други  десени. http://www.dzeta.hit.bg/page2.3.html
Дрехите за Варна- тип зелка - отдолу къс ръкав, отгоре риза, после още нещо.

# 81
БАЯ браво на Ицето. Трябва да се видим с теб по квартала. Хайде и мой Митко да прохожда че останах без кръст вече. Все иска за ръчичка да го държа е вече за едно пръстче ама го е страх да се пусне пък иска да ходи.

# 82
  • София
Рая заспа и седнах да закуско-обядвам. С това застудяване много ми се услаждат препечените филийки, но поне да се органичавах с една-две....  Embarassed
Обличането тип зелка си е за навсякъде вече.
elist , дано имате слънчице достатъчно и малките кукли да се радват на бг почивката  Hug
maria.krumova , познавам те виртуално като много жизнена и енергична мацка. На снимките се потвърждава. Не се вторачвай в този проблем, сигурна съм нещата ще се стопират на това положение. С твоята усмивка можеш да изтриеш всяко дребно нещо,което би могло да те депресира. Не ти отива да си тъжна   bouquet Представям си те засмяна и с оранжевата капела  Heart Eyes
@ntonia , дано на Яворчо е харесала храната  Heart Eyes
svetla_nka8305 , всички ще стискаме палци!!! Изгони бръмбарите бързо,бързо  Hug
Айдеее, момата се наспа  ooooh!

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 14:46 от hrupka

# 83
  • София
Захладня времето и във форума цяла лудница  Laughing
При нас не става за разходки.  Вятърът е 9.6метра в секунда. Аз мрънкам , че не става за разходки, а мъжо е по-щастлив от всякога, защото ще може да кара. Поне един в семейството е доволен от времето Mr. Green
Ха, Neya, имайки в предвид, че и ние сме в същото положение, извода е, че мъжа ти е сърфист.

# 84
  • Пловдив Белащица
Ние се върнахме от морето. Снимки утре.
Все още нямаме зъбче, а и мама цикъл, но от второто не се оплаквам де.

Портокалчо, честито хубава новина. Трудно ще е, но ще се справиш, няма на къде. А и с по-малка разлика казват, че в първите години е трудно, а после било по-добре за децата. Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам и защо не едно момиченце да ви радва като му дойде времето.

Кики, Вис Виталис също имат такива чувалчета.

Круми, не се притеснявай за витилигото. Имах колежка с такова, а си беше мацка и сега като каза малко на нея ми напомни ти като външен вид. Слабичка, вечно усмихната и в никакъв случай петната не пречеха на чара й.

# 85
  • София
Привет и от мен най-накрая!

Върнахме се във вторник, но имаше някакъв проблем с нета и поради тази причина изпрах света два дена от скука.
Иначе изкарахме повече от перфектно на морето, времето беше разкошно, само накрая малко се развали. На Ина й беше голям кеф, но беше трайно погнусена от пясъка, което за нас беше перфектно, защото не мърдаше никъде  Mr. Green Стоеше си посадена върху кърпата и ако я викахме да полази на пясъка почваше да се кара жестоко и да вдига ръце. По-късно ще кача снимки във ФБ.

Още си има само два зъба, ама гледам, че горе прозира левия...не спира да говори, да вика, направо страшна работа. Непрекъснато мамосва, татосва, а пък от два дена издава много особен звук с уста - нещо като папаппапа, но без глас  Laughing Сочи непрестанно с пръсти, маха с ръчички и пляска с ръце. Страхотна закачка е станала...ех направо си пораснаха бебетата...
Въведох киселото мляко, вчера започнах жълтъка /ако педката разбере, че чак сега го въвеждам сигурно ще си направи сепуко  Grinning/. Обаче не съм наясно как се въвежда - вчера дадох парче колкото грахче, днес пропускам, утре пак ще дам. Моля някоя мама да ме светне как трябва да се дава. Благодаря!

Видях, че обсъждате торбите - моята е от ЛаРедут. Вчера й я сложих, първо е огромна, второ явно й беше доста неудобна, тъй като й спира въртенето. Ще видим зимата как ще е.

Относно щитовидната жлеза - и аз съм от мамите с такъв проблем. Хубаво е да се следи, както Круми е казала.

Не съм чела назад, така че не мога да се включа адекватно по другите обсъждани теми. По- късно пак.

Приятна вечер на мами и бебета   bouquet

П.С. Охооооо сега видях. Портокалчо, честито! Много се радвам за теб! И на мен ми се иска много, но не ми стиска  Crazy

# 86
Привет отново - с това хладно време верно гмеж в темата  Mr. Green

Хрупка - голямо Благодаря за милите думи - няма да се давам  Laughing А ти кога ще се появиш на срещичките за да се запознаем на живо ???? А оранжевата капела отива да спи зимен сън. Като гледам ще вадя този уикенд зимните дрехи  newsm78

Вес - хайде бе мацка......другата седмица да направим една вижданка да разкажеш как сте, що сте....

Жълтък аз изобщо не съм давала още, но ще трябва да го свърша вече - нали захладня.

Дария заспа преди половин час....да може мама да се приготви за гостите дето чака . Последната седмица не си дояжда цялото мляко вечер и в 5ч сутрин се събужда гладна. Вече съм усвоила упражнението бързо и на тъмно и после до 7,15ч. спи.

Лека нощ на всички и да нацелувате бебчовците

# 87
Добър вечер!

Ще ми се пръсне главата от това главоболие цял ден.Аз днес се наканих да отида при личната да и искам направление за гинеколог,че нямам цикъл.А тя ме праща на ендокринолог та утре ще ходя и изследвания ще правя.А и като ме видя колко съм оцъклена ...

Добре дошли мами!

Лека!

# 88
Ние вече сме си в Търново, баба му и дядо му го забавляват Гого а за съм готова заспала smile3507.
Вчера в студа и вятъра хайманихме цял ден, но с дъждобран. Наваксвахме че предния ден в дъжда не сме мърдали и цял ден се гонихме из вкъщи а думата "не" сигурно съм я казала 100 пъти, представям си какво ще е зимата. Ходихме и малко на гости на Рени, дребосъците веднага почнаха да си вземат играчките, голям майтап беше.
Вълканче твоя мъж да ти направи едно масажче на главата, челото и слепоочията, на мен ми помага ама докато се навие мъжлето.... може и да си мине Laughing
Добре дошли на всички от морето, събрахте ли тен, трябва да направим конкурс, ама то Мимето ще ни бие сигурно всичките Hug

# 89
  • София
Добър вечер.
Да се отчета от днешния преглед при АГ!  Confused Ами опасенията ми са били напълно основателни! Защо докторите, които са ме преглеждали не са обърнали внимание ( вярно, че не е било толкова зле, но си го имаше ) ...нямам идея.
Та с две думи: Смъкната матка и предна и задна стена на влагалището!  Sad Леченито е пластика, но доктора каза, че щом сме решили да имаме второ детенце е по добре да се изчака да родя пак! Иначе операцията би била напразна, тоест за да се запази варианта е само секцио!
И аз за сега реших да чакам, ако не ме наведе скоро друга мисъл му звъня и се оперирам срещу 400лв. очаквах да е по скъпа, но не е слава Богу!

Норче  Hug Ама много! А такава идеѝка ми подхвърли днес че......изпаднах в размисли!  Laughing Heart Eyes
Хрупка и Елист ( Елист, пиши по честичко, липсват ми постовете, особено украсени с двете кукли! ) Да историята за маѝка ми и мен и мен много ме разчуства, като се сетя! Но тя беше родена за да бъде МАЍКА, изцяло отдадена на децатата си! Липсва ми!

Ели, Миме, Вес и други мами Ех, дано хормоните са ок.  Hug

П.С. Забравих да благодаря за отговорите ви! Благодаря!  Hug

Хаѝде лека вечер!  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 21:57 от Kиkи

Общи условия

Активация на акаунт