Отговори
# 60
  • Варна
Портокалче, честито   bouquet
Новината наистина е добра, няма съмнение. А това да не забременяваш до 2 години, мисля че е, за да можеш да родиш естествено после, ама не съм сигурна. Дано да няма проблеми.
Круми, съжалявам за диагнозата. Наистина много неприятно. Дано поне тези мазила да спрат разрастването на петната  Hug

# 61
  • София
Здрасти...забравихте ме сигурно вече. Ние се върнахме от морето слад месец и половина и сме много добре. Утре ще ви чета, че досега не ми остана много време. Имам и новина...

Ицето вече проходи...мама е много щастлива от този факт...без проходилки и подобни помощни средства. На  мама голямото момче.

Лека нощ...

# 62
Здравейте майчета и бебчета  Hug.
Ние се позатрихме, доста време не бях писала. На нас ни сондираха слъзното каналче и ми беше доста притеснено, не знам дали съм писала след това, после бяхме доста време във Варна, а след това и с мъжът ми ходихме за уикенда до Велинград. След такова отсъствие и ходене аз още оправям багажи  ooooh!. Надявам се да не сте ни забравили  Simple Smile.
Хвърлях по едно оче когато мога, но нямах нет там и където хвана евентуално ви попрочитах, или в нет клуб няколо пъти ходих.
Ние сме добре, Рос е 9 кг., 74 см. е висок. Относно хапването - риба не съм му давала още, но като цяло съм го захранила с доста неща. Понякога се чудя какво мога и не мога да му давам. Направих му пюре от био тиквички и му хареса. След отказа му от пюрето от тиквички с картофи на Хип мислех, че няма да иска, но го хапва. Супичка също му направих онзи ден и му допадна от тиквичка, картоф и морков. Напоследък се замислям да му направя бебешка бисквитена торта  Simple Smile. Замислих се може ли да му давам нишесте или не, и ако може най - вероятно се прави с вода  newsm78.
Ще попрочета назад и ще гледам да се включваме по - редовно  Wink.
Portokalcho, честито за хубавата новина  Simple Smile.
Тони, напълно те разбирам. Вчера беше много кисел малкия. Започнах да готвя, защото не винаги успявам и следователно почти нищо друго не можах да свърша. Роси се набира по крака ми иска да става, а мен ме е страх да не го настъпя или да го изгоря, ако нещо пръсне. Голямо шоу беше, аз го свалям и го отдалечавам и той пак идва. Най - накрая му дадох две лъжици да трака с тях, едно шише и чая на гранули и тогава голяма игра падна. Надявам се вече да не е кисел малкия, може зъбче да го мъчи.
Maymunski, хареса ми рецептата за бисквитките, само да ми кажеш обикновено олио ли слагате, зехтин или примерно дали става гроздово олио, защото имам такова.
Baq, браво на Ицето.
Neya, CLRN, много се радвам, че се запознахмеее, трябва да ви пратя снимките photo.
Лека нощ от нас и приятна вечер  smile3524.

# 63
Привет!

Не съм писала от мнооого време.Изчетох старата тема обаче  Laughing

Честито на Портокалчо за положителния тест!Стискам палци всичко да е наред!

baq,честито ви прохождане!

Добре дошли на новите мами!

Ние още сме си с осем зъбчета.Скоро май няма да ни никнат нови.Ползваме активно гърнето.Голямата работа я върши в него от около 2 седмици.Но без памперс не съм я държала до сега.Като я вдигна от гърнето и го слагам.А ма-ма казва от доста време.Но не ще да пълзи и да се изправя.
От вчера момата ми е с много силно изразена хрема Sad Снощи почти не е спала,доста пъти плака на съм,а и търсеше да суче.Така,че и ние си хапваме през нощта по няколко пъти,а от доста време се пробуждаше чак към 5-6 ч да яде и пак заспиваше до 8-9.Лекуваме се,ама да видим кога ще й мине.Дано да е скоро,че е много нервна и раздразнителна.Ако ме изтърве от поглед и започва рев и писъци  Crazy
И при нас дойде студения вятър.От доста време термометъра вкъщи не беше показвал 24 градуса без намесата на климатик.Все варираше между 29 и 30.
Хайде разписах се за новата тема.
Дано скоро оздравеят болните дечица.Четох, че има и други болни освен нас  Sad
Лека нощ от мен и дано спите спокойно!  Hug

п.п. LiloAndStitch,кой лекар ви прави сондажа?Бебчо как го понесе?И на нас май ще ни се наложи да правим.Вече се отчайвам.Не спира да тече секрет от очето и това си е  Cry

# 64
Добру ютроооуууу  Hug Днес ще става за разходки ууухууууу  Grinning

Хайде на закуската...на открито е все пак има надежда за циганско лято налиии,цял септември е пред нас. Party

Охооо я колко завърнали се мами,ха добре дошли и пишете вече по често да не пращаме мафията след вас. Crossing Arms Mr. Green

Ленка дано скоро се оправи мъничето ти. Hug

Бая голямо море изкарахте вие тази година лелее засрами се  hahaha Браво за прохождането..сега Митака на Синапоката ще си има другар по разходките Wink

Лило и ние ще чакаме снимки от морската среща с мамите. Crossing Arms Grinning

Круми съжалявам за диагнозата,дано ограничите разпространението на петната.И горе главата имаш прекрасно семейство начело с Дари буболечето сладко.Имаш ни и нас дружки сме  и сме насреща за голеееми прегръдки  Hug Hug Hug

Маймунскито ко стана с ВиК дружинката ааа? Нещо ми наирисва на свалки...ми при такава хубава мама как няма.Добре че татито ви не ги е надушил да няма тумба-лумба  hahaha

Тъй тъй...Мишкото таз нощ пак трудно заспа но заспа де  не като онази нощ от 2ч. до 5ч.сега за час и нещо се приспахме.Като му направих и Ам и цокна и от него.Ох с тази кърма..спираща...все се успокоявам че 10месеца съм го кърмила..което хич не е малко. Tired Confused И понеже ми се стори хладно го мушнах в чувалче да нуна че много се развива иначе.Мисля добре му беше.

Хайде оставям ви да закуся и да се оправим да излезем че два дни затворени в къщи изкукахме. Crazy Хубав ден и дано днес дечицата ни да са по спокойни  Hug

# 65
  • София
Така, такаааа...Дали, ще успея да си напиша поста, че вчера начинанието ми претърпя крах!... Crazy

ПОРТОКАЧО Хубава новина е разбира се!...Един нов живот няма как да е лоша новина! Ще е трудно, как няма да е?! Но пък, ще бъдеш двоѝно щастлива. И щом татито и ти сте икали момиченце...ПОЖЕЛАВАМ ВИ ГО! Не се отчаѝваѝ...Разликата между двете ми сестри е точно 2г. т. с. мама е била бременна вече с бебе, когато са живяли в новите блокове по онова време в Младост и е нямало топла вода и парно  Confused , без чужда помощ от никъде, и са се справили! Е мен не ме е искала, че тъкмо второто чаве е било на 2g и е била отново бременна... Mr. Green Искала е да прави аборт, но като не са и разрешили по онова време, решила да отиде да ме ражда в Белоградчик ( крак не ми е стъпвал там ) да ме оставя в Дом! ТОЛКОВА НЕ Е ИСКАЛА ТРЕТО!...Направо полудяла!  Но като ме е видяла, ....не могла да ме остави! Спомням се даже, че често без причина е идвала и ме е целувала с думите, че не може да си предтави живота си без мен! Ще видиш, че много ще го обичате това дете!  Hug

КРУМИ Неприятно с Витилингото!  Hug Дано остане само по скрити места. Но ако не остане..не се шашкаѝ пак, ще си изглеждаш ок!
Забравих да ти кажа, че ще запиша час за другата седмица при Лазер. Днес съм на гинеколог, да видя какво ще каже за матката!

Тони Познато ми е миличка!... Ще ти мине, като ти се усмихне Яво!  Hug При нас това е ежедневие...Ето снощи пак си се будихме сто пъти и в 6ч. беше готова за подвизи даже!.. Взех я при мен на спаляната, а тя бръмчи на " четири крака ", ряако се обръща, лепва си задника на носа ми и се изпръцква МИРИЗЛИВО, като даже и се смее! После се започва с бибата едно бльон-бльон..и аз запореден път се унесох... #Cussing out и пак детето цопна от спланята. Порева гушната в мен и заспа, за това и сега пиша!  Mr. Green

Сега да ви питам кърмещите мами? Вече някоѝ деца имат по 8 зъбчета, не ви ли хапят? На Ади зъбите са като на хамстер, може да къса месо с тях!.. Laughing

И да честитя всички новости около бебетата  Hug И привет на мамите завърнали се от отпуск!   bouquet

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 10:17 от Kиkи

# 66
Добро утро и от нас Simple Smile

LiloandStich за бисквитите мисля че няма значение с какво олио ще ги правиш, аз лично ги правих със слънчогледово олио ама що не и с друго. Обаче трябва и ти да пишеш дали са се получили, че мойте изгоряха като съм заплес Simple Smile
Лек ден от нас  Hug

# 67
  • София
И тък, като сме писали заедно с Миа, тя ме подсети да ви питам нещо.

Виждали ли сте някъде чувалче за съм с ръкави и цип отпред, тип жилетка. Да не е супер дебело или тънко, средно като дебелина! Ади е постоянно отвита, за това търся, може и от саѝт ако се сещате за такова!  Hug

Джулия Вчера се смях на поста ти!  Simple Smile Ама Елвиресте е права...Коѝто се смее последен се смее наѝ - добре!  Laughing Имам една приятелка, дето преди време се тюхкаше, че детето не ходи и било дебело....Това чуство насадено точно от маѝки дето казват: Виж моето...пък виж твоето.. Thinking много го мразя! Споко...всяко нещо с времето си..Ще има и зъби и ще ходи и говори, и даже много ще се смее!  Hug

# 68
Добро утро!!!!

Таз нощ Яво не спа много спокойно, май му беше студено.... Но вече си излапа попарата и цвърчи нещо  в столчето....

Кики, такива чувалчета съм виждала, в магазина в Люлин, от който си пазарувам - "Цар Лъв" (намира се в между 9-та и 10-та част).....

# 69
Здравейте момичета,обръщам се с въпрос към кърмещите.Редовен ли ви е цикъла?На мен ми дойде 2 месеца поредни но третия закъснява,дали е нормално?

# 70
Добро утро!!!

Мали колко работа ме чака докато преведа къщичката ни в ред...  Shocked newsm79 1ironing wash hang 1dishes  food002 newsm71 - УЖАС ...
Обичам да пътувам и да ходя на гости, но хич не обичам като се прибера в къщи да подхващам парцалите и метлите ...

А и Тони трябва днес да го водя да го види личната ...  ooooh!

Какво ми става,  постоянно увеличавам килограмите си вместо да ги намалявам  ooooh! Мислех че сега с голямото движение, разходките плажа ще се намалят с няколко килограма, ама не 5 съм качила отново  ...
Ям както и преди да забременея ...   newsm78

Уф стига съм се оплаквала ... май като спра да кърмя ще има само ГЛАД, ГЛАД И ГЛАД !!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green За закуска ,обяд и вечеря ... Че вече едва се търкалям по улиците  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мъжо ми вика да не съм имала гуша ... че от това е напълняла майка ми преди време  newsm78

Тонито си върви големичък и дебеличък  Laughing Laughing Днес като ходим на лекар ще минем и през консултацията  Peace  Сигурно сме вече 10 кг. и горница  Peace
Но пред майка си се "губи" ей ви една снимка да прецените  Mr. Green Mr. Green

Круми, нямам думи ... Hug Hug Hug
Елена  Hug Hug Hug Как е Павелчо?

Цикъл още нямам ... ама с това активно кърмене скоро няма да се появи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Взе да ми липсва обаче  Peace
Ай стига съм философствала ами да ставам и да почвам че работата мене чака  Peace #2gunfire

# 71
Здравейте Wink и ние се завърнахме от бебе и дядо, изкарахме си много добре, само дето последните дни стана много студено, отвратително е просто.
Портокалчо, честито да ви е, това си е хубава новина, ако лекарката каже, че няма проблем давай смело, че ще е трудно спор няма, с две бебета, но си е предизвикателство предполагам, дано имате някоя баба да помага...
Добре се завърнала и на Кло, Тони е много сладък бузанчо пу пу Hug
Маренце, дано виталигото не се разпространи, или пък поне да е на по-скрити места, стискам палци Peace
Ние след около 2 часа отиваме на консултация и ще видим какви ще ги мъдрим, че ще водя и големия да му слагат ваксина, дано да позволи на доктора и мине без много ревове Praynig
Лек и слънчев ден ви желая, дано вятъра спре Rolling Eyes

# 72
  • София
Здравейте,мамчета!
Портокалчо, това е страхотна новина. Сърцето ти ще ти каже какво да направиш. Има мами родили след секцио, горе долу след година и нещо (макар да е минимума). Лекарят ще те посъветва най-правилно за това след като те прегледа отговорно.
Кики, поста ти за майка ти ме разплака  Heart Eyes

Renew, редовната работа в гърнето си е постижение   bouquet
baq,браво на Ицко, той е първенец  Hug
LiloAndStitch, радвам се,че нямате вече запушени слъзни каналчета  Hug
Ленка, стискам ви палци скоро да решите този проблем!   bouquet

Мия, Кики, и аз се замислих за тези чувалчета за спане. Все завивам Рая и все си е със завивка под дупето  Thinking Ще търся някъде и аз подходящо, ама като я знам как диво рита, докато не махне завивката... как ли ще го изтрае и него  ooooh!

krasa, нередовен цикъл е нормално, докато кърмиш, но направи си тест, ако имаш съмнение. В тази връзка, Кло, мисля че след идването на цикъла много бързо ще си върнеш формата. Сега имаш по-важна работа от килограмите си  Hug - бузанчо сладък да папка най-хубавото мляко.
Спането- вече минахме на 2 пъти сън, третия привечерен сън го заместихме с мрънкане и носене на ръце  Joy
Утре може и да става за разходки....  #2gunfire Да изваждаме ли зимните дрехи, да прибираме ли летните  Joy

# 73
  • София
Какво хубаво слънчице пече в Люлинско, и как духааа, но ще има разходка  Simple Smile
Кики, с Емовите осем зъба, не хапе изобщо, ама то сигурно защото много си харесва млякото и все гледа на екс да го глътне  hahaha Случва се докато заспива да ги усетя че са там, но само толкова. Щом се наяде, ако продължа да настоявам да суче, почва да си играе с тях и лекичко захапва и се киска, затова гледам да не го насилвам да цока  Joy
Цикъл си имам абсолютно редовен от... трети или четвърти месец след като родих забравих точно  Embarassed
Нощно време .... ох нощно време. Ако се събуди пет пъти съм късметлия. Защото спирам да броя след петия път  ooooh! Тая вечер два пъти от събужданките му го оставих да се навърти в леглото и да повика, той взе че заспа. Ама останалите сто пъти в които не заспа ... Примирила съм се, ще спре като му дойде времето явно.
Кло това с килцата и при мен е проблем  Embarassed направих си една седмица експеримент, основно плод зеленчук, и след петия ден кантара не беше мръднал  Crazy Така че реших поне да ям, така и така не става със слабеенето за момента. Като спрем цокането тогава. А хич не си го представям, с това нощното стани легни, без цокита съм загубена  Thinking
Айде след малко бягаме по разходки, само малко да се поотвърне навън, че сега гледам 13 градуса бзззз.
ПС Забравих да кажа за чувалчето. Емо спи с чувалче още от май юни, много шава и щъка иначе. Въпреки че и  с чувалче вече е усъвършенствал въртенето из леглото, поне не е отвит.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 09:54 от Betelgeize

# 74
  • Варна
Захладня времето и във форума цяла лудница  Laughing
При нас не става за разходки.  Вятърът е 9.6метра в секунда. Аз мрънкам , че не става за разходки, а мъжо е по-щастлив от всякога, защото ще може да кара. Поне един в семейството е доволен от времето Mr. Green
Миа - варненската среща при нас се провежда почти ежедневно  Flutter Но не правим толкова много снимки. CRLN онзи ден ни нащрака малко, бяхме тя, аз, Слънче и Слънчогледчето. Ще пусне снимките, когато ги направи.
Кики - Ева ме хапа доста здраво 2 дни. Даже на 2рия ден вече течеше кръв от зърното. Беше точно когато излезе и 2рия зъб. Четох в кърмаческия какво да правя и от тогава не ме е хапала. Поне моето положение беше спасяемо, хапеше ме в началото. Но имало деца, които хапели, когато се кърмели нощем и били сънени. Тогава решение нямало  Shocked Надявам се да не се повтори, че ужасно боли  Peace
За цикъла - на мен ми дойдоха вече 2 цикъла. Чакам 3тия след 10тина дни. Вторият ми закъсня малко, дойде на 37мия ден, но явно си е нормално.
Кло - добре сте си дошли  Hug За гушата - аз наддадох от нея 18кг, докато разберат какво ми е  #Crazy Правиха ми операция и половин година след това забременях. Още не съм се справила с 15 от килограмите  Sad Отиди на ендокринолог за твое успокоение. Ще ти пусне едни изследвания. Но в интерес на истината, мисля че при теб причината е от кърменето. И аз постоянно съм гладна. Затова не мога да си сваля килограмите  Sad

Общи условия

Активация на акаунт