А днес му правих грах и много му хареса, ама на мен не ми хареса докато махна всички обелки на грахчетата простооооооо........
Лек ден от нас
и други са забременявали за толкова кратко време,горе главата! 
утре ще взимам първата манджа,та сега ми е чуденка какъв режим да и правя.Сега цокаме преди всяко хранене,наобед и следобед пюре.Сега пак така ще правя,ама едното ядене от кухнята ще отива за вечеря,а тогава искам да си и е само мляко.
)) Тук сме си вече ... прибрахме се скоропостижно....
и накрая решихме да си се приберем в Сф и да си отидем при личната, че то голям зор е да си вземеш доктор от друго място 

Стига да искаш две бебета да гледкаш... но пък е доста приятно да раснат заедно в игрите и забавленията

Ама той голям плувец леле да му гризна дупето сладко.
Сега ще има да сервираме по няколко закуски и кафета.Нали е студено и сега сме много готвачки рано сутрин хихихих 

дали ще се намери добра душа да ни пусне..кой знае.
Е това не значи че като пие АМ не цока и цицка.Особенно нощем че и от двете на цокане.А през деня ако е неспокоен или иска да заспи,само цицка ни спасява.
Как ще се справиме незнам...Според мен нощно време вече не от глад нали хапват доволно уж..по скоро е за успокоение и занунване. 

, ако случайно се заиграе, каката на третата минута минава дръпва я целува я по главата така че чак да я наклони и заминава оставяйки писъци след себе си. Съответно аз виквам, защото нямам нерви - събужда се по 3 пъти, търси хапване и заспива, и така от 12 през час и половина.
.

Да не си объркала рецептата или печенето ?
Предписа ми някакво мазило от което се надявам да има ефект, защото тази болест удря яко по суетата. Засега петната ми са основно по пръстите на ръцете и под мишниците. Направо ми идва да се гръмна ама ще трябва да го преживея. Най-вероятния виновник е тъпата щитовидна.