Отговори
# 660
  • в ябълковата градина
Здравейте и от мен!
Аз съм му отпуснала един истински gsm, неработещ, но той пак иска моя.
Въпреки че има само два зъба не пасирам нищо.
Вчера след като отказа за вечеря мляко, млечна каша и пълнозърнесто пюре,
вечеря една кора хляб с кашкавал.
Днес сме на консултация, ще се отчета.
Дано поне не е отслабнал!

# 661
Алечко-Палечко така ми беше отслабнал на последната консултация и аз малко се спекох. Давах му истински телефон да си играе /който вече не се ползва/ но малкия се усеща че за да му го давам така безрезервно и усеща че нещо не е наред и не му се кефи, но хване ли моя-започва да звъни на всички.

# 662
Добър ден и от нас!

От хайманосване време не ми остава да пиша.Използваме последните хубави дни да сме на вън!
Много болни леле... и ний миналия ден бяхме с разтройство и повръщаха и двете по два пъти,ама аз нали съм с опит  Mr. Green при тия вируси и веднага реагирах,та за сега сме добре.Само дето сме на диета. Аз така патих през май,че при най малките признаци и спирам млякото и минавам на лечебна храна...

Вчера бяхме в зоопарка.Според София слона прави БАУ, а според Рая МАУ  Joy Joy Joy

В момента и двете упражняват качване и слизане на секцията.Наложи се да разчистим всичко.По принцип преди си мислех,че не съм склонна да го направя,но дяволчетата ни принудиха.

Renew и аз се радвам ,че се запознахме!!  Heart Eyes Heart Eyes Ако можеш да обясниш по подробно за проблема,че нещо и аз не разбрах!
Кики  Hug Hug Дано не се повтаря случката...  #Crazy

sinapovaaya
радвам се ,че сте добре! Моето педи тук казва,че повече от три дни температура не е нормално.Пускат се пълни кръвни изследвания на 4 ден да се види дали няма инфекция. На всички лекарства за температура пише да не се дават повече от три дни без лекарско предписание.По добре си смени педиатъра.
Gulia и моите са фенки на телефоните.Вече като чуят нещо да звъни и викат ало ало
Хайде хубав ден ви желая   bouquet

# 663
  • София
Хайде набързо и аз да драсна.

Вече сме на детска кухня, засега яде ама то от два пъти не може много да се прецени Simple Smile. Още кашляме и сме със сополи, но бааавно и тържествено намаляват. Намразила съм хремата до дъното на душата си покрай тия дни  Close.

Betelgeize благодарско за предложенията за играчки, тамън се каня покрай рождения ден на Ева да направя една поръчка от mytoys.

Гледам за играчките говорите. Към идеиките на Мия мога да добавя и бутилка от минерална вода, щипки (ако са в кошничка вече става супер играчка), етикетчета от дрехи и откакто купихме първите обувки им вади стелките и ги гризе Grinning. Аз пък съм вече с 3 копчета по-малко на служебния лаптоп и малко ме е срам като се върна на работа как ще го занеса в тоя вид. Ева толкова бързо е започнала да ги вади, че понякога докато викна "Не" и тя вече е отскубнала единия shift.

Сега ще се върна да попрочета кой какво е писал, че минах само по диагонал. Лек ден и бързо оздравяване на всички болни малки и големи...

# 664
  • София
момичета, да попитам беше станала дума за инхалатори? какви ползвате? марка или просто да ми опишете на какъв принцип е? щото се оказа че имало няколко модела, а искам да взема, знам че помага при кашлица и хрема а предстои такъв сезон...

леле, ама съм паткааааааааааааа

Имаме си месечинка днес бе!!!!!!!! Laughing Честита и на другите месечинковци днес!!!

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 15:03 от elvirka

# 665
Нямам възможност да прочета всичко но се надявам при Кики и Стелето всичко вече да ок и всички да оздравявят бързо!

CRLN  и на нас нослето, ръцете и краката ни стават на шушулки, та да питам и другите мами слагате ли някакви чорапогащи или клинчета?!

Betelgeize много сладки неща си харесала за бебчо http://www.mytoys.de/Little-People-LITTLE-PEOPLE-Parkgarage/Litt … r01.13.05/1639536 това ми хареса най-много и си мисля че ще могат да си играят с него, другите като че ли са за по-големи но все пак си зависи от детето.
Renew това с къщичкатае супер и ако имаше вкъщи място отдавна да имаше такава макар и пластмасова обаче пък и цената им е май доста сериозна та няма да го мисля.
Янечек с тоя кренвирш стара планина направо сте за реклама. Относно уокърите си права, не са стабилни затова не го оставяме да си играе сам с него но пък кажи ми нещо с което да може сам. Нашия си го взехме от Джъмбо, имаше мисля 4-5 вида.
viksi много сте хубави бре
За дъвченето, ако му дам на Гоги да си отхапе сам си дъвче но ако е например каша с парченца плодове май повечето си го гълта.
За кенгуруто тате си го носи бебчо, аз не издържам повече от няколко минути.

Ееее много стана, чао засега  love001

# 666
Здравейте,

Елвирка, аз скоро купих инхалатор Омрон - ето този http://izmeri.com/prX_1176.htm Поръчах си и резервни филтри, за да не се чудя по-натам от къде да ги търся. Четох из нета и се спрях на него. Съотношението цена-качество е повече от приемливо. Определено много помага при хрема и кашлица. При нас проблем се оказа, че дзверчетата немога да ги задържа на едно място, за да им правя инхалации, затова им го включвам докато спят  Mr. Green Използва се много лесно - в контейнерчето наливаш вода или физиологичен разтвор и това е. Държа маската на лицето 10-ина мин (за толкова време свършва една ампулка физ. разтвор).
J.R,, номерацията на обувките е малко относителна. Емо има обувки 20 номер има и 17-и и двата чивта му стават еднакво. Най-добре е да се мерят. Скоро обсъждахте обувките на Барт. Бях харесала едни за Емо и бяха с много мека подметка. Мисля, че бяха тези http://bart.bg/index.php?m=320&lang=1&category=4&pc= … &prodid=17223 Проблемът беше, че нямат клюпче отзад над петичката и неможах да му ги обуя.
Renew, какво му е на юздичката на Наско, че да налага операция? Дано да нестигате до там.

За дъвченето - Емо и Криси отдавна дъвчат.
Количка - едната ни е комбинирана със покривала за крачетата. Нея я ползвахме миналата зима. Ще си я ползваме и тази. За сега сме още с лятната (тя е толкова закрита, колкото и комбинираната), като завивам крачетата с одеало.
На разходка излизаме, стига да не вали. Обличам ги по-дебело и завивам крачетата, иначе издивяват цял ден в къщи и аз покрай тях  Crazy
Стискам палци Стелету и Васко скоро да се приберат здрави в къщи!

Бързо оздравяване на всички болни!!!

# 667
Добър вечер Simple Smile За нас е добра сутрин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green с Тони спахме от 14 часа до сега  Peace Който не спи нощем си наваксва  Laughing Laughing Laughing
Ходихме на лекар ... Изписаха ни само Биогая, витамин С , а аз му взех Ефералган свещички ... До сега му давах Панадол, Стодал и Стермар за нослето ...
Сега ще ходя да взема малко мед и чай от лайка  Peace Peace Peace
Честно да ви кажа днес Тони ми се струва по добре от вчера ... Хремата не му е толкова голяма и температурата спадна има кашлица но не е силна ...
Не мисля че е само от лекарствата подобрението, а от разходката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Цитат
Стискам палци Стелету и Васко скоро да се приберат здрави в къщи!
Какво е станало с Васито?  newsm78 Че не мога да намеря поста за здравословното му състояние  Peace
Милото дано бързичко се прибере в къщи Peace Hug Heart Eyes

# 668
  • София
Привет.

Минавам да честитя месечинките на бебетата от най-бебеносния ден!  Hug

Днес ходихме до ресторанта, който сме избрали за рождения ден на Ина да се уговорим....хареса ми.

Това е от мен.

# 669
Здравейте,

Елвирка, аз скоро купих инхалатор Омрон - ето този http://izmeri.com/prX_1176.htm Поръчах си и резервни филтри, за да не се чудя по-натам от къде да ги търся.

Аз пък имам Мистър Рино: http://e-apteka.bg/node/34
Каква си хитруша, сетила си се да им правиш инхалации докато спят, а аз понеже не мога да приклещя Камен и не му правя, пък то му мина вече почти, за друг път ще си знам. Но на себе си го пробвах и ми облекчава кашлицата. И баткото го ползва. Само с физ. р-р. Не било добре да се правят с вода, защото не е чиста и могат разни микроби да попаднат в дробовете направо. Фолтри не си купих, ама предполагам, че ще ми го донесат като поръчам.
На разходки не ходим пък ние - само до училището и обратно, че нещо не ми харесва времето, а и ми е скучно навън.

# 670
  • София
Ехо, и аз съм от тези дето мноого рядко пишат (всичко на всичко 3 пъти досега), но затова пък напоследък чета много активно.

Да споделя и аз по въпроса с дъвченето, че ние сме малко назад. Влади има цели 8 зъба и то от доста време, обаче всичко, което не е пасирано или много добре смачкано с вилица го кара да се дави. Не знам как да го придумам да дъвче?!?
Това със трохата не ми се вярва да стане, защото той не си отваря устата за какво да е..някакси ми няма доверие какво ще му сложа в устата Simple Smile

И другото, което ми прави впечетление е, че все още предимно дъвче играчките, е с някои си играе по предназначение, например има такава с едно бутало отгоре, което като го натиснеш вътре се завърта въртележка, пумпалът се опитва да върти...но повечето неща се лапат, а педито ме пита дали строял кули от кубчета. Идеше ми да и кажа, че като го видя да построи кула от кубчета го пращам директно в първи клас. Засега кубчетата ги дъвчем..

# 671
... а педито ме пита дали строял кули от кубчета. Идеше ми да и кажа, че като го видя да построи кула от кубчета го пращам директно в първи клас. Засега кубчетата ги дъвчем...

И нашето педи така...  Laughing

Вчера пък в парка една баба се възмути, че Тео бил вече на 11 месеца, а все още не можел да ходи стабилно  #Crazy Wink

За дъвкането - Тео дъвче много добре, обаче не гълта. Складира по бузите и стиска устни. След 2 часа намирам менюто размазано по леглото или по играчките, докато ги е дъвкал...

# 672
Хайде на кафето или кой каквото си избере  Laughing
Та,добро утро от мен-много сте поспаливи  Joy

Малкия лудува от 5.30 до към 8 и сега спи а аз се чудя да лягам ли или........
И ми е много сънливо....
Пробиха ни горните зъбчета оле оле оле Simple Smile
Утре сме на консултация и ще се отчетем Simple Smile
Оздравяхте ли вече,хайде да се махат тия болести бързо ......
Ами приятен ден от мен Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 09:46 от mims_009

# 673
  • София
..., а педито ме пита дали строял кули от кубчета. Идеше ми да и кажа, че като го видя да построи кула от кубчета го пращам директно в първи клас. Засега кубчетата ги дъвчем..

Ххахаххаах, това ме разсмя просто  Joy Joy Joy

Аз започвам да работя.

Хубав ден   bouquet

P.S. За мен чай моля!  Laughing

# 674

Общи условия

Активация на акаунт