Звездни компромати-73 част

• 51 912
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
Дебора беше скромно и добро дете, живееше с баба си.От момента в който заживя с майка си се промени на 180 градуса -това поведение, което виждате е изцяло по нейна идея и с нейната благословия, предполагам. Не слушам чалга, но за мен е безкрайно смешно да се твърди, че в  чалгата е вината за тоя разврат, който според мен е плод на лошо възпитание. ConfusedБезкрайно гадно.

# 496
  • в ябълковата градина
Шоуто на Слави има нужда не само от смяна на сценаристите, но и на водещия.
вече гостите гледат едно ококорено и неразбиращо и се чудят той с тях ли се ебава.
Той ги кани, крещи пред тях през цялото време на Годжи и ги изпраща.

# 497
Славчо спрях да го гледам преди много години, но за всички вече е ясно, че има проблем с егото тоя човек. Ексцесиите и овикването на екипа, както на всякъде другаде, така и в неговото шоу, е белег, че някой иска да се чувства шеф. Tired
А и това шоу просто се поизчерпа.

# 498
О, неговото овикване и другите овиквания нямат общо. Присъствала съм на една такова негово, изглеждаше като човек в нервна криза...или в абстиненция.

# 499
# 500
# 501
Крис Браун си е напълнил багажника с мацки  Mr. Green Някак евтини ми стоят въпреки хубавото облекло, прически и пр.

http://tuffchin.com/archives/1123

# 502
# 503
"Обаче веднъж русенката се появи в софийската дискотека “Ориент 33” с черни боти за 1500 лв. и шокира прегладнелите студенти."

Ахахаа, това направо ме покърти, горките студенти.... Laughing Laughing
Баси, кой ги пише тези статии. ooooh!

# 504
  • На брега на реката
Явно забравила да махне етикета на ботушите...иначе не виждам как биха разбрали хорицата, че струват 1500лв  Joy
Даже не я изчетох цялата статия, смешници!

# 505
Бритни наистина изглежда много добре, брей как го постигна  newsm78

# 506
  • на пистата
Бритни наистина изглежда много добре, брей как го постигна  newsm78
с готин мъж  стават чудеса Laughing

# 507
1500лв за скъп ботуш изобщо не са много. Това са си 750 евро. Отворете един сайт за маркови стоки и погледнете какви са цените.
Тея журналисти са супер зле.  Tired

# 508

Ще потърся интервю, ако намеря нещо, ще пусна линкче. Hug

Може би става въпрос за интервюто в Станция нова при Отчаяните съпруги  Peace Спомням си че там Джена разказваше че не й се пеят комерсиални песни, но се налага да го прави заради публиката или нещо подобно.
 А за коментираната Дебора, която от невръстно девойче обикаляше дискотеките за да се изявява като 'танцьорка' друга развръзка на живота и кариерата й едва ли можеше да се очаква  Laughing

# 509
слушам Джена и наистина има хубав, плътен глас...ако не знаех че е тя щях да реша че е Преслава, много си приличат блендите на гласовете им. Песните и от 2010 са като чалга отпреди 3-4 години - напомнят ми хитове като за споменатия нагоре "Ориент 33", смотани текстове, неангажиращ чалга-поп. Има потенциал за мн по-качествени парчета като на колежките и. Дали пк в Пайнер не им разпределят - ти ще пееш това, ти нещо по-така...
И мъжете в клиповете и са грозни http://www.youtube.com/watch?v=PSGLo9sHs_U&feature=related тук "героя", луд и съвършен според текста, бих помислила преди да го покажа по ТВ. Как ги избират тези или са познати на познати?!  Mr. Green
Харесам разни неща на Райна, не е чалга а излиза вече в друг жанр. Наскоро по общи познати дочух че с Коцето са се разделили по нейно желание, както и тя самата си казва - пиел и се друсал умерено. На Нова година 2008 пяха заедно в заведението в което бях и аз- той се напи ужасно, та се наложи да им съкратят участието. Човека мн пиел и на нея и писнало. Не разбирам защо все я жалят все едно той я е зарязал

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 13:02 от SharenaSol

Общи условия

Активация на акаунт