Звездни компромати-73 част

• 51 398
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
Откъде събра толкова злъч, жено?!

# 556
Не разбирам защо Анджелина трябва непременно да се премести да живее в Пакистан, за да покаже съпричастност. Тя и Брад са дарили повече пари от всички холивудски звезди,взети заедно. Да не говорим пък какъв " кеф" е да бъдеш там, където върлуват болести, смърт и нищета.
Преди да се отваряте сврени на топло у дома, мислете малко Stop

# 557
 Джоли ми е голяма позьорка - мине из мизерията да се снима , та всички да видят колко е благородна и си отива в богаташкия живот ...

# 558
 Joy Joy Верно сте масово изтрещели. Хубу де, вие що не идете, малко да позирате?
Забравих, нито сте Джоли, нито ще стигнете до Холивуд.
Ашколсун момичета, лицемерието май е двупосочно. Laughing

# 559
О, забравих че й симпатизирате!!! Mr. Green

А що се отнася до мизериите и болестите, до които се "докосва" посещавайки тези страни - сещам се за онази снимка на Мадона, махайки с дезинфекциращия гел, напускайки Малави...

Лейди Гага на корицата на Воуг: http://www.nydailynews.com/gossip/2010/09/07/2010-09-07_lady_gag … hommes_japan.html

# 560
А що се отнася до мизериите и болестите, до които се "докосва" посещавайки тези страни - сещам се за онази снимка на Мадона, махайки с дезинфекциращия гел, напускайки Малави...
Е па да не е отишла там, за да се самоубие нарочно с африкански вируси? Laughing

Иначе и аз не симпатизирам на Джоли.

# 561
От тия дни са снимките на Надя и Коцето, съвсем преснички. И на мен ми направи впечатление, че не е с голямо коремче, и изглежда много добре. Казаха, че на сватбата ще е в 7ми месец.

# 562
  • In The Middle Of Nowhere

Олеле, това месо ли е  Shocked Тамън си викам каква интересна рокличка и се загледах от какво е направена, първо ми се стори, че от цветя..

# 563
и като е отишла в Пакистан ще им стане ли по-добре на тия хора ? или още по-силно ще усетят контраста и доживотната си мизерия ...
ако мизерствам и  дойде някоя лъскава звезда да ме потупа по рамото , да ми каже колко ми съчувства и после се връща в лъскавия си живот , просто ще се сдухам ...
като я видях при жените в Босна просто се смачках вътрешно - контраста м/у съсипаните от живота жени и холивудската звезда , които ще ги потупа по рамото и ще отиде в Южна Франция на плаж ...
тогава имаше проблем , че Ердоган взел призидентския апартамент и за нея нямало ....

# 564
и като е отишла в Пакистан ще им стане ли по-добре на тия хора ? или още по-силно ще усетят контраста и доживотната си мизерия ...
Тя затова е тръгнала със старите обувки, за да смекчи контраста!

# 565
Стайлинга на Лейди Гага е неповторим Shocked

# 566
Мдаа, не сте схванали посланието, но пък колко му е.  Laughing
И не, не й симпатизирам, просто ме жегна тази категоричност. Дона Флор я нарече злоба. Знам ли..
Край на спама.  Peace

# 567
Е, сега какво!? Да се чувствам виновна, че не харесвам Джоли? newsm78 Ми аз харесвам много други благотворителни личности и не харесвам още други също такива. Да искам позволение да го правя и да се извинявам всеки път, че не мисля като вас? Нещо неестествено виждам в желанието всеки да харесва това, което друг някой е избрал да харесва. Stop Та чак и опит някой да се изкара по-добродетелен за това, че харесва конкретно тази личност, съзирам!

# 568
  • UK
И аз не харесвам Джоли, но твърдението, че помага от показност и тн е абсурдно, както и онова за местенето да живее в Пакистан - идиотско е, жената има пари и дава част от тях за благотворителност, не мога да разбера как някой може да намери нещо лошо в това.

# 569
 има звезди , които са израснали в гетата , сега се връщат там ( тихомълком ) , строят училища , домове и т.н. ,
но са искрени и са останали ''едни от тях'' - хората в бедност , и даряват повече от двойката позьори , нищо , че не го тръбят ...
обаче тя идва от богаташкия си произход и живот и само хвърчи като пеперуда тук-там да се снима , че е взела да позалязва вече ...

Общи условия

Активация на акаунт