Звездни компромати-73 част

• 51 825
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
Харесвам Анджелина Джоли и смятам, че това което прави е достойно за възхищение!

# 586
Харесвам Анджелина Джоли и смятам, че това което прави е достойно за възхищение!
И аз я харесвам Peace Просто ние сме си народ ,който обича да мрънка, и мноооого ги разбираме нещата Wink а пък и за даването на акъли сме много добри....

# 587
Аз не мога да кажа, че харесвам Джоли Rolling Eyes, нито е някаква страхотна красавица според моите стандарти, нито е кой знае каква актриса.
Че има доза показност в нейната благотворителност, има. Naughty
На бас, че сегашното й ходене до Пакистан можеше да остане по-скришно.
Има и много други актьори и звезди, които помагат и то не по-малко, но те някак остават без този шум. Шакира например също е много дейна в това отношение, но никъде не съм виждала постоянна показност от нейна страна.

# 588
Имате ли си на идея колко хора са разбрали за еди коя си проблемна точка, само защото са видели снимка на Ан. Джоли оттам? М? Тя освен, че дарява средства и привлича интерес - чрез медиите, към хората. Като прочета телеграфна новина "Джоли беше при едни изстрадали хора и дари х пари", може и просто така да мине.

На вас какво ви пречи нейният начин на даряване и защо вие не си продадете апартамента в Обеля и не заживеете в палатка, пък другото да дарите, щото вашата панелка е лукс живот за някой  Tired

# 589
Просто ние сме си народ ,който обича да мрънка, и мноооого ги разбираме нещата Wink а пък и за даването на акъли сме много добри....
И кой мрънка!? Тези, които я харесват, мрънкат, че някой си позволява да не я харесва hahaha

# 590
Брей какъв отпор! Shocked Бе хора не всеки мисли като вас, някои имаме други разбирания... ooooh!

# 591
Тук не става въпрос за това дали на някого допада визията и , или чий мъж е "откраднала". Дори в благотворителността си пак е черна за някои.

# 592
Имате ли си на идея колко хора са разбрали за еди коя си проблемна точка, само защото са видели снимка на Ан. Джоли оттам? М? Тя освен, че дарява средства и привлича интерес - чрез медиите, към хората. Като прочета телеграфна новина "Джоли беше при едни изстрадали хора и дари х пари", може и просто така да мине.

И аз съм на това мнение!  bouquet

# 593
 Снимка на Анелия от днес.  Сменила е Audi-то Q7 с Mercedes.

http://www.prikachi.com/images/569/2486569V.jpg

# 594
Мисис Европейски съюз с рокля като на В. Бекъм..опс на Галена

Само за такава Мисис май не бях чувала досега.

# 595
# 596
Брей, тя тази маркова роклА се оказа масова конфекция! hahaha До сега и по улиците не съм срещала толкова различни жени с една и съща дреха Mr. Green

# 597
Просто ние сме си народ ,който обича да мрънка, и мноооого ги разбираме нещата Wink а пък и за даването на акъли сме много добри....
И кой мрънка!? Тези, които я харесват, мрънкат, че някой си позволява да не я харесва hahaha
Аз например не я харесвам много като външност,но чест и прави тази благотворителност!Отделя от времето си и лично посещава местата,които сигурно не са много приятни!На мнение съм,че точно известните личности трябва да огласяват какво правят,къде има нужда от помощ.Така се разбира за проблемите,иначе кой ще се вслуша?!

# 598
Брей, тя тази маркова роклА се оказа масова конфекция! hahaha До сега и по улиците не съм срещала толкова различни жени с една и съща дреха Mr. Green
JoyСигурно и още някоя има,много вървежна рокля се оказа Laughing

# 599

Общи условия

Активация на акаунт