Звездни компромати-73 част

• 51 905
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
И с тия белезите по зърната от слагането на имплантите.... Sick

# 646
Преди малко гледах едни снимки на някакви там звезди и като гледам чантите им Луи Вютон и се сещам за вчерашната гледка тук в центъра..Навсякъде,на всяка втора жена виси чанта Луи Вютон..ей от тези http://www.counterfeitchic.com/Images/Louis%20Vuitton%20Speedy%2030.jpg ..Направо потрес..Знам си аз,че Бургас е малък град ама чак толкова на всяка крачка да виждам.. Whistling

# 647
Пазарите са пълни в момента с такива.

# 648
Преди малко гледах едни снимки на някакви там звезди и като гледам чантите им Луи Вютон и се сещам за вчерашната гледка тук в центъра..Навсякъде,на всяка втора жена виси чанта Луи Вютон..ей от тези http://www.counterfeitchic.com/Images/Louis%20Vuitton%20Speedy%2030.jpg ..Направо потрес..Знам си аз,че Бургас е малък град ама чак толкова на всяка крачка да виждам.. Whistling

Пълен смях е с тези имитации. Аз за какво категорично не си купувам оригинал, кой ще разбере в лудницата?  Crazy

# 649
Чакайте, че прочетох аз една "новина" за нов клип на Ивана и добре, че бях легнала  ooooh! Tired Копирам съдържанието, че иначе го припознава като спам  Wink

Цитат
СУПЕР БИАНКА В КЛИП НА ИВАНА
Жестоко акне налази Супер Бианка от Шоуто на Иван и Андрей. Личицето на крехкото създание заприлича на торта с орехи само за няколко часа, в които стилисти превърнаха актрисата в БГ вариант на Грозната Бети за новия клип на Ивана, видя www.podtepeto.com Гримьорите бая се постараха да превърнат чаровната блондинка в “грозното пате” за видеото “Уникална”. Тя се превъплати в ролята на клета девойка от панелен блок, която мечтае да е старлетка, с милионер, който да се грижи за силиконовите й цици. Стайлинг спецовете нахлузиха черна перука върху главата на блондинката, лепнаха й мощно акне със специален сценичен грим и камерите заработиха в апартамент в панелен блок в Тракия. Преди началото на снимките Ивана разкри пред актрисата каква е идеята. А именно, че мечтите често водят до пропилени животи. И че лустрото, силиконът и богатият мъж не са най-важното нещо в живота на подрастващите тийнейджърки, каквато играеше Бианка. Апартаментът бе собственост на приятели на поп фолк дивата, а хората предоставиха жилището си за снимачен терен. Режисьорът Ники Скерлев се развихри между панелките и вкара Бианка в стая, облепена в плакати на тунинговани кукли.

пп - няколкото правописни грешки са си на сайта  Whistling

А тръгнаха да учат на морал - и то Ивана дето има култови текстове и клипове  Crazy Tired Ето статията и тук http://www.podtepeto.com/article.php?id=3170

# 650
Сценаристите големи мозъци, защо пък точно Грозната Бети, останала съм с впечатление, че въпросната героиня няма такива мераци.
А и Аксиния вече използва този образ.

# 651
За почитателките на Виктория Бекъм, виждали ли сте книгата й "That extra half an inch"? Тя вече поостаря, 2006 година е издадена, но все пак има много неща, които са си още съвсем актуални. Аз я имам и понякога я отварям с удоволствие и се забавлявам да чета всичките чисто женски съвети за обличане и грим, при все че изобщо не съм почитателка на Виктория Бекъм. Но самата книга е приятна, а има и много снимки (нейни, ествествено), които служат като илюстрация към текста. Продава се в България, макар и не преведена, а на английски. Аз съм си я купувала от София, една голяма книжарница на Графа, малко над Попа... сега не се сещам името на книжарницата, но преди там продаваха дънки Келвин Клайн, ако някой помни още. Crazy  

Алетеа, тук (Италия) масовото носене на louis vuitton си е нещо перманентно, но тази година има истинска инвазия на чанти от тези:

Явно много се харесват и положението е направо нетърпимо вече. Laughing

# 652
Калина   Муньос (надявам се, че не е пускано).

Тази новина обсъдихте ли? Евгения Ба … 075;а"

Известни голи корици - 95 снимки

# 653
Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 15:58 от Алетеа

# 654
Константин прави напрекъснато евтина реклама от събитието. Имам чувството, че е   уговорено- евтина реклама, за безплатен сеир ( явно няма да има сватбарски разходи). Laughing
Надя нали беше бременна, в кой месец е? На тези снимки, които са от има няма 2, 3 дена, коремчето нещо не го виждам. Или е съвсем в началото и не и личи.

http://-spam082-/n/kotseto-repetira-za-svatbata.26114.html

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 14:00 от Shttttttt

# 655
# 656
Константин прави напрекъснато евтина реклама от събитието. Имам чувството, че е   уговорено- евтина реклама, за безплатен сеир ( явно няма да има сватбарски разходи). Laughing
Надя нали беше бременна, в кой месец е? На тези снимки, които са от има няма 2, 3 дена, коремчето нещо не го виждам. Или е съвсем в началото и не и личи.

http://-spam082-/n/kotseto-repetira-za-svatbata.26114.html

При все,че не съм от слабите и че на сватбата си бях бременна в 7-мия месец,корема ми въобще не си личеше от роклята,а не беше такава за бременни.Бюстие и обръчи.
На тази снимка Надя си ми изглежда опрелено бремнна поне в 6-тия месец.А тя е и слаба,така че корема и просто се поприкрива.

# 657
# 658
  • В една Дупка.
Извинявам се,че ще я обидя,но ми прилича на маймуна..  ooooh!

Тук особено
Извинявай, но не обиждай маймуните.. Grinning те са доста по - добре.
Няма ли хора около това плашило, да вземат да и кажат да си оправи лицето...ужас.

# 659

В тези дънки,едва ли би се вместила жена бременна в 7-я месец.Не изглеждат да са за бременни Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт