Звездни компромати-73 част

• 51 180
  • 768
  •   1
Отговори
# 660

Надя нали беше бременна, в кой месец е? На тези снимки, които са от има няма 2, 3 дена, коремчето нещо не го виждам. Или е съвсем в началото и не и личи.

http://-spam082-/n/kotseto-repetira-za-svatbata.26114.html

E как не виждаш корем  Shocked ти ме разби, на всички снимки си личи ясно корема.

# 661
  • София
Извинявам се,че ще я обидя,но ми прилича на маймуна..  ooooh!
Тук особено
Извинявай, но не обиждай маймуните.. Grinning те са доста по - добре.
Няма ли хора около това плашило, да вземат да и кажат да си оправи лицето...ужас.
Тц, тц... Преди да се изказвате толкова грубо, не е зле да се информирате защо лицето на Калина изглежда по този неприятен начин  ooooh!

Джесика Симпсън милата, умира си за дънкови дрешки
Кирстен Дънст
Алесандра Амбросио
Майли Сайръс
Кейти Пери

# 662
Tiq momicheta deto ne vijdat korema qvno ne sa bili bremenni nikoga.Tochyno izglejda v 6-7 mesec.

# 663
Чудите се какво да измислите вече. Трябваше да стане 150кила ли, за да е нормално за бременна. Има достатъчно коремче за 7-ми месец, а това че някой не вижда корем, за мен направо е  Shocked Shocked Shocked

И за Калина е много грубо и грозно написано, като се има предвид защо се е подложила на операция. Tired

п.п. Тонка ме е изпреварила, но няма да го трия.  bouquet

# 664
Извинявам се,че ще я обидя,но ми прилича на маймуна..  ooooh!
Тук особено
Извинявай, но не обиждай маймуните.. Grinning те са доста по - добре.
Няма ли хора около това плашило, да вземат да и кажат да си оправи лицето...ужас.
Тц, тц... Преди да се изказвате толкова грубо, не е зле да се информирате защо лицето на Калина изглежда по този неприятен начин  ooooh!

Джесика Симпсън милата, умира си за дънкови дрешки
Кирстен Дънст
Алесандра Амбросио
Майли Сайръс
Кейти Пери

Ми не знам какво друго може да бъде причина за да прилича на смачкан картоф,освен среща с бързия влак newsm78...
Или пък с некадърен пластичен хирург!То бива да си вампир,ма чак такава грозотия..Пфуууу...Вярно,че принцесите по принцип за грозни(е,има и изключения де)ма нашта определено води класациите  ooooh!

# 665
Авче,аз се извиних предварително че ще я оприлича на маймуна.Извинявам се отново..Даже ще си изтрия и коментара.Надявам се,Бубика също. Peace

# 666
 Леле, колко злоба в темата. Не са ли ви учили, че кой на каквото се присмива му идва на главата един ден Peace
 п.п. Чета темата от как се е пръкнала в този форум и има няколко особи, чиито лица искам да видя многоо, даже бих си платила за удоволствието. Според изказванията им"тази е грозна, онази е противна, тая  е маймуна" съм почти сигурна че те са ангели неземни. Дайте да се подарваме и ние на нещо наистина красиво.

# 667
Леле, колко злоба в темата. Не са ли ви учили, че кой на каквото се присмива му идва на главата един ден Peace
 п.п. Чета темата от как се е пръкнала в този форум и има няколко особи, чиито лица искам да видя многоо, даже бих си платила за удоволствието. Според изказванията им"тази е грозна, онази е противна, тая  е маймуна" съм почти сигурна че те са ангели неземни. Дайте да се подарваме и ние на нещо наистина красиво.

Party Party колко даваш, ще ги дебна пред блоковете с фотоапарат , само кажи кои са  Imp

# 668
  • UK
Ох, от две теми не се беше появявал някой, който да каже "Дайте да ви видим вие колко сте красиви, та коментирате останалите".

# 669
Каква е причината за опрацията на Калина? Аз си мислех, че е несполучлива ринопластика.

# 670
Само, че аз не съм питала що се коментират останалите, а просто са ми интересни крайните изказвания! Peace

# 671
  • в ябълковата градина
Бебето на Константин кога се очаква?

# 672
Smiled,smiled..Признавам си,че не се бях поинтересувала за операциите на Калина и си изтрих поста след това,нали?Извиних се,нали?Така че айде по спокойно,че наистина вече се прекалява.Ако толкова много искаш да видиш снимките на "няколко особи" дай да видим твоята и тогава да коментираме нашите?А?

# 673
  • UK
Всеки си има мнение. Може и най грозната на Земята да съм, не виждам как това ме прави по малко способна да оценя, спрямо своя вкус, външния вид на някоя актриса, примерно.

# 674
В тези дънки,едва ли би се вместила жена бременна в 7-я месец.Не изглеждат да са за бременни Sunglasses

Егати логиката! По какъв начин изглеждат дънките за бременни, освен че са като всички останали, но с ластик отгоре, който се скрива под блузата?  newsm78
Надя е в 6 месец , понеже си спомням, че когато бяха в "Горещо", аз бях един месец пред нея.

Общи условия

Активация на акаунт