Звездни компромати-73 част

• 51 870
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
Каква е причината за опрацията на Калина? Аз си мислех, че е несполучлива ринопластика.

Ето я с предишния си нос Доколкото знам си е виновна сама, заради неуспешна ринопластика е така

# 676
Бебето на Константин кога се очаква?

Терминът на Надя е на 15 декември.

Най-новият скандал в поп-фолка  ooooh! ooooh! ooooh! (мале какви смс-и, какво чудо)

Емилия  прилича ми на Симона Първанова тук  Mr. Green

# 677
Каква е причината за опрацията на Калина? Аз си мислех, че е несполучлива ринопластика.

Ето я с предишния си нос Доколкото знам си е виновна сама, заради неуспешна ринопластика е така
Ми тука по-мяза на нещо..Ма ся с новата визия.. Sick...Дали си е поискала парите от лекаря обратно newsm78

# 678
  • София
Причината е друга - катастрофа. Преди доста време имаше едно интервю и там набързо се споменаваше за трагедията. В последствие ринопластиките явно не са били успешни и така се е стигнало до сегашната й визия. Надали Калина е във възторг от лицето си, но в крайна сметка важното е, че е жива и здрава.

# 679
Бебето на Константин кога се очаква?

Най-новият скандал в поп-фолка  ooooh! ooooh! ooooh! (мале какви смс-и, какво чудо)

лелел това, ако е истина  hahaha hahaha hahaha тая Соня е изтрещяла, какви са тия вулгаризми, цинизми, заплахи  ooooh! Как се излага само

# 680
Тц, тц, баси селянията.... ooooh! ooooh!

# 681
тоя па и тоя Денислав е много прост  ooooh!

Цитирам Въпреки че наистина е заради мен, аз нямам вина в цялата история, какво да направя?! Като мъж за мен е гадно. Има мъже, които ще кажат: "Аз съм бил с тая с оная...".

и пак цитат Решихме да се разделим /със Соня/, защото може да се стигне до някакъв фатален край.  Shocked hahaha

и пак като тук си го представям почти разреван  smile3514 Съвсем съм си свободен, защото наистина изключително много ме натоварват и двете жени. Това не се издържа, аз не мога повече и искам да го споделя, да се спре веднъж завинаги, защото ме натоварва много. Не искам да имам вземане-даване, нито с едната, нито с другата. Наистина ми дойде в повече, не се издържа, не можеш да угодиш на никой!

и отдолу Соня  "Сега се чух с Денислав и той е казал, че не е нито с едната, нито с другата. Това е абсолютна лъжа. Аз от две години и половина съм с Денислав.

hahaha hahaha тия не са в час

# 682
Много забавно ми стана от коментарите "Бременна ли е Надя или не?И къде си крие корема?"  Joy hahaha Joy hahaha Joy
Хора,вие защо сте решили,че една  бременна жена тежи задължително около 100кг и не може да носи нормални дрехи??? newsm78
Та аз докато родих си ходих с нормални дрехи(не за бременни),носих си дънките и корема ми не беше фрапиращо голям  Peace Какво и е на Надето на дънките???Ако растеш само на корем,спокойно можеш да си носиш дънките с ниската талия до последно(колана им идва под корема и не пречи изобщо). На мен Надя си ми изглежда нормално за 6-7месец от бременността Peace

# 683
Хубава фотосесия на Lindsay Lohan, с черна коса е по-хубава  http://www.hollywoodtuna.com/photo.php?id=lindsay_lohan_forniass … ictures&loc=3
 Дженифър Гарнър http://img26.imageshack.us/img26/5739/0281129.jpg

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 16:50 от me and you

# 684
Как може да се излагат така тези кокошки?

# 685
На снимките на Алекс Раева има едно трико с шипове на рамото, та преди време и Лиа/яна се беше снимала с подобно, даже май и в клип, ако не греша.

Ей го, е

# 686
На снимките на Алекс Раева има едно трико с шипове на рамото, та преди време и Лиа/яна се беше снимала с подобно, даже май и в клип, ако не греша.

Ей го, е

Да, и още някой съм виждала със същото но не мога да се сетя, made by Мира Бъчварова. Mr. Green

# 687
  • Велико Търново
Вече и като новина, клюката за Николета и Валери
Написано е все едно са чели тук  Simple Smile

# 688
Синът на Валери не навършва скоро 1 година.

# 689
Синът на Валери и Алисия тоя месец става на 3.

Между другото Николета наскоро отричаше в едно интервю, не че някой вярва де, но :

Светски хроникьори често те засичат с Валери Божинов. Преди време беше казала, че той е твоят тип мъж. Още ли е така?
- Познавам Валери Божинов доста бегло. Тук няма интрига, колкото и да я търсят някои.

Общи условия

Активация на акаунт