Звездни компромати-73 част

• 51 169
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Не е реклама, и не мога да разбера, защо тука има няколко човека, които винаги когато стане нещо такова с бг медийни линости, все е реклама. Tired Айде стига вече. Реклама могат да си направят по сумати други начини, не да се псуват и заплашват със смс-и, и да се излагат като кифладжии. Tired Защо да не е истина, защо е толкова странно да стане скандал, защо е толкова странно някой да е прост? Денислав и Соня от много време са известни с постоянните им сцени на ревност, както и постоянните им раздели и събирания, през някколко дни, а Денислав междувременно  при всяка раздяла се хваща с някоя- то не беше Даяна, не беше включително и по-красивата от Николета, не беше Валентина, сега Славена, и кой знае колко изпускам.

# 707
малката Валентина прилича на татко си :

# 708
# 709
Ава, аз просто не мога да приема, че някоя мацка, която не е тийн може да прави такива изпълнения. Много момичета около ме са си говорили на въпреки със съперници ( и аз в това число), ама заплахи за бой, бръснарски ножчета и т.н. е too much.

# 710
  • In The Middle Of Nowhere
Този виц за К. Динев го знам още като беше в предаването на Венета/не пропусна да му го разкаже/ по случай новия албум на Емилия. Иначе аз, ако съм била с такъв мъж или ако сега съм с него честно казано ще ме досрамее с този имидж на осеменител дето си създаде, че и вицове за него по тая тема, че и анкети.  Confused
пп: всъщност си мислех, че има давност вече тая тема, още ли им е интересно на хората да проявяват творчество като продължават да пишат за тази история.

# 711
Е колко деца има, че чак да ги досрамее. Две. Едно от законната му съпруга. Другите Диневи имат по 4-5-6 и няма вицове за тях, доста несправедливо.

# 712
само от две жени има деца , другите само ги бройка ...

# 713
  • In The Middle Of Nowhere
Ами под досрамее имах предвид, че още се дълбае по темата. Той Коко за посмешище вече стана покрай любовните си похождения.

# 714
Ава, аз просто не мога да приема, че някоя мацка, която не е тийн може да прави такива изпълнения. Много момичета около ме са си говорили на въпреки със съперници ( и аз в това число), ама заплахи за бой, бръснарски ножчета и т.н. е too much.

Ами да ти кажа честно и аз не мога, и за мен е безумно, и за мен е меко казано too much, но и такива има. Отдавна съм спряла да съд само по себе си. За мен може да е най-ненормалното нещо, а за друг, най-нормалното. И това, че аз , ти и много други не бихме го направили, не значи, че други няма да го направят. Ако някой иска, да чуе и интервюто със Соня, тази жена просто не е добре, чак ми дожаля. Confused
И ето, факт е, че Славена е подала жалба в полицията.

# 715
Само от интервюто на Соня разбрах, че трябва да се лекува - супер падение за една жена и то максимално публично  Tired ooooh!

пп - понеже спомена фейсбук, попрегледах набързо, но май всичко е свалено освен тази   

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 00:08 от treisy

# 716
Е щом има вече жалба, сигурно е истинско. Между другото тези дни имаше тема тук в Клю-то, някакво момиче питаше какво може да се случи с приятелката и , след като я викат във връзка с жалба подадена от друга, тормозена със смс-и. Нищо не могат да и направят, трябва на подпише нещо си, но е унизително най-малкото. А тази Соня във ВИП Брадър беше толкова сладка на моменти, дори и симпатизирах...а като се замисля какво и беше виновна Иванина, че нейния мъж не може да си сложи спирачки...

# 717
# 718
знае ли някой коя е и каква е Весела Бонева?

клипче с черната Златка и други бляскащи звезди от откриването на "Брилянтин" за който някой беше писал "Вие коя от двете Златки бяхте? - Най-хубавата съм аз"  Crazy
Божинов бил с Николетка както писа вече съфорумка

пък преди няколко дни си кръстил сина

на втори поглед видях че това е от в. Шок първото така че може би не важи

и още кои са най-дразнещите българи според спис. "Максим"

"Според получените гласове, на челните места са шоуменът Слави Трифонов, Ахмед Доган, Сергей Станишев, тв водещи Иван и Андрей, Николай Бареков, Кралят на поп фолка- Азис, Евгени Минчев, Милен Цветков и финансовият министър- Симеон Дянков.  Изненадващо, назад в класацията остават Веселин Маринов и дупнишката Мадона- Сашка Васева"
Браво, Шашке!

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 01:31 от SharenaSol

# 719
Принцеса Летисия с нов look
За сравнение  със последното й светско присъствие
Много  е сладка Peace

Общи условия

Активация на акаунт