Звездни компромати-73 част

• 51 157
  • 768
  •   1
Отговори
# 720
знае ли някой коя е и каква е Весела Бонева?

Певица от Пловдив, много красивичка. Не фолк певица.

# 721
На мен още в Биг брадър ми направи впечатление, че Соня Немска е много проста. Ако гаджето ти изневерява трябва да се обясняваш с него, а не със съперницата / според мен/.

# 722
# 723
  • До морето
знае ли някой коя е и каква е Весела Бонева?

Много хубаво момиченце, певица е, има глас ОБАЧЕ преди известно време бях на нейно участие във Варна.Вече не си спомням какво пееше, някакви Хамерикански парчета, друго ме потресе.На всяка пауза м/у куплетите постоянно се чуваше "О йеее", "Към он, Към он", "Летс гоу", "Кен ю хиър ми"  ooooh! "Оу райт","Пут йор хендс ъп", "Мейк съм нойз" и всякакви такива, каквито се сещате. Същото се чуваше и докато пееше авторските си парчета ooooh!Паднах от смях. Значи се подиграваме на поп-фолк певиците, че викат "Къде са ви ръчичките", ама когато е на английски е друхо някак си - по европейско.Пак да поясня -бг певица в бг клуб, клиентите - българи  Joy Joy Joy

# 724
# 725
Не е лесно да си Бритни Спиърс!

# 726
Това го бяха пуснали наскоро, даже статията беше същата.. май.

# 727
  • Lost in a fairytale ...
само от две жени има деца , другите само ги бройка ...

3 са - Нелина, Анелия и Емилия  Peace

# 728

Без Нелина Sunglasses

# 729

На Нелина детето не е от Коко. Tired

# 730
  • София
Много искам да знам, след като някой се изказва, че детето на Нелина е от Коко, отде черпи тази информация и проверил ли е нейната достоверност. Щото аз мога да кажа, че и Лоренцо на Софи Маринова е от Коко примерно  Thinking Аман от селски легенди.

# 731
Момченцето на Нелина е толкова красиво.Като кукла е с прекрасни очи .Прилича ми ужасно на нея.Гледах Ивон и Иван по телевизията и двамата ми приличат много на Коко .Но детенцето на Нелина няма нищо общо с тях.

# 732

Много ми харесва.  Simple Smile

# 733
То това не може да е гаранция, по принцип, нищо че явно му е много силен гена.
Но бащата се знае и от Криско естествено, което е най-нормалното нещо на света, и от доста други хора, мъжът е от Гълъбово. Не се тръби, не се пише и т.н., защото си има семейство.
И на мен ми е чудно, защо толкова се преувеличават нещата с Коко.
Толкова много хора има, които се развеждат, събират се с друга жена/мъж, имат си и от него/нея дете. А това кой колко бройки имал....... ми може, има. Знаем за тях, защото са известни. Ако не бяха, на никой нямаше да му направи впечатление.

# 734

Великолепна е.
Имам същите сандалки, ама не и тези крака..((

Общи условия

Активация на акаунт