Листопад (Yaprak dökümü) - 41 ТЕМА

• 37 781
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Страхотна тема както винаги  newsm51  love001 smile3525

Подкрепям те  Peace

Благодарности на авторката  bouquet  bouquet

# 16
Страхотна тема! Нямам търпение да дойде утре

# 17
Ето какво ми сподели Ферхундето Laughing

ще се ожениш за него и после ще се разведеш, за спомен ще ти останат няколко милиона...Simple Smile Laughing

# 18
  • София
   Здравейте, да се запиша и аз, че започва вече филма!

# 19
Здравейте, фенове! Първо искам да направя комплимент за хубавата тема! Наистина е страхотна! А сега към въпроса: Утре няма ли да излъчват и първата серия от 5-ти сезон в Турция на "Листопад". В уикипедия така пишеше, но се извинявам много, ако съм объркал.  bouquet

# 20
Покрай това Менекше и тамошният образ на Хасан Кючюкчетин - Мустафа Генч, да си кажа честно! още не мога да го възприема като Шефкед от Листопад, а като Мустафа от Двама завинаги.

Зъл масов убиец, превърнал във фикс идея смърта на Халил и неговата Менекше, само защото не му става онази работа и си изпързаля брака с Менекше.

Ще ми трябва доста серии да изгледам на Листопад, за да превключа образите и ролите му на Хасанчо в онова мекотело Шефкед, мамичното синче на Хайрие и Али Ръза, а не луд убиец, разкарващ се из улиците на Истанбул с въоражение в себе си, за цялата Турска армия арсенала и.

Боже божеее, взех нещо да се обърквам вече, че и като Мустафа взех да викам бога. А за Листопадският Митхат, пък изобщо не искам да говоря, че започвам тотално да изтрещявам.

Тези Турски сериали, толкова са еднакви, че ако някой сценарист, вземе и да ги навърже всичките сериали в един общ сценарии с много гледни точки, да си кажа честно, ще стане егати сериала.

Болничните им стаи са едни на тези сериали, полицейският им участък е еднакъв, затворът им е еднакъв, само остава да се свърже в едно и става манджа с грозде. Така като се гледам сама себе си, в главата ми е една каша и каца с джибри и аз не знам как да подредя сериалите и как да им наредя последователноста.

Мани мани мани, това btv наистина прекалено много бомбардират зрителите си със водопад от Турски сериали и е съвсем логично, човек да вземе и да прескача от сериал в сериал и да се чувства тотално дезиорентиран и объркан, както в момента съм самата аз.

Май пак ще се посвещавам на Листопад, само него да си го гледам, за да няма подобни TV - отклонения.

# 21
Здравейте и от мен  Hug
Това омешване на актьорите и на мен не ми действа добре, но вече спирам да гледам всичко друго освен Листопад!
Завръщаме се всички, усещате ли?  Grinning
   bouquet за темата на Ванилия !

# 22
  • В тъмната гора.
Започва и новия пети сезон на Листопад по турския канал Д

Фрагментът
http://www.izlemex.net/videolar/yaprak-dokumu-5-sezon-fragmani-2010-38302.html

Превод:
Преди пет години..../надписа отдолу/
Дават ги във влака, като пътуват за Истанбул
И Фикрет пак казва:
Един баща най-важното, което може да остави на децата си е чистото име, каквото и да става.
- Хайрие, плачеш ли?
- Страхувам се от големия град Али Ръза.
- Може ли такова нещо, отиваме си у нас, а аз все още не съм умрял..
- Господ да те пази..
- Всичко ще бъде много добре, аз ти го казвам/обещавам..
И Фикрет казва:
И баща ми искаше да повярва в това. Ако можеше всичко само с "искам" да става.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 10:24 от Мишел_

# 23
Здравейте. Ето ме и мен.
Довечера съм пред екрана, после във форума.  Wink
Благодарности на всички за хубавото оформление на темата.  bouquet

# 24

Аз нещо се обърках  newsm78 От тази вечер ли започва и по канал Д,нали беше оповестено,че стартира от 15 септември ? Rolling Eyes

# 25

Аз нещо се обърках  newsm78 От тази вечер ли започва и по канал Д,нали беше оповестено,че стартира от 15 септември ? Rolling Eyes

на 15.09.2010 ще започне  а финала е на 29.12 така върви рекламата по канал Д Grinning

# 26

на 15.09.2010 ще започне  а финала е на 29.12 така върви рекламата по канал Д Grinning

Благодаря, за финала знаех,но за стартирането имах съмнения.

# 27
Искам да препоръчам един хубав сериал на "мама Галка" и на "Ben Sedefe aşığım", става въпрос за "Мечтатели". Там поне няма ред сълзи и ред сополи, а и актьорите мисля, че не са така омешани както в другите. Не съм сигурен, понеже съм гледал освен него само "Листопад", "Клетва", "Брак с чужденец" и "Дъждовно време". Та, мисълта ми е, че "Мечтатели" може да ви поразсея мислите относно ревливите сериали, различен е и няма да ти трябват 1 тон мокри кърпички като седнеш да го гледаш  Joy

# 28
Искам да препоръчам един хубав сериал на "мама Галка" и на "Ben Sedefe aşığım", става въпрос за "Мечтатели". Там поне няма ред сълзи и ред сополи, а и актьорите мисля, че не са така омешани както в другите. Не съм сигурен, понеже съм гледал освен него само "Листопад", "Клетва", "Брак с чужденец" и "Дъждовно време". Та, мисълта ми е, че "Мечтатели" може да ви поразсея мислите относно ревливите сериали, различен е и няма да ти трябват 1 тон мокри кърпички като седнеш да го гледаш  Joy

П.С: Извинявам се за повторния коментар

# 29
 Party добре  дошли и добре сме се събрали

Има и нови попълнения повечето неориентирани  ooooh! Tired

Ферхунде каза:Всяка мозъчна клетка у теб ще стане мускулно влакно!:)  hahaha Joy а дано  Praynig

аууу  newsm09 какво беше това Иди в Анадола да ти оправят пола...

Ашколсум, като плочка " Ротманс" си!:)  newsm47

Общи условия

Активация на акаунт