Листопад (Yaprak dökümü) - 41 ТЕМА

• 37 757
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Да гледате новините на БТВ.Ще дават нещо за Листопад

# 46
Леле какво вълнение е завладяло всички ни  Hug

# 47
остава още около половин час до началото
отсега ви пожелавам приятно гледане на всички фенове на сериала
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 48
  • Добрич

П.П. Току що гледах записна предаването Денят е прекрасен, по-точно интервюто с двама от дубльорите озвучаващи Али Ръза, Фикрет и Неджля на български. Те си признаха, че сериалът им харесва много и се е случвало да бъдат задавяни от сълзи на вълнение по време на дублаж в трогателните сцени, като например раздялата на гарата между Али Ръза и Фикрет. Отдадоха чест и на силната актьорска игра.
Признавам си, че и аз се разплаках на този момент Sad Cry-беше много силен за мен и ми напомни за една подобна ситуация от моят живот Tired.Дублажа на филма наистина е превъзходен Peace!

# 49
  • Варна
Малко остана  smile3508

# 50
почвааа   bigdance2

# 51
Тази пък Джейда...голяма кокошка...как само се накудкудяка, а Оуз-чо я запрати в небитието  Joy

# 52
  • София
   Все очаквам Шефкет, да направи някоя откачена физиономия, да се развика или ухили тъпо!Очаквам реакциите му да са като на Мустафа!

# 53
  • София
Здравейте отново след дългата ваканция!

Нооо, струва ми се, че тази серия съм я гледала.... Даваха ли я преди?

Да ви кажа само как ме дразни този Шефкет  #Cussing out Имам предвид самия артист. Снощи беше Мустафа и уби Халил в "Двама завинаги" и ми е толкова противен...
Тайна, изпреварила си ме  Simple Smile

# 54
  • София
   Тия Текинови защо се мотаят и не търсят къща? Къде е купувача? Много ми се смешен тоя актьор!

# 55
Здравейте, кога щеше да започнат да дават новите епизоди по канал Д, аз защо се обърках, че са днес, но има друг филм, а с/у Листопад няма дата и час?
намерих си отговора по-напред в темата, почвал от 15 септември, е на всички приятно гледане

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 21:00 от MiraSV

# 56
На 15 септември е началото на пети сезон.

# 57
Толкова чаках романтиката между Лейля и Оуз.
Но тя не изглежда щастлива. Sad

# 58
  • София
Здравейте и тук.Надявам се да приемате нови.
Гледам Шефкет,а си мисля за Мустафа  Laughing .Самият герой тук е мухльо,вече знам,че артиста е страхотен.След ролята му в 'Двама завинаги"съм му голям фен.
Нещо ми е странно,бях забравила какво е станало в последната серия.която гледах.Но щом видях моята любимка Джеврие.....абе това си е моят филм. Heart Eyes

# 59
По край Менекше не се сещах!

Общи условия

Активация на акаунт