Листопад (Yaprak dökümü) - 41 ТЕМА

• 37 756
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
  • София
   Ехаа, Лейля бързо се учи от кака си Ферхунде!

# 61
Ох..намерих ви Hug
Чудесна тема/както винаги/  bouquet  bouquet
Мисля,че ни свършиха многооо лоша услуга като спряха сериала и сега лично аз бъркам кой кои е.
Като ги гледам Текинови бих ги  #2gunfireмухльо до мухльо.
Но за Лейля има надежда  Peace

# 62
  • Пловдив
Лейля самичка си обърква живота. След този рязък завой в живота си не трябва ли да е щастлива, а се занимава с интриги да отмъщава. Не я разбирам, такъв мазохист няма.

# 63
Скууука. Нещо не ми харесаха тия серии. Може би е от дългото очакване.

# 64
Шефкет с чужди пари предприемач ще става.  Laughing Лейля много точно му каза, че си е изчерпал кредита на доверие и сега да внимава в какво се забърква. Само че и тя малко прекалява с грубото си отношение към Неджля. След като веднъж е решила, че ще прости и го е направила да сложи точка и да продължи напред. Не може да продължава цял живот да и натяква. Никой не иска от нея да забрави /такова нещо не се и забравя/, но трябва да го преодолее. Мъчно ми е за нея, но ми е много по-мъчно за Айше ... ще му разбият психиката на това дете.  Sad
Джаврие ми липсваше.  Mr. Green Да видим кога ще се върне барабар с метлата.  Laughing

# 65
Шевкет много добричък излезе в днешната серия,остави на Ферхундето цели 30 лири отгоре,за да се почерпи за негово здраве  Joy

# 66
Здравейтееее!!!Не съм писала от 36 тема ,но не мисля ,че съм ропуснала много.И аз мисля като Snejka,но все пак мина доста време откакто не сме го гледали ,даже когато започна сериала аз изобщо не помнех какво беше станало преди Лятната ваканция,чак след като минаха 20 мин се сетех.Както и да е, но аз мисля ,че сме още  лятно и морски Mr. Green настроени и като сложим и времето в което не сме го гледали... просто ни е малко скучно,но след някоя друга серия пак ще си възвърнем предишното усещане. Peace Whistling newsm10 newsm03 newsm47

# 67
Ох, Лейля днеска ме уби като прати на Ферхунде букет от будили  Joy Joy Joy . Но се държа отвратително с Неджля и Шефкет, усещам че тази ще се скара с цялото си семейство... ББ: Не, че го усещам, знам го. Гледах серията, в която Фикрет отива в апартамента и ги вижда с Оуз, защото тъпата крава Ферхунде праща снимка на Неджля как Лейля и Оуз заминават на някъде.  ЕЕЕ малко ми стана криво, защото очаквах в Турция да започне да се излъчва още от днес, но...

# 68
Ох, Лейля днеска ме уби като прати на Ферхунде букет от будили  Joy Joy Joy . Но се държа отвратително с Неджля и Шефкет, усещам че тази ще се скара с цялото си семейство... ББ: Не, че го усещам, знам го. Гледах серията, в която Фикрет отива в апартамента и ги вижда с Оуз, защото тъпата крава Ферхунде праща снимка на Неджля как Лейля и Оуз заминават на някъде. ЕЕЕ малко ми стана криво, защото очаквах в Турция да започне да се излъчва още от днес, но...

Грешиш,защото снимката я изпраща ОУЗ на Неджля!

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 22:58 от angel4e_f

# 69
Стана ми жал за Ферхи. Явно много горчиви спомени е събрала в душата си. Много иска да ги забрави, и да почне на чисто, ама все не успява.  Tired
Лейля според мен няма смисъл да си "цапа" ръцете с Ферхунде, защото така става като нея.  Thinking
А за щастлива няма как да е щастлива, че е подновила връзката си с Оуз. Семейството и никога няма да го приеме след това, което им причини. В момента тя е между чука и наковалнята. От една страна има чувства към Оуз. От друга ще нарани много семейството си, ако се поддаде на тези чувства. Хич не и е лесно.  Confused
Иначе много добре и много на място го каза на Шефкет. Заради него загубиха къщата. Сега поне са на чисто. Няма смисъл да потъват в нови заеми.  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 23:18 от Cheburashka

# 70
Къде е била Ферхунде от дома до сватбата с Шевкет?
Сцената с майката на Ферхунде в спомените на Лейля ми беше много силна.Щях да се разрева. Sad Много е гадно да си сам срещу всички и отвсякъде да ти се присмиват и съжаляват. Cry

# 71
  • София
  То не бяха спомени, а е снимано наново, щото беше с "новия" Шефкет  Sick! Много ми е лигава физиономията му! Хич не ми е жал за Ферхунде,ама хич, уж искаше семейство, намери и го разби!

# 72
Извинете ме , че така нахлуван ..  Praynig Имате ли някаква информация дали Дениз Чакър все още е с Нихат Алтънкая  newsm78

# 73
  • София
Извинете ме , че така нахлуван ..  Praynig Имате ли някаква информация дали Дениз Чакър все още е с Нихат Алтънкая  newsm78
Левент ли? Разделили са се, ако за него питаш!Папараци са ги хванали с Али от Малки жени, за ръчичка!

# 74
Извинете ме , че така нахлуван ..  Praynig Имате ли някаква информация дали Дениз Чакър все още е с Нихат Алтънкая  newsm78
Левент ли? Разделили са се, ако за него питаш!Папараци са ги хванали с Али от Малки жени, за ръчичка!
Да , точно за него .. Благодаря ..  Hug Вярно , че имаше нещо такова за Алито и Дениз , наскоро го четох , ми хубаво щом се харесват хората да се вземат  hahaha Лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт