Листопад (Yaprak dökümü) - 41 ТЕМА

• 37 991
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
А защо са скарани Леиля и Неджля.Не можах да гледам последните няколко серий на миналия сезон.

# 646
А защо са скарани Леиля и Неджля.Не можах да гледам последните няколко серий на миналия сезон.
Лейля я обвини за раздялата с Назми. След малко ще ти пусна линк и ще разбереш.

П.П.: http://vbox7.com/play:e8ad788d
Ето го - от 7, 35 нататък.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 19:27 от Snejka

# 647
  • BG
Неджля е виновна за всички беди в семейство Текин, останалите са невинни. Даже, ако не беше тя нямаше изобщо да дойдат в Истанбул и щяха да си живеят щастливо в Трабзон. Завижда на Лейля, че се захвана пак с Оуз, пък тя е с богатия Джем и се шири в красива къща. И не стига всичко това ами е станала по-високомерна заради новото си положение.
Всъщност най-виновна е Седеф, защото ако тя не се беше качила в колата на Оуз и не беше показаланомера на телефона му на Неджля, тогава нищо нямаше да е така, както е сега Laughing

# 648
Всъщност най-виновна е Седеф, защото ако тя не се беше качила в колата на Оуз и не беше показаланомера на телефона му на Неджля, тогава нищо нямаше да е така, както е сега Laughing

Е тогава нямаше да е интересен сериала за гледане,нямаше да има толкова интриги,нямаше да спечели толкова награди и нямаше да станат толкова популярни актьорите,което щеше да се отрази на доходите им и после защо имало криза  Laughing Laughing Laughing така го обясних,че и аз не се разбрах  Laughing

# 649

Е тогава нямаше да е интересен сериала за гледане,нямаше да има толкова интриги,нямаше да спечели толкова награди и нямаше да станат толкова популярни актьорите,което щеше да се отрази на доходите им и после защо имало криза  Laughing Laughing Laughing така го обясних,че и аз не се разбрах  Laughing
hahaha Joy  Спокойно,разбрахмете.
А и си много права аз лично не бих гледала филм в който всичко и всички са в хармония.Нямаше какво да обсъждаме,за какво да се караме.Та аз не мога да разбера само едно нещо,когато рекламираха серияла Съдбата на едно съвременно семейство къде я видяха тая съвременност  Tired

# 650
Ивона, ето те най-сетне. Тъкмо днес си мислех за теб и ти се появи. Hug

# 651
Ивона, ето те най-сетне. Тъкмо днес си мислех за теб и ти се появи. Hug
Нямах Интернет,нещо ми беше прекъснал,та така и мен вятъра ме довя тук. Hug
Ама нали знаеш Неджля е виновна  Joy

# 652
Знам, знам. hahaha hahaha hahaha

# 653
Знам, знам. hahaha hahaha hahaha
Сигурно заради нея ми спря нета,ей лошо момиче ей  Naughty

# 654
Сериите са много разводнени напоследък  Crossing Arms

# 655
Как се казваше приятелката на Ферхунде?

# 656
Каквото са се наредили,като за кино,ама и баба Джафрие,чакай гледай сега  ooooh! Mr. Green

# 657
Как се казваше приятелката на Ферхунде?
Гюлшен

Много ме изкефи как Седеф изведнъж се показа повдигна и се настроението
а Джеврието как бързо се зарадва аз си помислих че е намерила нова любов пък тя ... била за Рейхан

# 658
  • София
   Седефката се влюби в другия Шефкет, а сега и пробутват тоя, дето се хили като тиква! Joy

# 659
Сигурно заради нея ми спря нета,ей лошо момиче ей  Naughty
Естествено. Wink

Сериите са много разводнени напоследък  Crossing Arms
Аха, нищо съществено не се случва.

Общи условия

Активация на акаунт