Листопад (Yaprak dökümü) - 41 ТЕМА

• 37 971
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
soya_fen-много точно казано-коментара ти все едно аз съм го писала.......  Wink
Всички бяха много смешни снощи-седнали като на сватба и гледат първата копка........  Crazy
Нехир и Ахмед-много са ми сладки.Първо Ахмед леко ме дразнеше,но сега на фона на бай Ганьо Митхат-нищо не е ........  Joy
Седефчето-беше много сладка с тази ризка-страхотна........
Ферхи-както винаги-"злобарът демон"-само тя трябва да изкарва пари от изнудване и интриги,другите-нямат право нито да работят,нито да изкарват пари,камо ли повече от нея.......  #2gunfire
Фикрет-много крайна е станала,на моменти реагира като някакъв фашист.........
Али Ръза-много "тежка гемия" е ........    ooooh!
Джеврие-трепането и е минало..........   Thinking

# 691
silveto_  Hug Ами така си е,и мен това ме дразни..

# 692
  • В тъмната гора.
Обожавам филма,ама има нереални моменти.Лейля се омъжила за бившия си мъж и какво от това?Колко хора по света,колко двойки се събират отново?Колко хора са прощавали изневери?Фикрет се омъжи тайно за да избяга от обстановката вкъщи.Не само,че нямат право да и се сърдят,а трябва да се чувстват безкрайно виновни.Шефкет допусна милион грешки,но моята любимка Ферхунде го подтикна за повечето.Неджля както повечето момичета търси да намаже с парички и майка и си умира от кеф,като и разказва за богатството.Та от толкова мисли мисълта ми избяга,ама си я намерих Laughing.Родителите трябва да прощават всички грешки на децата си,дори да не им харесва,дори да не одобряват!Родителите трябва да са до децата си.А не при всяка издънка :"Ти не си ми дъщеря,ти не си ми син."

Неджля се прави на щастлива, а всъщност е ужасно нещастна  и не на мястото си. Ожени се, сблъска се със семейството на Джем и тяхното неодобрение и когато Джем защити своите, тя няма смелостта да го напусне или да се опълчи както трябва, а остана смазана да задоволява душевната си неудовлетвореност с богатството на Джем.
Родителите трябва да прощават грешките на децата си, но и така да ги възпитават, че да се учат от опита си, за да взимат занапред верните решения. Много е трудна тази задача, но евалла на този, който постигне това. Защото Ферхунде е била сама и живота я е учил, но в нея има толкова горчилка, която буквално я изкарва от правия път, тя си отмъщава на всички за миналото си и не може да разбере, че за да е щастлива и добре занапред просто трябва да забрави и да продължи напред.

# 693
Обожавам филма,ама има нереални моменти.Лейля се омъжила за бившия си мъж и какво от това?Колко хора по света,колко двойки се събират отново?Колко хора са прощавали изневери?Фикрет се омъжи тайно за да избяга от обстановката вкъщи.Не само,че нямат право да и се сърдят,а трябва да се чувстват безкрайно виновни.Шефкет допусна милион грешки,но моята любимка Ферхунде го подтикна за повечето.Неджля както повечето момичета търси да намаже с парички и майка и си умира от кеф,като и разказва за богатството.Та от толкова мисли мисълта ми избяга,ама си я намерих Laughing.Родителите трябва да прощават всички грешки на децата си,дори да не им харесва,дори да не одобряват!Родителите трябва да са до децата си.А не при всяка издънка :"Ти не си ми дъщеря,ти не си ми син."

Неджля се прави на щастлива, а всъщност е ужасно нещастна  и не на мястото си. Ожени се, сблъска се със семейството на Джем и тяхното неодобрение и когато Джем защити своите, тя няма смелостта да го напусне или да се опълчи както трябва, а остана смазана да задоволява душевната си неудовлетвореност с богатството на Джем.Родителите трябва да прощават грешките на децата си, но и така да ги възпитават, че да се учат от опита си, за да взимат занапред верните решения. Много е трудна тази задача, но евалла на този, който постигне това. Защото Ферхунде е била сама и живота я е учил, но в нея има толкова горчилка, която буквално я изкарва от правия път, тя си отмъщава на всички за миналото си и не може да разбере, че за да е щастлива и добре занапред просто трябва да забрави и да продължи напред.

Точно така Мишел! Peace Много си права!Затова Неджля злобее-да не би сестра и и Оуз да са щастливи, а тя да не е ......Тези липси се опитва да ги компенсира с пари и положение в обществото-но не става,това са различни нужди........
Ферхунде-толкова е злобна,че постоянно ми прилича на пепелянка,готова да атакува......  Crossing Arms

П.С. Снощи като Митхат гледаше телевизия не даваха ли Къванч.......... newsm78
Някой друг забеляза ли........???    Shocked

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 11:15 от biskit

# 694
П.С. Снощи като Митхат гледаше телевизия не даваха ли Къванч.......... newsm78
Някой друг забеляза ли........???    Shocked
Аз. Къванч беше. Wink

В крайна сметка и двете сестри имитират щастие. Така ще е, защото трябваше да търсят щастието си с нови хора. Какво е това - нямали друг избор? Глупости, ама филм да става. Wink

# 695
Фикрет-много крайна е станала,на моменти реагира като някакъв фашист.........

biskit, имам някакъв спомен, че с тебе сме набори (аз съм 60а година). Ако е така, сигурно си спомняш соцфилмите, където много често присъствуваше образът на праволинейната, безкомпромисна и строга млада партизанка. Фикрет точно това ми напомня.  Laughing
А Али Ръза вече освен да се цупи в ъгъла на всички, друго не прави. Че и на Айшето и на жена си ще нарежда с кого да приказват и с кого не. Децата ни не са наша собственост, нито подчинени. До едно време се грижим за тях и им даваме някаква основа - материална, знание, възпитание - но като пораснат, те имат право на свой избор, на свой живот, на свои грешки и уроци. Ние не трябва да се месим и да налагаме свое мнение, просто трябва да се оттеглим от техния живот и да се навъртаме наблизо, да си кажем мнението и съвета, ако ни попитат, или ако нещо...

П.П. Поне направи добро на Ахмет и Нехир, помогна им в сватосването, да не стои безполезен. Crossing Arms Ах, пак си изгледах тази сценка днес в Ютюб.  Crazy Нищо, че не беше на български.  Party

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 11:50 от soya-fen

# 696
Соичка- аз съм-75 набор,но това няма никакво значение ,щом мислим еднакво- Wink А тези спомени и аз ги имам-не съм толкова млада-все пак........  Embarassed
А това описание на Фикрет ме разби.......  Joy Но е точно!На мене понякога ми прилича и на даскалица,особено с балтона........Да не обидя някого или професията-много си е хубава,че нали и аз съм я практикувала........  Crazy

Снежка-е това вече е приказка!  Hug

Даааа,тези забрани на Али Ръза бяха върха-Айше да не говори с Лейля.И защо?Защото отишла при бившият си мъж.......Логика!!!И защо да не говорят,да не би да са се карали ?Мислех го за по-мъдър......Или искаха да подчертаят отново колко е ядосан на щерка си.Знаем,че пак ще му мине -ама.........филм да става ,наистина...... Tired

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 11:33 от biskit

# 697
Снежка-е това вече е приказка!  Hug

Hug

А Али Ръза вече освен да се цупи в ъгъла на всички, друго не прави. Че и на Айшето и на жена си ще нарежда с кого да приказват и с кого не. Децата ни не са наша собственост, нито подчинени. До едно време се грижим за тях и им даваме някаква основа - материална, знание, възпитание - но като пораснат, те имат право на свой избор, на свой живот, на свои грешки и уроци. Ние не трябва да се месим и да налагаме свое мнение, просто трябва да се оттеглим от техния живот и да се навъртаме наблизо, да си кажем мнението и съвета, ако ни попитат, или ако нещо...
Какво друго му остава и без това никой не го слуша!?  hahaha hahaha hahaha А поне на Айшето може да нарежда и тя понякога го слуша. Laughing

# 698
Соичка- аз съм-75 набор,но това няма никакво значение ,щом мислим еднакво- Wink А тези спомени и аз ги имам-не съм толкова млада-все пак........  Embarassed
А това описание на Фикрет ме разби.......  Joy Но е точно!На мене понякога ми прилича и на даскалица,особено с балтона........Да не обидя някого или професията-много си е хубава,че нали и аз съм я практикувала........  Crazy

Снежка-е това вече е приказка!  Hug

Даааа,тези забрани на Али Ръза бяха върха-Айше да не говори с Лейля.И защо?Защото отишла при бившият си мъж.......Логика!!!И защо да не говорят,да не би да са се карали ?Мислех го за по-мъдър......Или искаха да подчертаят отново колко е ядосан на щерка си.Знаем,че пак ще му мине -ама.........филм да става ,наистина...... Tired
Хах бискит и аз съм набор 75. Иначе съм съгласна с казаното.

# 699
  • София
Физиономията на Лейля напоследък е изключително безизразна. Не знам, това някакъв вид сценично изкуство ли е или я е страх да не й се развали пластичната операция.

# 700
Соичка- аз съм-75 набор,но това няма никакво значение ,щом мислим еднакво- Wink А тези спомени и аз ги имам-не съм толкова млада-все пак........  Embarassed
А това описание на Фикрет ме разби.......  Joy Но е точно!На мене понякога ми прилича и на даскалица,особено с балтона........Да не обидя някого или професията-много си е хубава,че нали и аз съм я практикувала........  Crazy

Снежка-е това вече е приказка!  Hug

Хах бискит и аз съм набор 75. Иначе съм съгласна с казаното.

Може да си направим среща на наборите и аз съм 75
 Joy Joy Joy

# 701
Ще поканим още Джем и Тахсин.................... Joy Joy Joy

# 702
Ще поканим още Джем и Тахсин.................... Joy Joy Joy

Само двамата ли .. няма ли да сме им много? Simple Smile Да вземем да поканим и  Левент?

# 703
Той не ни е набор,ама.............хайде-може!  Laughing

# 704
  • Пловдив
Той не ни е набор,ама.............хайде-може!  Laughing
Аааа, не - не може, не ми закачайте наборчето Sunglasses Twisted Evil Mr. Green
Оправяйте се с Джем и Тахсин tooth

Общи условия

Активация на акаунт