помогнете: каква е тази змия?

• 16 665
  • 214
  •   1
Отговори
# 105
Като не искаш змии е добре да си завъдиш таралежче в градината.
Обаче то може да вземе да те боцне....че боцнатото да се възпали...бе, знаеш ли колко е опасно. После и таралежчето може да усети милувката на лопатата.
Приюта за змии и мен ме изуми.

Таралежчето има кърлежи. Пък то ухапването от кърлеж не е никак безобидно. Абе каквото и да предложим, жената ще си ги трепе змиите и това е.

# 106
Малиии, ако моето довлече змия вкъщи, ще припадна!  Confounded

# 107
Срещу таралежи какво беше? Лисици?
 Party

# 108

Абсурд. Те вонят.  Crossing Arms

P.S. Освен ако не са във вид на палтенце или капелка, нали.

# 109

Таралежчето има кърлежи. Пък то ухапването от кърлеж не е никак безобидно.

Не се въдят по таралежите кърлежите. Ако има там където ходи, ще го нападнат и него и останалите обитаващи района.

# 110
Мани-бегай  Crossing Arms Кърлежи, лисици и змиЙ  Crossing Arms Предлагам за всяка една от тези твари да се направи приют и да се събират там  Crossing Arms Ще се мотат те в хората краката, ааааа, къде дават така  Crossing Arms

# 111
Предложих  чесън аз, ама никой не ми обърна внимание...

# 112
  • SA
Не знам каква е змията от снимката, но хубаво е, че сте я убили. И добре, че не е ухапала детето. Защото тук някои са на мнение, че ако те ухапе отровна змия и се обърнеш веднага към лекар- няма страшно. Ама аз не искам детето ми да отнесе доста инжекции и убожданя, за това, че някакво влечуго го е ухапало.

# 113

Той смърди  Crossing Arms И за него трябва да се направи приют  Crossing Arms

Не знам каква е змията от снимката, но хубаво е, че сте я убили. И добре, че не е ухапала детето. Защото тук някои са на мнение, че ако те ухапе отровна змия и се обърнеш веднага към лекар- няма страшно. Ама аз не искам детето ми да отнесе доста инжекции и убожданя, за това, че някакво влечуго го е ухапало.

А влечугото какво е виновно, че някакво дете го е замъкнало в дома си и там някакъв дядо го е претрепал? Да е ухапало някого, случайно?

# 114

Чесън, ама той понякога действа изненадващо. Не се знае дали не го държи вампирът...  Mr. Green

# 115
  • Варна
Цитат
Не знам каква е змията от снимката, но хубаво е, че сте я убили.
Е това пък е върхът. Откъде накъде? Значи ако видиш диво животно е хубаво да го утрепеш за всеки случай??? А не е ли по-добре това дете да бъде научено да не пипа дивите животни? Докопало едно безобидно змийче и дайте да го убием, щото е допуснало да бъде хванато? Боже, боже ooooh!

# 116

Стига истерии, бе, хора! Не знам как живеете с тези излишни тревоги и негативизъм.
Много по-леснo е да възпитате децата и себе си в любов към прородата.
 Blush Blush Blush

P.S. Знам, че написах клише, но то е клише, защото е вярно. Laughing

Петиция: Да сложим всички лисици, където им е мястото - по дамските вратове под формата на пухкави якички!

# 117
  • SA
Цитат
Не знам каква е змията от снимката, но хубаво е, че сте я убили.
Е това пък е върхът. Откъде накъде? Значи ако видиш диво животно е хубаво да го утрепеш за всеки случай??? А не е ли по-добре това дете да бъде научено да не пипа дивите животни? Докопало едно безобидно змийче и дайте да го убием, щото е допуснало да бъде хванато? Боже, боже ooooh!

Ами оттам натам. Да, змиите ги избивам " за всеки случай".

# 118
  • София
В приюта за змиЙ може ли и Интернет да има, моля?  Blush Благодаря.

# 119
  • Варна
Ами оттам натам. Да, змиите ги избивам " за всеки случай".
Ами... нямам думи.

Общи условия

Активация на акаунт