помогнете: каква е тази змия?

• 16 616
  • 214
  •   1
Отговори
# 210
Днес споменах на една приятелка, която предния ден се прибра с трите си деца от балкана, за тази история със змията и напрежението в темата и тя ме прекъсва:
"Донесло детето змия? Боже, колко бих била благодарна ако моите носеха змии!  Shocked"
Аз не доумявам - Какво говориш? Какво по-страшно да донесат?
"Моите хубостници това лято заложили капани в гората като по филмите. И хванали дива котка! Не, не таква дето ходи по контейнерите и идва на МАЦ-Пис-Пис. А котка с косми на ушите дето си живее в гората! Донесли я и решили да я пуснат в банята, за да не се удуши. Усетих, че нещо правят щото никой от никого не се оплакваше и като отидох да ги видя ги заварих вкупом да затискат вратата на банята с разширени очи.  Crazy За Бога, Дорис онова котище съскаше насреща ми и не искаше да излезе! Реших да го изплаша с кучето /красив кокер/, но щом кучето го видя драсна навън и предпочете да затиска вратата от външната страна със синковците!  Mr. Green Да беше змия щях да се справя милион пъти по лесно. Викнах и съседа, който даде идея да го ЗАТРЕЛЯ в банята с ловната си пушка, но после размисли щото щял да напука плочките!  Crazy" В крайна сметка дивата котка излязла и сега сигурно разправя на децата си геройски историята  Flutter

Та явно всеки се среща с достоен "враг" в някакъв момент от порастването си -наречено родителство  Hug

# 211
  • София
Браво на децата! добре, че мамата не се е разпищяла, че щеше да уплаши котето!  Heart Eyes
Joy Joy Joy Joy Joy

# 212
А на мен туй чудо не ми се отваря. newsm78
http://sukub.blog.bg/zabavlenie/2009/10/18/biagai-da-ne-te-sreshta.418012

п.с. Отвори се. Аууууууу!!! Shocked
Аре бе! Mr. Green Mr. Green Mr. Green 1 фут е = 30,48 см. Змията била дълга около 100 фута Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 213
от тук  Joy
помните колко акаунта затриха преди време.
Това е тъкмо за бисер на годината. Според мен ще активират отново всичките си акаунти по време на номинациите, така ме е страх ! Mr. Green

# 214
Що сте утепали животното, бе ....  да убиеш змия, която не те напада е на лош късмет...
То не че като те нападне, ще е на добро, ама нейсе.... Laughing Laughing Laughing

ПП Иначе по темата-не знам ква е таз гад и не искам да знам...мразя влечуги и ...
ако можех и аз щях да я утепам, е@ала съм и лошия късмет.....Дано никога, ама
никога да не ми се налага да правя избор, кой, кога, защо, къде, кога.....Иначе
у нас са влизали гущерчета, е, не стигнахме до "убийство", не можах бе хора.... Stop
...само до смитане с лопата сме стигали и до .... как да кажа, до действия с пръсти, които изхвърлиха
животинката от "домашното ми полезрение"...предвид, че беше "закачена" на праното ми перде.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт