Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 35

• 50 107
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
и аз да не ви изпусна  Peace Аз също ще ходя днес на откриването на Некст, пък да видим дали ще се възползвам от 15%то намаление  Hug

# 16
  • Пловдив
Аз пак да попитам, дамските гумени ботуши отговарят ли си на номера?

# 17
  • Wolwedans
Тази темичка не бих я изпуснала  bouquet  bouquet  bouquet
Нека мамите от София да споделят после впечатленията си от Некст- цени, артикули...

# 18
Танче   bouquet

ще чакам инфото за магазина на Некст, въпреки че сте ми далече  Laughing

# 19
  • Плевен
Тук

# 20
  • София
И аз тук  Hug.
Чакам една сравнително голяма поръчка от Некст, но май ще се наложи да пускам и друга. Вчера мерих дрешките на чавето, които съм й купувала през пролетта - нищо не й ставаше  Shocked.
Чакам отзиви и от магазина на Некст. Интересно какви ще са надценките. Предполагам като на ГАП, но да видим  Thinking

# 21
  • Бургас
И аз тук.  Embarassed
Вчера се отплеснах и забравих да пусна поръчка с безплатна доставка от Асда и сега ми се свидят 2,95 паунда Rolling Eyes . Чакам си междувременно две якета от Теско за дъщерята (май почти всички вече си го напоръчахме розовото на точки  Joy )

# 22
  • Бургас
Да не ви изтърва пак
И аз се стягам за есенните поръчки, нещо яке за дребната не мога да харесам Thinking

# 23
  • София
http://www.abubu.bg/prod.php?id=811 момичета трябва ми такъв бански,някой да знае в наличност дали го има в някой от магазините тук.Поръчка немога да чакам.Ако пък някой продава 2-3г

# 24
И аз се записвам да следя новата темичка. Скоро ще пускам поръчка, но засега продължавам да разучавам и да разглеждам. Много полезна тема. Peace

# 25
Момичета,някоя от вас,която е правила поръчки чрез Емпреса,може ли да ми пише на ЛС,че имам няколко въпросчета? Praynig

# 26
# 27
Здравейте! За първи път искам да направя поръчка за маратонки за сина,ще е 6 клас и такива пренеции Whistlingреших да го изненадам,може ли за информация да ме ориентирате от кои сайт има хубави маратонки за 12годишен и как става поръчката.

# 28
Здравейте! За първи път искам да направя поръчка за маратонки за сина,ще е 6 клас и такива пренеции Whistlingреших да го изненадам,може ли за информация да ме ориентирате от кои сайт има хубави маратонки за 12годишен и как става поръчката.

от спортдиректа има доста маратонки и то на много приемливи цени, влез в темата там и момичетата ще ти дадат инфо  Peace

ето тук е http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=511600.0

# 29
Аз да питам ако някой пуска от Аргос да пише на лични Praynig

Общи условия

Активация на акаунт