Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 35

• 50 103
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Запис и от мен ,Танче мерси за темичката   bouquet

Имам получен днес на мейла този код за безплатна доставка от George над 25 паунда gfreedel

И аз чакам отзиви за магазина на Некст , вчера получих една малка поръчка от Некст.директ(европейския сайт с директна доставка до БГ 5 евро ) http://mamaavi.snimka.bg/other/uk.346935.20386339 .

# 31
  • Бургас
Имам получен днес на мейла този код за безплатна доставка от George над 25 паунда gfreedel
И аз го имам...Това е напомняне, че безплатната доставка над 25 паунда приключва вчера 31/08 в полунощ  Wink

# 32
  • София
Чакам си междувременно две якета от Теско за дъщерята (май почти всички вече си го напоръчахме розовото на точки  Joy )

По якетата ще се познаем тази зима ...  hahaha, май всички или почти всички сме ги поръчали  Grinning /моята поръчка от теско ... естествено и якето вътре  Joy/ трябва да пристигне в края на седмицата, надявам се - ще снимам и ще се похваля  Peace

Днес ще отида до магазина на Некст  Wink

Танче   bouquet

# 33
  • София
Днес са ми дръпнали парите от Асда за поръчката ми от 27.08. Имам отказан артикул , а е наличен. Изтеглена е цялата сума, така че би трябвало да ми го пратят  Confused Помолих Габко да изчакат два пакета.

За якето от Теско да не забравите който получи да напише размери, мен ме интересува 18-24м  Praynig

# 34
# 35
Taka за Теско,готино е че токова много хора СА ГО ПОРЪЧАЛИ ТОВА ЯКЕ,ТАКА АКО ИМА ГОЛЯМО РАЗМИНАВАНЕ В РАЗМЕРА щЕ МОЖЕМ ДА ГИ РАЗМЕНЯМЕ И НАПАСВАМЕ.
Аз само не разбрах ,някой дали е поръчал размер5/6 и каква цена е платил.

Ако си спомняте аз имах разминаване в цените. newsm78

# 36
  • София
Момичета ще правя поръчка от Асда и Джордж, не ми е ясно доставката колко е, на асда има една цена на джоржд друга  newsm78. Събирам ги сигурно или..
Спряла съм се на Габко или Гив транспорт /над 3кг ще е вероятно поръчката/ вие кой предпочитате /за София/?
И също за обувките , където пише 5 infant, това е UK5 ли?

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 12:27 от Betelgeize

# 37
  • София
Момичета,някоя от вас,която е правила поръчки чрез Емпреса,може ли да ми пише на ЛС,че имам няколко въпросчета? Praynig
Питай, аз поръчах през тях.

# 38
В кой от моловете е магазина на НЕКСТ???????????

# 39
  • София
В кой от моловете е магазина на НЕКСТ???????????
На Цариградско Дъ Мол, Карфура  Peace

# 40
Момичета ще правя поръчка от Асда и Джордж, не ми е ясно доставката колко е, на асда има една цена на джоржд друга  newsm78. Събирам ги сигурно или..
Спряла съм се на Габко или Гив транспорт /над 3кг ще е вероятно поръчката/ вие кой предпочитате /за София/?
И също за обувките , където пише 5 infant, това е UK5 ли?
От Асда доставката е 5 лири,от Джордж-3лири.
Ще платиш по-високата доставка - 5 лири за всичко.Поне при мен беше така с миналата поръчка  Peace

# 41
# 42
И аз тук   Hug
Ще чакам да кажете как са цените в магазина на Некст   Laughing  Laughing

# 43
  • Пловдив
Моля препоръчайте ми хубави пантофки за малка госповица,която носи номер 3-3,5 по УК.В Мадърйеър има много,но започват от 4,а тя още си оплита краката и ако и купя по-големи ще стане страшно  Joy  А малките са 9-12 месеца,което мисля,че няма да ни свърши работа  newsm78

# 44
Моля препоръчайте ми хубави пантофки за малка госповица,която носи номер 3-3,5 по УК.В Мадърйеър има много,но започват от 4,а тя още си оплита краката и ако и купя по-големи ще стане страшно  Joy  А малките са 9-12 месеца,което мисля,че няма да ни свърши работа  newsm78

Има 12-18 месеца пантофки. Като размер стават, но не са подходящи за прохождащо дете, защото нямат подсилено около глезените и подметките са меки. Ние имаме такива, но почти не ги носи, защото си кривеше крачетата.

Общи условия

Активация на акаунт